PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Nie Ewka tylko Cetka
, a co do Włocławka to narazie jako tako niedzielnego spota w planach narazie chyba ekipa włocławska nie ma 
Oki, wszystko jasne. Sorki za pomylke (faktycznie ma trzy drzwi
) , nie jestem jeszcze na tyle oblatany, dopiero sie dowiedzialem ze moja ma felgi, rozporke kielichow i dokladke progow z KL ZE (teraz wiem jak je rozpoznawac). Obiecuje sie poprawic 

Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Spoko
W niedziele będzie okazja obejrzeć obie 
Jasne, może maciek też się pojawi, jeśli będzie już po egzaminach 
Ba no napewno, może masz kogoś znajomego to namawiaj 
Rozmawialem dzisiaj z gosciem, ktory ma KL ZE z 92r., ale kolezka plywa na statku a autem na codzien jezdzi jego zona, wiec nie sadze zeby mozna bylo na niego liczyc. Kolo mojej roboty jest maly warsztat i kilka mazd juz sie przez niego przewinelo, tylko ze wtedy jeszcze ja nie bylem zdecydowany, czy pozostane przy tej marce i zdeterminowany, zeby sie udzielac w zyciu klubowiczow. Jednak teraz bede namawial wszystkich, ktorych spotkam na swej drodze 
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Ok i tym optymistycznym akcentem spitalam w kimono, rano do roboty 
robicie jakiś zlocik po 10- tym
Chetnie w końcu wpadne do Płocka... Thor już tyle razy był we Włocku, a ja na żadnym spocie w Płocku... aż wstyd 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Jacol planujemy już w tą niedzielę;) , ale zawsze można zrobić w następną i w następną i następną
Jeśli Pasuje Ci niedziela jakakolwiek daj znać, a nawet sam po Ciebie wyjadę 
Chciałbym w tą niedzielę się pojawić ale nie wiem czy dam radę w sobote jade na wesele
i jeszcze egzaminy mam na uczelini
Będe się starał ale nie obiecuję. Widzę że kolejna osoba chętna na spota i to z Płocka oby tak dalej 
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Maciek postaraj się, może się uda.
Przy okazji Jacol może udało by się Wam przyjechać w większej liczbie właśnie w tą niedzielę, a dlaczego w tą ?, bo są Dni Historii Płocka i trochę będzie się działo głównie na starówce. Jest więc okazja przede wszystkim dla tych, którzy nie byli w Płocku trochę pozwiedzać, pofocić i zobaczyć jak to było za czasów, kiedy Płock był stolicą Polski
Program obchodów na niedzielę wkleję po południu jak wrócę z pracy 
Przy okazji Jacol może udało by się Wam przyjechać w większej liczbie właśnie w tą niedzielę, a dlaczego w tą ?, bo są Dni Historii Płocka i trochę będzie się działo głównie na starówce. Jest więc okazja przede wszystkim dla tych, którzy nie byli w Płocku trochę pozwiedzać, pofocić i zobaczyć jak to było za czasów, kiedy Płock był stolicą Polski
Program obchodów jest mniej więcej taki:
http://www.pokis.pl/popup/popup.php?nag ... zien_p.jpg
Oczywiście przydałaby się dobra pogoda
http://www.pokis.pl/popup/popup.php?nag ... zien_p.jpg
Oczywiście przydałaby się dobra pogoda
Moze i ja sie pojawie, wszystko jest uzaleznione od czasu
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Artur fajnie by było
Poza tym zarzuciłem u Was w temacie małe info
Edit:
Trochę szczegółów:
http://miasta.gazeta.pl/plock/1,35710,6 ... _bylo.html
Edit:
Trochę szczegółów:
http://miasta.gazeta.pl/plock/1,35710,6 ... _bylo.html
Ostatnio edytowano 4 cze 2009, 18:21 przez THOR, łącznie edytowano 1 raz
Ale jesli bede to czerwoną, zielona na razie sie naprawia
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
artro219 napisał(a):Ale jesli bede to czerwoną, zielona na razie sie naprawia
Czerwona też piękna
No i stało się
Gdzieś na światłach zrobiło mi się zwarcie w mojej świeżynce i zaczęła wariować tablica zegarów. Od rana autko stoi u Kowalskiego, ale powiedział, że nie obiecuje że się dziś wyrobi. Z racji tego, że facet w soboty nie pracuje (jak się ma monopol w takim mieście jak Płock, to sobie można na coś takiego pozwolić), to istnieje możliwość, że odbiorę Magdę dopiero w poniedziałek
. Na szczęście mam jeszcze cały czas starą, więc będę musiał nią się dotoczyć. Trochę niefajnie, ale co zrobić? Mimo wszystko będę na pewno. Pozdrówki
Oooooooo. Widzę, że nie tylko u mnie kłopoty techniczne
Dobrze, że są wyjścia awaryjne hehe