ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
bo może bym się podłączył w świebodzinie do Cb
Si Deus pro nobis, quis contra nos?
Kali a ty sie wogole zapisales na zlot bo nie widziałem w watku o zapisach twojego nicka . Do dzisiaj jest termin zapisow i do wtroku musi byc zapłacone za zlot . Ci co nie zaplaca i sie nie zapisza nie wjada na lotnisko ani nie wejda z buta. Musisz jeszcze wypelnic forumlarz . Wszystkie info w dziale zlotowym , pozdro
-
Pyton162
Jestem za tylko w jaki dzien??
- Od: 10 sty 2011, 18:14
- Auto: Była Mazda 323 BA Z5 :)
Jest Golf IV ;pp
Kiedys bedzie KF :)))
Co powiecie dziś o 16:30
Tiaaa szkoda tylko ze mnie tam nie bylo ;/
Jest Golf IV ;pp
Mundii a Ty gdzie się podziałeś? Byliśmy chwile pod makro a później sprzedawaliśmy klapsy nissanom na stelmecie
a co to za ploty?
a co to za ploty?

no widzisz bylem na miescie ale nie mialem dostepu do neta ;/ mogles eska mi wyslac albo cos
Jest Golf IV ;pp
ile osob sie pisze na spot na swiebodzi?
A co byscie powiedzieli na spota na torze kartingowym z mozliwoscia polatania na gokartach . Do wtorku bym sie zorientowal co i jak , ile taka zabawa kosztuje. W zeszlym roku 10 min jazdy kosztowalo 30 czy 40zl ale uwierzcie mi ze przez te 10 min bedziecie wyjeba............ jak koń po westernie
Na majowe ma byc pogoda wiec mozna by pomyslec, pozdro
A co byscie powiedzieli na spota na torze kartingowym z mozliwoscia polatania na gokartach . Do wtorku bym sie zorientowal co i jak , ile taka zabawa kosztuje. W zeszlym roku 10 min jazdy kosztowalo 30 czy 40zl ale uwierzcie mi ze przez te 10 min bedziecie wyjeba............ jak koń po westernie
Na majowe ma byc pogoda wiec mozna by pomyslec, pozdro
-
Pyton162
Chetny 
Jest Golf IV ;pp
Mundiallll napisał(a):no widzisz bylem na miescie ale nie mialem dostepu do neta ;/ mogles eska mi wyslac albo cos
sor, poprawie się
Pyton162 napisał(a):ile osob sie pisze na spot na swiebodzi?
A co byscie powiedzieli na spota na torze kartingowym z mozliwoscia polatania na gokartach .
nic jeszcze nie wiem jak wyjdzie mi z pracą, ale nie wykluczam.
sor, poprawie się
hehe spoko nastepnym razem bede monitorowal ;pp
Co Świebodzina to trzeba jakas wieksza ekipe zwolac, ja postaram sie kilku mazdowiczow namowic moze cos z tego wyjdzie
misiak89-89 widzialem twoja Z5 w Żarach wida ze wlasciciel dba o nia ;p na spota go wez ;d
Jest Golf IV ;pp
ja miałem okazję wczoraj widzieć ją na żywo, naprawdę robi wrażenie, świetne auto... Również bym się pisał na Świebodzin. A tor gokartowy już jakiś czas chodzi mi po głowie
. Na najbliższym spocie można ten temat obgadać bardziej szczegółowo.
- Od: 9 kwi 2011, 00:07
- Auto: Mazda MX-6 FS 2.0 16V 115 KM DOHC
ja się piszę na Świebodzin
po raz kolejny pozdro dla wściekłej misiaka, która była widziana ok. godziny 16.40 na przejeździe kolejowym między świebodzinem a wilkowem. Jednak kierowca jakiś taki inny był 
- Od: 9 kwi 2011, 00:07
- Auto: Mazda MX-6 FS 2.0 16V 115 KM DOHC
z tego co mi wiadomo to ojciec jego jezdzi bo audi padlo
to o ktorej ten swiebodzin .
robmy liste ja z duzym znakiem zapytania niestety za duzo pracy , mialo byc majowe a bedzie orka w pracy
1. pyton ?
to o ktorej ten swiebodzin .
robmy liste ja z duzym znakiem zapytania niestety za duzo pracy , mialo byc majowe a bedzie orka w pracy
1. pyton ?
-
Pyton162
Godzina 16 Pod pomnikiem
Kali 100%
Kali 100%