Odpuścmy sobie, tym bardziej, że pogoda dosyć licha, ale trzymajmy nasze chęci na nastepny spot
WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Ooooo gratki dla kolejnego PR-a Grześ pewnie czasowo nie ogarnia i nie ma się co dziwić 
Tak jest Moi Drodzy, nastąpiła zmiana na stanowisku przedstawiciela naszego regionu. Grzesiek ma teraz więcej obowiązków z rodzinka i postanowił powierzyć funkcję PRa komuś innemu
Postaram się służyć regionowi (Wam) jak najlepiej i kontynuować dzieło jego rozwoju!
Pozdrawiam i liczę na dobrą współpracę
Pozdrawiam i liczę na dobrą współpracę
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
ktoś się wybiera na Kąkolewo oprócz Pawcia ?
o to będzie się działo 

matthies napisał(a):chciałem się wybrać, ale niestety pizdnąłem małą obcierkę po prawej stronie i auto nie nadaje się na zlot

Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

zemoj napisał(a): Cichy, a Ty sie wybierasz? ;>
z chęcią ale nie dam rady, w tym okresie mam młyn w pracy.
matthies napisał(a):chciałem się wybrać, ale niestety pizdnąłem małą obcierkę po prawej stronie i auto nie nadaje się na zlot
którą stronę załatwiłeś ?
matthies napisał(a):chciałem się wybrać, ale niestety pizdnąłem małą obcierkę po prawej stronie i auto nie nadaje się na zlot![]()
auto ma dowieźć bezpiecznie na Zlot
To jest najważniejsze...
a auto postawisz tą dobrą stroną do publiki i nikt nie zauważy
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
w tym roku z kolei załatwiłem prawą... dokładnie rok i 7 dni od tej obcierki rok temu. Masakra, za rok odstawiam mazdę i cały sierpień nią nie jeżdżę
błotnik do wymiany, 3 elementy do malowania, na szczęście nie cały bok, ale jeszcze trochę i będzie malowana naokoło
dobrze że to tylko obcierki a nie dzwony.
niestety ale dla mnie jest to ważny element no ale zobaczy się.
Adam twojej może daleko od ideału (wg ciebie tylko) ale przynajmniej nie jest do naprawy blacharskiej
niestety ale dla mnie jest to ważny element no ale zobaczy się.
Adam twojej może daleko od ideału (wg ciebie tylko) ale przynajmniej nie jest do naprawy blacharskiej
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
błotnik jeszcze do uratowania
Nie jest tak źle jak piszesz
pare stówek i madzia jak nowa, nie bita 
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174