WŁOCŁAWEK – spotkania regionalne
letkoletki co tu dużo pisać. Mam nadzieję, że Tata wyzdrowieje. Jeśli będziecie potrzebować pomocy możecie na nas liczyć. Na mnie napewno. Trzymaj się, będzie dobrze
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
letkoletki, mazdatb współczucia, jeśli jest potrzebna jakakolwiek pomoc – krew, opieka, cokolwiek – daj znać.[/b]
Ostatnio edytowano 20 cze 2009, 06:54 przez Olka, łącznie edytowano 1 raz
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Jacol jutro 5:50 jestem pod HM, do zobaczyska jutro rano 
letki i mazdatb wspólczuje
dla kierowcy tira
to ze tata jest w śpiączce to chyba dobrze znaczy. bardzo czesto lekarze utrzymuja pacjentow w takim stanie bo śpiączka farmakologiczna bardzo sprzyja przy leczeniu po cieżkich wypadkach.
pozdrawiam i zycze wam aby wszystko z tata było dobrze

to ze tata jest w śpiączce to chyba dobrze znaczy. bardzo czesto lekarze utrzymuja pacjentow w takim stanie bo śpiączka farmakologiczna bardzo sprzyja przy leczeniu po cieżkich wypadkach.
pozdrawiam i zycze wam aby wszystko z tata było dobrze
TORUŃ – miasto upadłych aniołów
www.mazda-torun.fotosik.pl
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
www.mazda-torun.fotosik.pl
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
- Od: 30 wrz 2007, 20:53
- Auto: mazda 323f z5/96-speedkosiara
peugeot 1.6 118KM+NITRO
THOR napisał(a):Jacol jutro 5:50 jestem pod HM, do zobaczyska jutro rano oczko
Ja bede o 6 bo moja druga połówka sie pewnie nie wyrobi
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacek wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
pozdrowienia z cieplejszych stron europy 
Jeszcze raz najlepszego Jacek, Ty nasza ćwiarteczko
Edit:
20.06.2009r – V Festiwal Motoryzacji – Bydgoszcz (Tor Kartingowy) vol.1
Edit:
20.06.2009r – V Festiwal Motoryzacji – Bydgoszcz (Tor Kartingowy) vol.1
letkoletki napisał(a):To twardy facet i mam ogromną nadzieję, że z tego wyjdzie.
Sprawca zdarzenia uciekł...
Także jest kiepsko i nie wiem jeszcze co ze ślubem...
Ach...
Od zdarzenia minęło już kilka dni i nie widzę innych info o stanie zdrowia Twojego taty. Mam nadzieje, że walka nadal trwa.
Chciałem tylko dodać, że doskonale rozumiem Twój ból i rozgoryczenie a w dodatku jeszcze ślub...
Rozumiem Cię gdyż 19.06 odszedł mój tata. Miał 56 lat, nowotwór dał mu tylko 8 tyg od diagnozy. 15.08 ślubuje, Wszystko jednak odbędzie się zgodnie z planem- tak była jego wola...
Przeszłość szanuj ale to przyszłość jest bliższa...
- Od: 9 mar 2008, 11:47
- Auto: Mazda 6 GY 136KM 2003r
Dibooo napisał(a):Od zdarzenia minęło już kilka dni i nie widzę innych info o stanie zdrowia Twojego taty. Mam nadzieje, że walka nadal trwa.
Chciałem tylko dodać, że doskonale rozumiem Twój ból i rozgoryczenie a w dodatku jeszcze ślub...
Rozumiem Cię gdyż 19.06 odszedł mój tata. Miał 56 lat, nowotwór dał mu tylko 8 tyg od diagnozy. 15.08 ślubuje, Wszystko jednak odbędzie się zgodnie z planem- tak była jego wola...
Współczuje
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
same nieszczęścia
Letki napisz czy coś nowego wiadomo co z Twoim Tatą 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Przypominam o kolumnie dla Letkoletkiego, spotykamy się jutro (4.07.09) na parkingu przy Hali Mistrzów o 16:00 – 16:15.
Osoby które zapowiedziały że będą:
Lista:
– Jacol
– mX-MEN
– artro219
– waldez
– thor
– morfi
– 88ET
– smok
– ...
Osoby które zapowiedziały że będą:
Lista:
– Jacol
– mX-MEN
– artro219
– waldez
– thor
– morfi
– 88ET
– smok
– ...
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Potwierdzam swoje przybycie, tylko czy ktos ma jakies wiadomosci co z Tatą Letkoletkiego
????
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
I ja powinienem być 
ostatnie 4 godziny kawalerstwa letkiego 
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)