Mysle ze kolo 18 lub 19 bo o 20 to juz ciemno.
SZCZECIN – spotkania regionalne
Dobra, to w niedziele na parkingu busow na walach chrobrego. start godz. 18. do zobaczenia jutro
.
desp, dawaj wpadaj. jak bedzie kontrola dzieki tobie to bedzie wesolo
desp, dawaj wpadaj. jak bedzie kontrola dzieki tobie to bedzie wesolo
[img]http://i49.tinypic.com/34qldhv.jpg[/img]
- Od: 8 lis 2008, 20:14
- Auto: Mazda MX-3, 1995r. 1,6i(107KM)
No to będę:) Będzie niestety głośno – dziś pojawiła się dziurka w tłumiku, jeśli jutro nie uda się znaleźć migomatu, będzie buczało:/
Czyli wszystko jasne. Za godzinę na Wałach. Ktoś poza nami czterema będzie??
Czyli wszystko jasne. Za godzinę na Wałach. Ktoś poza nami czterema będzie??
Mazda 626 1.8 '94 LPGIII Koltec
- Od: 23 lis 2009, 21:54
- Auto: Mazda 626 1.8 '94 LPGIII Koltec
to wkońcu to miało byc dziś czy wczoraj? byłem dziś i nie widziałem nikogo no chyba że byłem nie na tym parkingu co trzeba 
- Od: 8 cze 2010, 19:25
- Auto: mazda 323f ba '97
No i lipa. Byłem tylko ja i PuchateQ. Na początku było zamknięte, więc i ja krążyłem. Ale później podjechaliśmy pod przystanek przed muzeum. Staliśmy dobrą godzinę i... Ech, trzeba się lepiej zgrywać;)
Mazda 626 1.8 '94 LPGIII Koltec
- Od: 23 lis 2009, 21:54
- Auto: Mazda 626 1.8 '94 LPGIII Koltec
CiekawaJa napisał(a):Powinnismy tak zrobic ze co niedziele spotkanie o 18 koło muzeum na Wałach i tyle...
jestem za...

ja nie zagladalem na forum od kilku dni
To jak – zmieniac temat na cykliczne spotkania na walach w niedziele o 18????
Moim zdaniem najlepiej by tak było.. robic spotkania raz w tygodniu lub zawsze w niedziele co 2 tygodnie o 18.
Nikt nie musi na forum zaglądac z powodów braku czasu lub innych, a zawsze wiadomo kiedy i gdzie będa sie odbywały spotkania.
Pozdrawiam wszystkich mazdowiczów:)
Nikt nie musi na forum zaglądac z powodów braku czasu lub innych, a zawsze wiadomo kiedy i gdzie będa sie odbywały spotkania.
Pozdrawiam wszystkich mazdowiczów:)
- Od: 13 lut 2010, 23:22
- Auto: Mazda 323 F 1995r.
ey no słuchajcie.. albo jesteśmy ekipą albo nie.
Zloty mogą byc zorganizowane raz w miesiącu, ale spoty mogłyby byc raz na 2 tygodnie.
Ja się fascynuje motoryzacja i jest to Moja pasja. A raz w miesiącu jest mi zdecydowanie za mało.
Kto będzie chciał to niech przyjedzie raz w miesiącu. Ale Moim zdaniem grupa zachodniopomorska i tak jest jeszcze mała. Niech nas będzie jak najwięcej.
Nie musimy stac ciągle w jednym miejscu.
Mozemy przecież organizowac wspólne wypady gdzies naszymi Mazdami.
Co o tym myslicie??
Zloty mogą byc zorganizowane raz w miesiącu, ale spoty mogłyby byc raz na 2 tygodnie.
Ja się fascynuje motoryzacja i jest to Moja pasja. A raz w miesiącu jest mi zdecydowanie za mało.
Kto będzie chciał to niech przyjedzie raz w miesiącu. Ale Moim zdaniem grupa zachodniopomorska i tak jest jeszcze mała. Niech nas będzie jak najwięcej.
Co o tym myslicie??
- Od: 13 lut 2010, 23:22
- Auto: Mazda 323 F 1995r.
desp napisał(a):No i lipa. Byłem tylko ja i PuchateQ. Na początku było zamknięte, więc i ja krążyłem. Ale później podjechaliśmy pod przystanek przed muzeum. Staliśmy dobrą godzinę i... Ech, trzeba się lepiej zgrywać;)
ta i te cudowne zapachy gdy zabierali toitoje xD
Co do spotkań jestem jak najbardziej za, tylko po głowie zaczął mi inny jeszcze pomysł latać
Jak wiadomo nasza grópa za duża nie jest, a więc co do zlotów/zjazdów lepiej chyba by było probować organizować za wczasu (np. zrobić listę gdzie co i jak i o której) w innych częściach naszego miasta, by ludzie zobaczyli(głównie inni mazdowicze, którzy nie mają pojęcia o istnieniu forum) i dołączali do nas. Im więcej będą nas widzieć tym ktoś może pomyśleć "ty faktycznie, aut coraz więcej na zlotach, wszyscy się smieją i dobrze bawią, to co mi zaszkodzi spróbować się do nich wcisnąć", tip.
Może dzięki temu odratujemy naszą gópę i będziemy wtedy jednymi z najmocniejszych w Polsce rejonów

