ZIEMIA PIOTRKOWSKA – spotkania regionalne
Janusz626 napisał(a):ps. sorki ale nie pamiętam z kim z Łodzi rozmawiałem odnośnie szrotu w bodajże Rawie Mazowieckiej??
Ano rozmawialiśmy
Tu masz namiar do gościa na Allegro, to ten sam.

Pozdro.
Każdy ma prawo do szczęścia, nie każdy ma szczęście do prawa. 
- Od: 1 wrz 2007, 00:55
K8 ŁOBUZ
ej ej kolego nie przezywaj sie

"Co cie kufa nie zabije to cie wzmocni ?" Komputer stand alone XMS+ PRS8-DEV-KIT , Kontroler szerokopasmowych sond lambda WBC lambda + BOSCH LSU4, Monitor AFR ,WSKAŻNIK SMOKE EGT. MOTUL 300V POWER RACING 100% SYNTHESE DOUBLE ESTER BASED W 100%. HIGHPOWER N2O Greddy e-menager gtech SMT7 !!!! SWAP MOJEJ MADZI
!!
Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW

Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW
- Od: 5 maja 2006, 22:15
- Auto: MX-3 JMautotech V6
Kasiulka323FFF napisał(a): ale i tak moje żółte autko jest ładniejsze od Twojego medalu hehehe
Gratulacje!!!
Obejrzałam relacje dcc69 oraz Mieczyslaw obie świetnie teraz pozostaje czekać na następne z nastepnych spotkań
- Od: 10 sie 2007, 11:49
- Auto: Mazda 626
hehe pasuje Ci Kasiulka323FFF ta nagroda do koloru torebki
moja pierwsza taka relacja od napisania pierwszego postu, ciesze sie ze sie podoba
Luna Luna, srebrna 626 GE z dziurawym tylnym zderzakiem
po tym zlocie zlozylem papiery i juz jestem kandydat

moja pierwsza taka relacja od napisania pierwszego postu, ciesze sie ze sie podoba
Luna Luna, srebrna 626 GE z dziurawym tylnym zderzakiem
po tym zlocie zlozylem papiery i juz jestem kandydat

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
witam! zarejestrowalem sie na forum w tym tygodniu. w niedziele bylemna spotkaniu mazdowiczow w piotrkowie. prosilbymo przeslanie zdjec z tego spotkania na maila Stempelmx3@op.pl. z gory wielkie dzieki
-
STEMPELMX3
Mieczyslaw napisał(a):Luna Luna, srebrna 626 GE z dziurawym tylnym zderzakiem
Tak ,tak to ja
Niestety

- Od: 10 sie 2007, 11:49
- Auto: Mazda 626
Luna napisał(a):biedactwo , ale mysle że niedlugo bedzie jak nowa
Ciekawe kochanie kto ją do takiego stanu doprowadzi co
"Co cie kufa nie zabije to cie wzmocni ?" Komputer stand alone XMS+ PRS8-DEV-KIT , Kontroler szerokopasmowych sond lambda WBC lambda + BOSCH LSU4, Monitor AFR ,WSKAŻNIK SMOKE EGT. MOTUL 300V POWER RACING 100% SYNTHESE DOUBLE ESTER BASED W 100%. HIGHPOWER N2O Greddy e-menager gtech SMT7 !!!! SWAP MOJEJ MADZI
!!

Panie. Panowie.
Zapytałem Grzyba o człowieka Przedstawiciela Naszej Ziemi piotrkowskiej.
Zaczęło sie podobno wielkie zastanawianie co z tym zrobic.
A zacznijmy rozmawiac juz kiedy w maju organizujemy Zlocik??
Jako ze w tym roku Boze Ciało jest 22 maja i przez to bedzie kolejny dłuzszy weekend i wiekszoc z Nas moze organizowac wyjazdy czy spotkania ze znajomymi przy grilku proponuje termin w ostatnią sobotę maja tj. 31,05,2008
Miejsce i czas dogadamy tez.
Czyli 2 Zlot Ziemi piotrkowskiej proponuje na 31 maja 2008 roku.
Co Wy na to??
A zacznijmy rozmawiac juz kiedy w maju organizujemy Zlocik??
Jako ze w tym roku Boze Ciało jest 22 maja i przez to bedzie kolejny dłuzszy weekend i wiekszoc z Nas moze organizowac wyjazdy czy spotkania ze znajomymi przy grilku proponuje termin w ostatnią sobotę maja tj. 31,05,2008
Miejsce i czas dogadamy tez.
Czyli 2 Zlot Ziemi piotrkowskiej proponuje na 31 maja 2008 roku.
Co Wy na to??
DC CARS
Jak tylko bede w bełchatowie, to także zawitam, tym razem juz bardziej cywilizowaną i czystszą mazdą 
Częste mycie skraca życie.....

Jest: Tribute 3.0 V6/B2500 2.5 TD>
Było: 626 2.0 LPG/626 2.5 V6 Cronos/323 1.3 LPG
Będzie: MAZDA

Jest: Tribute 3.0 V6/B2500 2.5 TD>
Było: 626 2.0 LPG/626 2.5 V6 Cronos/323 1.3 LPG
Będzie: MAZDA
- Od: 23 sty 2005, 16:42
- Auto: B2500 2.5 TD , Tribute 3.0 V6
Nie rozumię
Z moich informacj prosto od (Prezesa) Marcina vel. Globego wszytko jest już ustalone .
!!

Rafałku K8 ja nie wiem o czym rozmawiałes z Globym bo ja rozmawiałem z Grzybem
Dlatego jak cos wiedziałem to to zaraz napisałem
Zdrowiej i nie stresuj sie.
Bo stres na zdrowie szkodzi
Dlatego jak cos wiedziałem to to zaraz napisałem
Zdrowiej i nie stresuj sie.
Bo stres na zdrowie szkodzi

dcc69 Ale ja sie nie stresuje Darek no cio ty a piwko walimy w najbliszym terminie . Z tymi płytami dobrze że mi przypomniałeś bo zupełnie mi z głowy wyleciało pozstarm ci sie jutro załatwic
!!

Tadam ... dla tych którzy nie byli niech zobaczą, a dla tych którzy byli niech sobie przypomną
http://www.youtube.com/watch?v=hn37T2vJGSY
http://www.youtube.com/watch?v=hn37T2vJGSY
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i