Zdravko Gratulacje, oczywiście wszystkie sprawy w regionie od dzisiaj załatwia własnie On
SZCZECIN – spotkania regionalne
Zdravko gratki
jeszcze tylko musze się teraz do ciebie kolorystycznie przyzwyczaić
odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu
. Spocik mi odpada bo niestety pracuje 

Nightfallówna
wlasnie chcialem zaproponowac jakis spot ja PACZE a tu juz temat ogarniety niestety termin a w zasadzie godzina juz mi nie pasuje ... :/
Posmyslnosci zatem i wszystkiego dobrego...
Posmyslnosci zatem i wszystkiego dobrego...
- Od: 6 lis 2009, 18:10
- Auto: MAZDA 3 1.6 KAT 105KM 2004
juz ZS.......
drozdek napisał(a):w zasadzie godzina juz mi nie pasuje
a jaka godzina by pasowała?
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
12-14 pozniej juz impreza zerezerwowana chyba ze wczesniej jakies ognisko lub grill ale spokojnie nie patrzcie na mnie
heheh
P.s. Panowie pamietajcie Heniu zbiera zarelko lub datki dla kociego szczecina to gdyby to bylo spotkanie w plenerze moznaby podrzucic conieco jak by Heniu tez dotarl...
P.s. Panowie pamietajcie Heniu zbiera zarelko lub datki dla kociego szczecina to gdyby to bylo spotkanie w plenerze moznaby podrzucic conieco jak by Heniu tez dotarl...
- Od: 6 lis 2009, 18:10
- Auto: MAZDA 3 1.6 KAT 105KM 2004
juz ZS.......
Sobota (20 grudnia), godzina 18:00 jeszcze na wałach przy schodach się spotkamy, myślałem o arenie ale akurat mecz będzie się odbywał więc parkingi będą zajęte... jak będzie mocno wiało to najwyżej pójdziemy na kawę do columbusa bądź zjedziemy niżej. I może razem coś wymyślimy co do jakiegoś lepszego miejsca 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Uwaga bo Zdrawko pilnuje
Nie wiem czy dam radę na 18 ale na 19 będę

Nie wiem czy dam radę na 18 ale na 19 będę
-
Patryk
- Od: 31 mar 2008, 00:17
- Auto: Mazda 626 GD FE3N 1989 r
Pewnie jedna będzie 
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
drozdo napisał(a):A nie planujecie jakiegoś szybkiego spota w wigilię? Będę akurat w moim rodzinnym mieście
Kurde MPS-a bym obejrzał
Siema wszyskim sorka ale ja odpadam wycieczka do gdańska dzisiaj w nocy 3majcie sie 
-
Patryk
- Od: 31 mar 2008, 00:17
- Auto: Mazda 626 GD FE3N 1989 r
Dzieki panowie za spota mimo mocno nie sprzyjajacej pogodzie:)
Niestety nie dałem rady, jeszcze wyprawa na zakupy mnie zmulila :/
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
Dzięki za mini spota.
Zapomniałem pogratulować Zdravko nowej funkcji, więc gratuluję
i do następnego.
Zapomniałem pogratulować Zdravko nowej funkcji, więc gratuluję
Dzięki pany za spotkanie
udało się spotkać wbrew niesprzyjającym warunkom
eric81, szacun, że przyjechałeś do nas z Kołobrzegu
Sabat, Pudzian84 – pewnych rzeczy nie przeskoczysz... ale ciepło o was myśleliśmy
thesilent – do następnego w takim razie
Dzięki Tony 
btw.... ma ktoś jakiś kontakt z fobosem? mam jego blachę co od Nightfalla zamawiał. Na pw mu pisałem ale cisza
jakby ktoś mógł mu przekazać żeby się ze mną jakoś skontaktował albo podać inne namiary na niego niż forumowe to byłbym wdzięczny 

btw.... ma ktoś jakiś kontakt z fobosem? mam jego blachę co od Nightfalla zamawiał. Na pw mu pisałem ale cisza