[img]http://i49.tinypic.com/34qldhv.jpg[/img]
- Od: 8 lis 2008, 20:14
- Auto: Mazda MX-3, 1995r. 1,6i(107KM)
CiekawaJa napisał(a):ey no słuchajcie.. albo jesteśmy ekipą albo nie.
Co o tym myslicie??
Heh skąd ja to znam
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dopisać mogę, że nie potrzebne są posty mówiące np.: "co 2 tygodnie za często, lepiej raz w miesiącu" , czy to raz w roku itp. itd... Bo ideą tego jest to, że masz ochotę się spotkać z sympatykiem mazdy, to wiesz,że jest duża szansa na to, że dziś spotkam kogoś na Wałach (lub innym wcześniej umówionym miejscu) bo mamy np. parzystą/nieparzystą niedzielę miesiąca i od godziny powiedzmy 16.00 czy 17.14 mogę spotkać kogoś na wałach. Nie chcę/nie mam czasu – nie przyjeżdżam , mam chęć i czas – jestem. Proste jak budowa Golfa na gaźniku .
Przypominam, że dogodne terminy co tygodniowych/2tygodniowych spotkań to nie koniecznie weekend, bo może być to w tygodniu np. Czwartek – studenci dzienni i tak mają wolne, zaoczni jeszcze mają wolne (bo weekend uczelnia), a my pracujący, po pracy mając czas i jeśli jeszcze siłę możemy się spotkać . Kiedyś czwartki najlepiej funkcjonowały, ale to już kwestia dogadania.
Bartek możesz np. zrobić ankietę.
Ale oczywiście to tylko moje skromne zdanie.
Pozdrawiam
Hoobi Rally Team: http://www.hoobi-rt.pl
Mechanika pojazdowa ; Serwis opon. Zniżki dla mazdowiczów. http://www.h-rt-auto.firmy.net / 513 188 290
Mechanika pojazdowa ; Serwis opon. Zniżki dla mazdowiczów. http://www.h-rt-auto.firmy.net / 513 188 290
- Od: 23 lis 2004, 13:14
- Auto: 323F GT; 121 Canvas-Top, Favorit Rally version, zielony Pickup
shady napisał(a):Heh skąd ja to znamniemal jakbym czytał siebie za -można już powiedzieć-dawnych czasów .
i te czasy raczej nie wroca... ze starej gwardii zostalo niewielu.

Jest za to nowa gwardia, ktora w mniejszy lub wiekszy sposob wykazuje chec spotkan.
shady napisał(a):Dopisać mogę, że nie potrzebne są posty mówiące np.: "co 2 tygodnie za często, lepiej raz w miesiącu" , czy to raz w roku itp. itd... Bo ideą tego jest to, że masz ochotę się spotkać z sympatykiem mazdy, to wiesz,że jest duża szansa na to, że dziś spotkam kogoś na Wałach (lub innym wcześniej umówionym miejscu) bo mamy np. parzystą/nieparzystą niedzielę miesiąca i od godziny powiedzmy 16.00 czy 17.14 mogę spotkać kogoś na wałach. Nie chcę/nie mam czasu – nie przyjeżdżam , mam chęć i czas – jestem. Proste jak budowa Golfa na gaźniku .
podpisuje sie pod tym recamy i nogamy
czekam na jakies propozycje
ps
CiekawaJa napisał(a):Mozemy przecież organizowac wspólne wypady gdzies naszymi Mazdami.
najblizszy ciekawy zlot: viewtopic.php?f=323&t=104899
PuchateQ napisał(a):Może dzięki temu odratujemy naszą gópę i będziemy wtedy jednymi z najmocniejszych w Polsce rejonów
duuuuuuuuzo brakuje