WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Ja w niedziele niedostępny
Sobota wieczór to u mnie jedyna możliwa opcja ale raczej spędzę go w garażu na przygotowaniach Mazdy do zlotu. Najwyżej zapraszam do mnie 

Dobra, zbierać się, ogarniać do kupy i chcę Was w sobotę widzieć
ja będę z moim nadwornym fotografem – narzeczoną 
-
makmarc
Czyli lista na ta chwilę wyglada tak:
1) zemoj
2) makmarc
3) matthies (?)
4) ohashi (?)
5) Lukiszi
Proszę Was o zdanie czy chcemy w takim składzie na strefę klubową wjeżdżać. Czy mam załatwiać?
1) zemoj
2) makmarc
3) matthies (?)
4) ohashi (?)
5) Lukiszi
Proszę Was o zdanie czy chcemy w takim składzie na strefę klubową wjeżdżać. Czy mam załatwiać?
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
spocić możemy jak najbardziej, ale uważam że tak skromną ekipą nie powinniśmy się wbijać na strefę klubową...
Adam jak w koncu czasowo to wygląda? Wtedy będe mógł ostatecznie coś zdecydować, bo z chęciami bardziej jestem na tak, ale nie wiem jak z możliwościami. Długo ta impreza będzie w ogóle trwać?
Adam jak w koncu czasowo to wygląda? Wtedy będe mógł ostatecznie coś zdecydować, bo z chęciami bardziej jestem na tak, ale nie wiem jak z możliwościami. Długo ta impreza będzie w ogóle trwać?
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Ja będę na pewno, napiszcie w końcu o której się spotykamy i gdzie, bo nie wiem, czy mam rano się zrywać, czy później. Wiecie, mam trochę km 
-
makmarc
Adam podejmie męską decyzję gdzie i o której, w końcu PR 
Pozostali koledzy, jesli to potrwa dłużej, to mam nadzieję, że coponiektórzy dadzą rade później dojechać, dlatego pozostańcie z nami w kontakcie.
Pozostali koledzy, jesli to potrwa dłużej, to mam nadzieję, że coponiektórzy dadzą rade później dojechać, dlatego pozostańcie z nami w kontakcie.
-
Moderator GJ
Skoro odpuszczamy strefę klubową, to nie musimy się aż tak wcześnie zrywać, nie musimy być na sam początek. Można na spokojnie się ustawić tak, żeby nam pasowało. Czekam na propozycje. Tak koło 11 byłoby dla Was spoko? Tak jak Maciek mówi, reszta niech dociera do nas, kiedy skończy robotę, czy co tam ma 
Trudno mi powiedzieć do której to potrwa. Pewnie do wieczora. Zależy ilu zawodników i po ile przejazdów ostatecznie będzie.
Trudno mi powiedzieć do której to potrwa. Pewnie do wieczora. Zależy ilu zawodników i po ile przejazdów ostatecznie będzie.
-
z kropką nad z
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Jako miejsce zbiorki proponuje parking biedronki przy ul. Sielskiej. Po prawej stronie na wlocie do Olsztyna od strony Ostródy. Stamtąd rzut beretem na lotnisko, więc nie pogubimy sie po drodze.
-
z kropką nad z
Tak, jak najbardziej, a ta Sielska to nie jest zaraz przy tej stacji benzynowej, co obok są komisy samochodowe? Jak tak to mniej więcej kojarzę, Avensisa tam kupiłem 
Ja to i tak po drodze muszę na myjnię podjechać, bo będę cały w robakach, a może wspólne pucowanko Maździorek?
Ja to i tak po drodze muszę na myjnię podjechać, bo będę cały w robakach, a może wspólne pucowanko Maździorek?
-
makmarc
piszę się na wspólne pucowanko bo też będę miał auto ubabrane nie licho... Od biedry jest niedaleko na myjkę shell'a więc ewentualnie możemy tam podlecieć.
jest tam chyba kilka komisów a także niedaleko giełda w niedzielę, więc bardzo możliwe że to tam kupowałeś
Sprawdzam dzisiaj olej i znowu poniżej minimum... Dobrze że po drodze w ostródzie jest intercars to będę musiał zajechać i wziąc literek na dolewkę
załamka, przesiadam się na Elf albo Mobil...
jest tam chyba kilka komisów a także niedaleko giełda w niedzielę, więc bardzo możliwe że to tam kupowałeś
Sprawdzam dzisiaj olej i znowu poniżej minimum... Dobrze że po drodze w ostródzie jest intercars to będę musiał zajechać i wziąc literek na dolewkę
-
Moderator GJ
Dokładnie to tam gdzie komisy. Ja tez mam brudne auto wiec możemy popucowac. Dam znać jak rano wyjade, bo z kobitką i psem, to wyjazd moze sie ciut przeciągnąć i mogę sie punktualnie na 11 nie wyrobić.
-
z kropką nad z
To jesteśmy umówieni :–) ja bedę wyjeżdżał ok 8 wiec pewnie bede tam przed 11, macie mój nr 500086960, jakby co bedziemy sie kontaktować.
-
makmarc
Też mam taką nadzieję, oby pogoda również dopisała, u nas pokropiło na noc właśnie. Ale pogodynka na WP zwiastuje 19-23C i słoneczko więc w sam raz 
-
makmarc