SKIERNIEWICE – spotkania regionalne
jeśli ktoś nie czytał wątku na ogólnym o Jarku, przypominam pogrzeb: Czwartek godz. 14:00 WYPROWADZENIE ciała Jerrego Z KAPLICY w Skierniewicach (przy szpitalu Sobieskiego 4)! Dalej do kościoła garnizowego (ul. Batorego) i cemntarz przy torach (ul. Łódzka).
w wątku głównym Ravo przekazał info:
Prośba od rodziny: "uzgodniliśmy, żeby znajomi mieli białą długą różę"
w wątku głównym Ravo przekazał info:
Prośba od rodziny: "uzgodniliśmy, żeby znajomi mieli białą długą różę"
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 85#1401185
W dniach 27-28.06.2009r. tj. ostatnia sobota i niedziela czerwca IRMAR Tuning Club wraz z zaprzyjaźnionym łódzkim klubem TKL organizują zlot fanów motoryzacji ku pamięci naszego tragicznie zmarłego kolegi JERREGO – JAROSŁAWA LUBICKIEGO. Zlot odbędzie się w Skierniewicach nad Zalewem „Zadębie”. Ten rodzaj imprezy został zapoczątkowany przez Jarka. Oddajmy mu hołd
i przyjdźmy! Nie pozwólmy, żeby idea zlotów umarła razem z nim!
W programie przewidziano m.in.:
• jazda zręcznościowa na czas,
• Car-Audio,
• najniższe auto,
• najładniejsze auto/motor zlotu,
• rzut oponą,
• przeciąganie auta na czas,
• zmienianie koła na czas
i wiele innych.
Przewidziano możliwość rozbicia namiotu. Możliwość noclegu: hotel Polonia (tel. 046 833-42-27), hotel Start (tel. 046 833-27-50), hotel Dworek (tel. 046 832 58 83).
KONTAKT
Wszelkie informacje proszę kierować pod nr tel. :
509-651-809 (Hubert)
507-816-757 (Dorota)
692-638-992 (Dzanas)
W dniach 27-28.06.2009r. tj. ostatnia sobota i niedziela czerwca IRMAR Tuning Club wraz z zaprzyjaźnionym łódzkim klubem TKL organizują zlot fanów motoryzacji ku pamięci naszego tragicznie zmarłego kolegi JERREGO – JAROSŁAWA LUBICKIEGO. Zlot odbędzie się w Skierniewicach nad Zalewem „Zadębie”. Ten rodzaj imprezy został zapoczątkowany przez Jarka. Oddajmy mu hołd
i przyjdźmy! Nie pozwólmy, żeby idea zlotów umarła razem z nim!
W programie przewidziano m.in.:
• jazda zręcznościowa na czas,
• Car-Audio,
• najniższe auto,
• najładniejsze auto/motor zlotu,
• rzut oponą,
• przeciąganie auta na czas,
• zmienianie koła na czas
i wiele innych.
Przewidziano możliwość rozbicia namiotu. Możliwość noclegu: hotel Polonia (tel. 046 833-42-27), hotel Start (tel. 046 833-27-50), hotel Dworek (tel. 046 832 58 83).
KONTAKT
Wszelkie informacje proszę kierować pod nr tel. :
509-651-809 (Hubert)
507-816-757 (Dorota)
692-638-992 (Dzanas)
TVT napisał(a):Może w ramach tego zlotu uda się poznać kogoś nowego
np. mnie bo postaram sie tam byc
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images45.fotosik.pl/246/0ba8b8712dce9563.jpg[/img][/url]
www.323-klub.pl
www.323-klub.pl
- Od: 30 sie 2008, 16:31
- Auto: Było 323F BA Z5 94r.
Jest Xedos 6 V6
superjinx napisał(a):W niedziele rozwalili mi drzwi na mieście;)
Trzeba klepać i lakierować ale wg mnie tylko drzwi. Pytanko : gdzie w Skierniewicach?
Jeśli to nie była Twoja wina i płaci gość ze swojego OC zrób to u najdroższego, może być Bergander. Jest całkiem dobry ale drogi. A jeśli Ty płacisz to daj znać – mam gdzieś wizytówki zakładów lakierniczych
TRZMIEL
- Od: 9 mar 2007, 20:44
- Auto: Mazda 6 2002
Wziąłem kase żeby nie robić problemów sobie i jej. Sprawdziłem u Lipskiego na Zadębiu ile by to kosztowało i tyle mam. Pytanie tylko czy robić u niego, czy nie? Ile osób tyle opinii
O Berganderze slysze różne rzeczy ale przede wszytskim że jest drogi i odwala fuszerke i to nieterminowo do tego.
Koleżanka mi poleciła MIDASA z Zadębia, może podjade i pogadam.
O Berganderze slysze różne rzeczy ale przede wszytskim że jest drogi i odwala fuszerke i to nieterminowo do tego.
- Od: 25 lut 2008, 23:10
- Auto: MAZDA 6 GH 2008 2.0 AT
superjinx napisał(a):O Berganderze slysze różne rzeczy ale przede wszytskim że jest drogi i odwala fuszerke i to nieterminowo do tego.
Ja robiłem u Bergandera, zrobił dobrze i nawet terminowo może dlatego że płaciło ubezpieczenie i pewnie potrzebował kaskę przed świętami. Jeśli chodzi o cenę to pojechał po całości

Lipski jest podobno dobry tylko zarobiony i trzeba się umawiać na dość długie terminy a Midasa nie znam i nie wiem gdzie ma zakład więc nie mogę o nim nic powiedzieć.
TRZMIEL
- Od: 9 mar 2007, 20:44
- Auto: Mazda 6 2002
Midas ma zakład z tego co kojarzę na zadębiu, ale tez ciężko cokolwiek w terminie u niego zrobić, nie wiem czy kojarzysz takiego pomarańczowego forda z toną szpachli to jego fura, ale moze kiedys tak było i sie zmieniło
Aktualnie poszukuję drzwi na podmiankę, może tak będzie lepiej.
Jak nie znajde ich przez tydzień to będe klepał stare. Nie ma tragedii , nie są mocno wgięte.
Midas powiedział że mi zrobi w miarę od ręki.
Przekonamy się.
Jak nie znajde ich przez tydzień to będe klepał stare. Nie ma tragedii , nie są mocno wgięte.
Midas powiedział że mi zrobi w miarę od ręki.
Przekonamy się.
- Od: 25 lut 2008, 23:10
- Auto: MAZDA 6 GH 2008 2.0 AT