Tak i z dwiema tymi czarnulkami Dzięki pany za spot , jeśli można to tak nazwać , Mayki ruda była ,mżawka też , czyli w piwnicy mokro . Kurde Przemcio dawno nie pił i się napił .
Zostało raptem 2 tyg do zapisów na zlot w Czaplinku i miała jechać silna ekipa a tu wciąż widzę ze pojedziemy chyba tylko we 3 bo wiecej zapisów z lubuskiego brak
Wyszlo troche pizdowato.... Samochod nie jest zdatny do jazdy, boje sie nim nawet jechac do Barlinka na spot.... Mieszkam teraz w Berlinie i zlot mi troche koliduje, po drugie Aga ma dzien po zlocie kolokwium z mega ciezkich tematow i nie da rady, a zeby nikt sie nie nudzil prawdopodobnie w ten weekend kiedy bedzie zlot Aga sie przeprowadza na stale do ZS i ja z racji ze mam Sprintera, bede sluzyl jako transpor. Jesli cos sie zmieni to bede informowac, lecz szczerze w to watpie
Tsaaaa i ten remont kur...a nie dobiegl do konca... Swieci mi sie ciagle alternator i "(!)" nie wiem kuzwa od czego... Alternatow w 100% sprawny... W dodatku uklad kierowniczy wydaje mi sie byc luzny... A juz mam dosyc ladowania siana... Poki co bynajmniej
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Aha nie doczytalem chodzi o zlot moze i ja z żonka bede, ale to jeszcze nie jest pewne, czekam do ostatniej chwili musze wybadac sytuacje i nastroje w pracy zeby sobie przypalu nie zrobic,