P.S. Pozatym co Wy tak z tą BMką – fakt podoba mi się jedna, ale są jeszcze inne pomysły i to w dodatku też z kraju kwtinącej wiśni, tyle że z innej stajni;) Na pewno będzie sport coupe i na pewno powyżej 230KM... Ale jak już wspomniałem to wizja przyszłości, póki co jestem wierny marce i dopieszczam Xeda więc EOT złośliwcy!
RZESZÓW – spotkania regionalne
To jeszcze poproszę coś co nie gnije;) Amerykaniec? Serio? Amerykańcom mówimy stanowcze i gromkie NIE!
Pozatym 270KM na 3,7L to cieuniutki wynik... To ja wolę to 231KM z 3,0L i dwa razy tańsze;) Mazdy są najpiękniejsze na świecie, ale niestety... Na tle innych marek mocą nie grzeszą...
P.S. Pozatym co Wy tak z tą BMką – fakt podoba mi się jedna, ale są jeszcze inne pomysły i to w dodatku też z kraju kwtinącej wiśni, tyle że z innej stajni;) Na pewno będzie sport coupe i na pewno powyżej 230KM... Ale jak już wspomniałem to wizja przyszłości, póki co jestem wierny marce i dopieszczam Xeda więc EOT złośliwcy!
No nie dogodzi, nie dogodzi 
To może
http://allegro.pl/mazda-rx-7-fd-i4968089546.html
A do kompletu kumpel będzie miał niedługo Wankla na sprzedaż
Jak już się taka dyskusja rozpoczęła, to musisz zawitać na spocie, innej opcji nie ma.
następny:
http://otomoto.pl/mazda-rx-8-231ps-angl ... 06435.html
I ile ci jeszcze dudków zostanie
To może

A do kompletu kumpel będzie miał niedługo Wankla na sprzedaż
Jak już się taka dyskusja rozpoczęła, to musisz zawitać na spocie, innej opcji nie ma.
następny:

I ile ci jeszcze dudków zostanie
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Muhaha Adrian:D Taaa zostanie dudków... Przekładka + silnik i wyjdzie 40k
Piękne auto, nie powiem... Gdyby nie wankiel też bym brał pod uwagę, ale opcja tankowania oleju razem z benzyną mnie średnio interesuje:D
A przyjechałbym chętnie ale następny bus i tak mam o 16 a byłbym we Wrocku strasznie późno... Jak nie będę miał planów na sobote to będę dzwonił i się popsoci a jak nie to za kolejne 2 tyg będę;)
A przyjechałbym chętnie ale następny bus i tak mam o 16 a byłbym we Wrocku strasznie późno... Jak nie będę miał planów na sobote to będę dzwonił i się popsoci a jak nie to za kolejne 2 tyg będę;)
No to ustalone, sobota alkospot – a kto wytrzeźwieje w niedziele o 15:45 na PDP 

- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
buczos napisał(a):jeżeli chodzi o mazdy to w fox rzeszow robią za 100 lub 150.
ewentualnie aso ale bierze chyba 350 zl.
Zamawiałem kiedyś jakąś część z Fox Rzeszów, ale nie wiedziałem że mają warsztat.
Ciekawe jaki zakres przeglądu w obu miejscach
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs napisał(a):Ciekawe jaki zakres przeglądu w obu miejscachjak już będę miał jechać to będę dzwonił i się dowiadywał
Daj znać jak będziesz w Rzeszowie. Może zrobi się jakiegoś spontana i wyskoczy na kawkę.
jacobs napisał(a):buczos napisał(a):jeżeli chodzi o mazdy to w fox rzeszow robią za 100 lub 150.
ewentualnie aso ale bierze chyba 350 zl.
Zamawiałem kiedyś jakąś część z Fox Rzeszów, ale nie wiedziałem że mają warsztat.
Ciekawe jaki zakres przeglądu w obu miejscachjak już będę miał jechać to będę dzwonił i się dowiadywał
Mają warsztat, z tego co doświadczyłem również mają dobrych pracowników (na razie jestem zadowolony) i jak się uda wszystko dopiąć to będą mi silnik rozwalać niedługo
Jak uda Ci się coś dowiedzieć szczegółowego, daj info tutaj – będzie dla potomnych
- Od: 8 mar 2012, 20:50
- Auto: Mazda 3 Kintaro 2.0 150KM LF (BK)
była: 626 2.0 115KM FS (GF)
Mamy jakiś plan awaryjny jak będzie padać?
Bo jak patrzę na pogodę to możliwe, że tak właśnie będzie
=> http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... =Rzesz%F3w
Spotkamy się na pdp, a jak coś to najwyżej uderzy się np. na kryty w Plazie...
Bo jak patrzę na pogodę to możliwe, że tak właśnie będzie
=> http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... =Rzesz%F3w
Spotkamy się na pdp, a jak coś to najwyżej uderzy się np. na kryty w Plazie...
Przypominam spotkanie 15:45 Podpromie
! tel. 725-053-918
Dopisano 18 sty 2015, o 22:06:
dziękuję za tak liczne przybycie
11 aut ;] to jest dobry wynik!! ;]
następny spot! 31.01.2015 wstępnie ustalony z grupą ;]
poniżej kilka zdjęć !
dziękuję jeszcze raz panowie
było genialnie
!!! do następnego !

Dopisano 18 sty 2015, o 22:06:
dziękuję za tak liczne przybycie
następny spot! 31.01.2015 wstępnie ustalony z grupą ;]
poniżej kilka zdjęć !
dziękuję jeszcze raz panowie

Damiano9988 napisał(a):następny spot! 31.01.2015 wstępnie ustalony z grupą ;]
Na pewno wszystkim pasuje sobota? coś nietypowo
Zawsze spoty obywały się w niedzielę
Po za tym terminy ustalajmy wspólnie tutaj na forum
Tak więc... Mi bardziej pasuje niedziele
Jak reszta?
buczos napisał(a):Damiano9988 napisał(a):następny spot! 31.01.2015 wstępnie ustalony z grupą ;]
Na pewno wszystkim pasuje sobota? coś nietypowo
Zawsze spoty obywały się w niedzielę
Po za tym terminy ustalajmy wspólnie tutaj na forumNiech każdy ma szanse się wypowiedzieć jaki komu termin pasuje.
Tak więc... Mi bardziej pasuje niedziele![]()
Jak reszta?
Mi również bardziej pasuje niedziela. Ewentualnie w piątek po 16
A spot :d się mega udał – jeszcze takiej frekwencji chyba nie widziałem
- Od: 8 mar 2012, 20:50
- Auto: Mazda 3 Kintaro 2.0 150KM LF (BK)
była: 626 2.0 115KM FS (GF)