TARNÓW – spotkania regionalne
A ja proponuje poczekać na lepszą pogodę, bo zrobi się spota wszystkim będzie zimno i po 10 minutach każdy będzie się zwijał a to jest bez sensu...Nie potrzebujemy co tydzień robić spota i nie mieć o czym gadać bo taka jest prawda tym bardziej w okresie zimowym. Spotkać raz w miesiącu ustalić konkretna datę, żeby każdy wiedział dużo wcześniej i mógł sobie ten dzień zarezerwować. A po miesiącu to i gadka będzie inna, takie jest moje zdanie ale oczywiście nie musicie się z nim zgodzić 

Zapraszam –> Tarnów ul.Przemysłowa 4F
- Od: 6 mar 2010, 11:17
- Auto: zielony wóz drabiniasty
_Casper_ napisał(a):A ja proponuje poczekać na lepszą pogodę, bo zrobi się spota wszystkim będzie zimno i po 10 minutach każdy będzie się zwijał a to jest bez sensu...Nie potrzebujemy co tydzień robić spota i nie mieć o czym gadać bo taka jest prawda tym bardziej w okresie zimowym. Spotkać raz w miesiącu ustalić konkretna datę, żeby każdy wiedział dużo wcześniej i mógł sobie ten dzień zarezerwować. A po miesiącu to i gadka będzie inna, takie jest moje zdanie ale oczywiście nie musicie się z nim zgodzić
Po częsci to się z Tobą zgadzam

P.S Witam nowego forumowicza

Profesjonalne lakierowanie
- Od: 23 sty 2010, 20:13
- Auto: GC , była BA-GT jest Mondeo 2.5 V6
Adam44 napisał(a):P.S Witam nowego forumowicza.
Nowego starego
Ja jestem za spotkaniem w weekend. Mam jedną rzecz do sprawdzenia, a mianowicie dosyć mocno mi dmucha spod korka od wlewu oleju i muszę to sprawdzić na macanego w innej mazdzie. Mam podejrzenia, że to może być problem z nietrzymaniem kompresji cylindrów (wydmuchało mi uszczelkę spod klawy – podobno, bo nie wiem czy spartolili czy faktycznie za mocno dmucha)
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
Rzućcie okiem z łaski swojej na ten wątek: viewtopic.php?f=266&t=88333
i dajcie znać, co sądzicie, ewentualnie jak to można zaplanować żeby się udało :-P
i dajcie znać, co sądzicie, ewentualnie jak to można zaplanować żeby się udało :-P
ZeroCool_m1 napisał(a):Rzućcie okiem z łaski swojej na ten wątek: viewtopic.php?f=266&t=88333
Odwiedzałem ten wątek kilkakrotnie, ale sprawa niestety ucichła ...
Mam nadzieję, ze teraz odżyje
Śmierć jeździ szybko ... Bądź szybszy xD
- Od: 4 paź 2008, 11:51
- Auto: 323F (BA) 2.5 V6 KL-ZE
Na taką śliską drogę ja pasuję ... daleko nie zajadę na letnich 
- Od: 18 gru 2008, 00:24
Panowie mam takie buciki od audiolki do sprzedania nie są jakieś oh ah ale wiadomo...
http://allegro.pl/item955724350_orygina ... sztuk.html
Jakbyście słyszeli, że jest ktoś na kupnie to zapodajcie tego linka
Z ceny jeszcze zejdę jak cos muszę się ich pozbyć bo mi miejsce w piwnicy tylko zajmują a szkoda żeby korzenie zapuściły

Jakbyście słyszeli, że jest ktoś na kupnie to zapodajcie tego linka
Z ceny jeszcze zejdę jak cos muszę się ich pozbyć bo mi miejsce w piwnicy tylko zajmują a szkoda żeby korzenie zapuściły

Zapraszam –> Tarnów ul.Przemysłowa 4F
- Od: 6 mar 2010, 11:17
- Auto: zielony wóz drabiniasty
Czyli odpuszczamy w tym tygodniu?
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
Hmm w sumie to jutro wybieram się z Mikołajem do Adama więc już odpada nas trzech ... Pewnie narazie odpuszczamy bo pogoda jest jaka jest ;/ Niech się oczywiście jeszcze reszta wypowie 
Śmierć jeździ szybko ... Bądź szybszy xD
- Od: 4 paź 2008, 11:51
- Auto: 323F (BA) 2.5 V6 KL-ZE
poczekajmy na inna pogodę ;]
- Od: 18 gru 2008, 00:24
Jak jedziecie do Adama44 to będziecie tylko 8 kilosów od Żabna a ja tam pomieszkuje hihi . Może jak bym miał czas to bym podskoczył do Dąbrowy tak pogadac i poznac nowego forumowicza
. O której się wybieracie ?
- Od: 23 paź 2008, 18:26
- Auto: Mx3 v6 94r,Hornet 600 2002r :)