BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
ciii.... Piotruś zdjęcia Pawełka mam tylko skanera brak 

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka napisał(a):ciii.... Piotruś zdjęcia Pawełka mam tylko skanera brak
Skaner ja mam! Skaner ja mam!
piotr_szp napisał(a):Kolega bardzo q... skromny jest!
Przepraszam za moją nieskromność ale poczułem się nieskromnie kiedy zobaczyłem że kilka osób, w tym ci którzy stali przy samochodach wyglądających na znacznie mocniejsze niż moje 1.6, filmuje jak na ślizgającym się sprzęgle, jadąc na LPG (zapomniałem zatankować) uczę się jeździć w uślizgu i próbuję okiełznać "niesamowitą moc" 90 koni. Poczułem się jak jakaś gwiazda
Może mieli z nas taki ubaw i zobaczymy to w śmiesznych filmach na youtube a może nie wyszło to aż tak źle i kręcili to bo im się podobało. Jak będą filmy to (ponabijacie się) ocenicie sami.
Fakt jest faktem. My świetnie się przy tym bawiliśmy a BMW wymiękło
Piotruś napisał(a):Najśmieszniejsze jest to, że ta gównażeria podszywa się pod Klub Mazdy...
Fakt, mam Mazdę, zarejestrowałem się na forum ale nigdy nie twierdziłem że należę do klubu. Co nie znaczy że nie chciałem was poznać i starać o przyjęcie ale widzę że już jest komplet.
Piotruś napisał(a):...gównażeria...
Piotruś napisał(a):...od Klubu wara.
Dzięki za gorące powitanie na forum
-
Tadek MX-3
Temat chłopców od "pokazów na co stać Klub Mazdy"
uważam za zamknięty
wracamy do naszej szarej rzeczywistości 

Chwile mnei nie ma a juz tak smiesznie...
Siedze w hotelu w gliwicach i nei mam jak fotek powrzucac z STS i TRN. Lacze tutaj chyba jest przez modek 36,6 a wifi tylko w recepcji. 21 wiek qwa
Siedze w hotelu w gliwicach i nei mam jak fotek powrzucac z STS i TRN. Lacze tutaj chyba jest przez modek 36,6 a wifi tylko w recepcji. 21 wiek qwa

Less roof, more fun

Fiveopac współczucia Five xD To jakis slaby hotel wybrales 
People_Hate_Me napisał(a):Fiveopac współczucia Five xD To jakis slaby hotel wybrales zeby
Taaa wlasnie leze szczupakiem na podlodze przy a wlasciwie pod drzwiami wyjsciowymi z pokoju, bo tutaj udaje mi sie lapac wifi bez ruszanai tylka dwa pietra nizej do recepcji

Less roof, more fun

omg xD
niezle Fiveopac 
TORUŃ – miasto upadłych aniołów
www.mazda-torun.fotosik.pl
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
www.mazda-torun.fotosik.pl
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
- Od: 30 wrz 2007, 20:53
- Auto: mazda 323f z5/96-speedkosiara
peugeot 1.6 118KM+NITRO
Fiveopac napisał(a):Taaa wlasnie leze szczupakiem na podlodze przy a wlasciwie pod drzwiami wyjsciowymi z pokoju
Eeeee... nic nowego
ja się zastanawiam, nie wiem czy ktoś wyraża jeszcze chęc, zależy też o której skończe pracę. pozdro
Ja bym się pojawił po wkońcu pospawałem wydech, ale teraz jest tak głośno, że wstyd :/
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
Ja niestety czasowo nie wyrobię.
Tito01 napisał(a):ale teraz jest tak głośno, że wstyd
nie martw się, jak mi montowali tłumik sportowy końcowy , tez mi facet mówił, że to jeden z najcichszych
Kolejny tydzień będę walczył z wydechem, to teraz szukam katalizatora albo większego środkowego 
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
Zalegle fotki z TRN:
Na poczatek kilak fotexow z promocji STS'u na starym rynku w piatek:
No i fotki wlasciwe.... komentowac mie sie nie chce, moze Piotruś dostapi zaszytu
Jakos dizwnie mi sie poskalowly fotki i jakosc wyszla dziwna :/
Na poczatek kilak fotexow z promocji STS'u na starym rynku w piatek:
No i fotki wlasciwe.... komentowac mie sie nie chce, moze Piotruś dostapi zaszytu
Jakos dizwnie mi sie poskalowly fotki i jakosc wyszla dziwna :/
Less roof, more fun