GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
Zmienił zdanie i jest zapisane ze bierze
Widziałem ostatnio twoja furmanke zapakowana na Manhattanie prawie kolo marketu Eko
Widziałem ostatnio twoja furmanke zapakowana na Manhattanie prawie kolo marketu Eko
Nightfallówna
Wesołych Świąt Panie i Panowie
. Zalanego poniedziałku 
Dziękuję za życzenia i dla całej grupy Lubuskiej odemnie tez najlepsze życzenia zdrowych i pogodnych Świąt wielkanocnych smacznego jajka I mokrego dyngusa 
Nightfallówna
No dobra ja też złożę a co mi tam.
I tak życzenia dla pań – Świeżych jaj i dorodnej kiełbasy:)
A panom hmm -Umyj jaja, wyczesz pióra, spraw niech błyszczy Twoja fura, do kościoła biegaj skocznie, wszak to Święta Wielkanocne!
I tak życzenia dla pań – Świeżych jaj i dorodnej kiełbasy:)
A panom hmm -Umyj jaja, wyczesz pióra, spraw niech błyszczy Twoja fura, do kościoła biegaj skocznie, wszak to Święta Wielkanocne!

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Siemanko, zmieniłem firmę i jeżdżę teraz tylko po Niemczech jak by ktoś coś potrzebował przywieść od gebelsa niech się kontaktuje
Bus 8ep także wszystko wejdzie 
jakie plany na majówkę? 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
na majówkę zapraszamy do Barlinka na megaspota grupy VAG Addiction, nazwa może mylić: nie tylko vagi tu będą, to spot wszystkich marek 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Miejsca jest sporo .Wiadomo ze najlepsze miejsca będą pewnie dla Vagow bo to oni organizują,ale zlot tak jak Crenshaw pisal jest dla wszystkich.Dobrze ze mam blisko to w przyslowiowych kapciach mogę wpaść i bronka wysiorbać:)

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Taki to pożyje
W takim razie widzimy się bankowo 3 ale znając życie to prędzej tez się spotkamy.
Dziaij tez na chwilke nawiedzilem Adama w sklepie po 2 specyfiki

W takim razie widzimy się bankowo 3 ale znając życie to prędzej tez się spotkamy.
Dziaij tez na chwilke nawiedzilem Adama w sklepie po 2 specyfiki
Nightfallówna