morfi napisał(a):kto jutro jedzie do Płocka ?
ja niestety odpadam, lece o 6 rano do szkoły do Łodzi... sesja
www.mazdaspeed.pl
morfi napisał(a):kto jutro jedzie do Płocka ?
Jacol napisał(a):morfi napisał(a):kto jutro jedzie do Płocka ?
ja niestety odpadam, lece o 6 rano do szkoły do Łodzi... sesja
THOR napisał(a):Jacol bicz język Trzeba było przyjeżdżać tydzień temu, a nie czekać na 10 język
THOR napisał(a):Jacol jak planujesz wyjazd do Bydzi w sobotę ? , trzeba się dogadać, bo wygląda na to, że będę musiał wcześnie wstać język
Fiveopac napisał(a):Brama jest otwarta od 9 dla uczestnikow, zawodnicy moga wjezdzac od 8, z obecnych ustalen do 10 zawodnicy
Jacol napisał(a):Fiveopac napisał(a):Brama jest otwarta od 9 dla uczestnikow, zawodnicy moga wjezdzac od 8, z obecnych ustalen do 10 zawodnicy
Więc na pewno wyjazd z Włocławka o 6 THOR, więc jak byś był na HM 5:50 to byłoby gites
THOR napisał(a):Rozumiem, że jednak jedziesz na pewno usmiech
waldez napisał(a):Prawdopodobnie ja i Karolina lecimy z wami, z tym że ja będę się musiał urwać godzinę z nocnej zmiany
Jacol napisał(a):Ludziska, mamy temat do zrobienia, a mianowicie musimy zrobić bramę oraz kolumnę dla letkoletkiego który się żeni 4 lipca 2009r. o godzi 17:00
Pomyślałem żeby na początek zoorganizować mu kolumnę mazd i podprowadzić go z domu pod kościół usmiech A po ślubie bramkę mu się zrobi oczko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd