TARNÓW – spotkania regionalne
Witam!!Kojak
Odgrzybianie to dodatkowy koszt, a za nabicie płaciłem 100 PLN a normalnie kosztuje ok. 150. U mnie włącza się od razu po ruchomieniu silnika, a szczelność instalacji klimy sprawdza maszyna (polega to na tym że przed napełnieniem instalacji jest wytwarzana próznia i utrzymywana przez kilka minut). Następnie jest drukowany wydruk z wynikiem szczelności, u mnie jest ciśnienie 6,7 bara i 100 ml oleju. Filtr kabinowy wymieniam po sezonie zimowym a odgrzybiam preparatem w spreyu.
Odgrzybianie to dodatkowy koszt, a za nabicie płaciłem 100 PLN a normalnie kosztuje ok. 150. U mnie włącza się od razu po ruchomieniu silnika, a szczelność instalacji klimy sprawdza maszyna (polega to na tym że przed napełnieniem instalacji jest wytwarzana próznia i utrzymywana przez kilka minut). Następnie jest drukowany wydruk z wynikiem szczelności, u mnie jest ciśnienie 6,7 bara i 100 ml oleju. Filtr kabinowy wymieniam po sezonie zimowym a odgrzybiam preparatem w spreyu.

Profesjonalne lakierowanie
- Od: 23 sty 2010, 20:13
- Auto: GC , była BA-GT jest Mondeo 2.5 V6
Chłopaki dzięki wielkie za informacje , były bardzo potrzebne
Pewnie wybiorę się do tego serwisu z strony którą podał Pierzaktar jak tylko zorganizuję troche czasu
Gdy tylko to zrobie, dam znać co i jak z tego wyszło 
- Od: 9 paź 2008, 12:52
- Auto: Mazda 323F BA 1,8 BP 97'
Daj znac bo w sumie polecilem a nigdy tam ze swoim autem nie bylem
Jezdzilem tam jedynie z autami z wypozyczalni w ktorej pracowalem. I zawsze wszystko bylo ok. Wiec jak ci zrobią to napisz opinie 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja byłem u Noska kiedyś ze swoją starą mazda. Gość zna się na rzeczy i każdy pytany mechanik mi go polecał.
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
Nawet mi pasuje 
The history of my cars:

- Od: 26 lut 2009, 14:30
- Auto: Mazda 626 GF 99'
Z tym sprawdzaniem szczelności klimy, to jeszcze widziałem, że nabijają układ azotem, jeździ się tak jeden dzień (oczywiście klima nie chodzi), później się wraca, sprawdzają czy coś ubyło, a jak nie ubyło, to nabijają już normalnie
Mi sobota być może pasuje, ale do 15:40, a później nie wiadomo kiedy skończę swoje sprawy – jeśli spotkanie będzie później i się wyrobię, to oczywiście się pojawię.
pozdrawiam
Mi sobota być może pasuje, ale do 15:40, a później nie wiadomo kiedy skończę swoje sprawy – jeśli spotkanie będzie później i się wyrobię, to oczywiście się pojawię.
pozdrawiam
Jeszcze jedna sprawa:
W najbliższym czasie zamierzam sprzedać swoją mazdę 323F BG. Jakbyście wiedzieli o kimś zainteresowanym zakupem zadbanego egzemplarza efki, to dajcie znać. Nie ukrywam, że fajnie by było, gdyby została w Tarnowie w dobrych rękach. Cena do negocjacji. Wszystkie szczegóły wraz z opisem wyposażenia pojawią się w dziale "sprzedam" za jakieś dwa tygodnie. Jakby ktoś chciał coś wiedzieć wcześniej, to piszcie
W najbliższym czasie zamierzam sprzedać swoją mazdę 323F BG. Jakbyście wiedzieli o kimś zainteresowanym zakupem zadbanego egzemplarza efki, to dajcie znać. Nie ukrywam, że fajnie by było, gdyby została w Tarnowie w dobrych rękach. Cena do negocjacji. Wszystkie szczegóły wraz z opisem wyposażenia pojawią się w dziale "sprzedam" za jakieś dwa tygodnie. Jakby ktoś chciał coś wiedzieć wcześniej, to piszcie
Widze że w taki sposób jak sie umawiamy to nigdy się nie spotkamy
Raz piszecie ze w sobotę pozniej ze nie,to może po ponad miesiacu padnie konkretna data i godzina????

Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
zaczek111 napisał(a):Widze że w taki sposób jak sie umawiamy to nigdy się nie spotkamy
Zgadzam się z Tobą w zupełności, a więc jutro o 14.00 tam gdzie zawsze kto chętny na spota??

Profesjonalne lakierowanie
- Od: 23 sty 2010, 20:13
- Auto: GC , była BA-GT jest Mondeo 2.5 V6
NA taką pogode nie ma sensu.
The history of my cars:

- Od: 26 lut 2009, 14:30
- Auto: Mazda 626 GF 99'