ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
2.ja 
no dobra, przymierzamy się na wieczór sobotni? 
to piatek czy sobota, bo misiak jak pamietam to bardziej Ci pasował piatek. Mi to tam bez roznicy , byle by sie browara napic z kolegami 
-
Pyton162
jednak lepiej sobota, bo na późniejszy wieczór umówiłem się z chłopami ode mnie ze studiów
siemek będziesz?
siemek będziesz?
oki, to sobota, co powiecie na bar przy pizzerni
pizza na wojska polskiego. Jak zgłodniejemy to zawsze żarło mozna kupic . A i do miasta do innych lokali w miarę blisko .
-
Pyton162
Papa pizza
jedzonko pierwsza klasa. Mi pasuje. Ale mogę zacząć około 21.
Misiak. Zawsze możesz wpaść większą paczką. To nie jest zamknięte stowarzyszenie.

Misiak. Zawsze możesz wpaść większą paczką. To nie jest zamknięte stowarzyszenie.
Ok, mi pasuje, taksą dojadę
a tych swoich nakłonię to wpadniemy 
chyba bede mial problem z dostaniem sie w ogole do zielone
po dwu dniowej walce moglo by sie zdawać prostych wymian cześć wyeksploatowanych wściekła nie jest w pełni zdrowa
niech by to [tiiit] jasny strzelił!!!!!!!!!!! 
po dwu dniowej walce moglo by sie zdawać prostych wymian cześć wyeksploatowanych wściekła nie jest w pełni zdrowa
Stary, na zjazd to autobusem możesz się zebrać. A wściekłą dasz radę w tygodniu dopieścić i znowu będzie po autostradach (co to je spieprzyłeś
) 230km/h ganiać. Na razie się nie stresuj, bo w nerwach jeszcze jakąś głupotę zrobisz. Przy browarku umysł się rozjaśni
.

nie no musze furaka zrobic bo nie tylko ja nim poki co jezdze ale mam nadzieje ze jutro znajde przyczyne, a tym czasem padam na ryj Pawelku bo teraz wscieklizna pokazala swoja druga strone 
widze ze jak sie [tiiit] to po calosci, ja bede ale nie bede mogl pic bo mam pilny wyjazd w nocy do niemiec.
Nie wiem jak zapatrujecie, ale jezeli jest nas 3 i misiak nie wiadomo czy dojedzie to moze zrobimy jutro spot samochodowy . Wiosna przyszla ide zkladac alusy , pozdro
Nie wiem jak zapatrujecie, ale jezeli jest nas 3 i misiak nie wiadomo czy dojedzie to moze zrobimy jutro spot samochodowy . Wiosna przyszla ide zkladac alusy , pozdro
-
Pyton162
Witam,
Mam do was pytanko mieszkam jakieś 60 km od Zielonki chętnie bym do was dołączyła jako szczęśliwa posiadaczka mazdy 6 2.0l diesel (121KM) z 2003 roku (i mega fanka Falubazu;) niestety jakieś 3 dni temu odmówiła mi posłuszeństwa. Mechanik stwierdził, że pękł wał i nie opłaca się robić kapitalki stąd moje pytanie czy macie dostęp do silników na sprzedaż? Z góry dzięki za info.
Mam do was pytanko mieszkam jakieś 60 km od Zielonki chętnie bym do was dołączyła jako szczęśliwa posiadaczka mazdy 6 2.0l diesel (121KM) z 2003 roku (i mega fanka Falubazu;) niestety jakieś 3 dni temu odmówiła mi posłuszeństwa. Mechanik stwierdził, że pękł wał i nie opłaca się robić kapitalki stąd moje pytanie czy macie dostęp do silników na sprzedaż? Z góry dzięki za info.
-
biała_myszka
BEDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OGARNOŁEM DZIS TEMAT I MAZDA SMIGA 
No to się pos...ło na całej linii
. Jutro rano jadę z kolesiem po 626, więc spocik z mojej strony odpada. Sam piwka lać nie będę tylko lojalnie poczekam na kolegów aż będą mogli
(bo ja zawsze mogę i to nie zasługa niebieskich tabletek
). Czyli co,
przekładamy aż wsciekła będzie na chodzie. Ja z Pawłem jestem na miejscu i czekamy na tę kawkę co to misiak nam obiecał
.
Pamiętajmy też że trzeba się zgadać na jakiś termin w Świebodzinie bo siara będzie jak i to nie wypali.
P.S. Paweł, lecimy na Czaplinek
Misiak leci na dzień (jak naprawi wściekłą). Ja mogę się spróbować wyrwać z synem (niech zobaczy jak się ganiają fajne autka)
Edit. No to dajemy. Wpadnę około 21

Pamiętajmy też że trzeba się zgadać na jakiś termin w Świebodzinie bo siara będzie jak i to nie wypali.
P.S. Paweł, lecimy na Czaplinek

Edit. No to dajemy. Wpadnę około 21
to spotykamy sie o 21 w pappa pizza , pogadamy , obgadamy temat zlotu . Ide woskowac auto 
-
Pyton162
biała_myszka napisał(a):Witam,
Zapytaj w dziale "kupię części". Tam powinnaś szybko otrzymać jakąś propozycję
- Od: 9 kwi 2011, 00:07
- Auto: Mazda MX-6 FS 2.0 16V 115 KM DOHC
Ja będę mobilny gdzieś koło 15/16 a jak tam Wam pasuje?
Jacekasot wpadnij jak Ci się uda, miło by było oblukac kultowe mx6:)
Jacekasot wpadnij jak Ci się uda, miło by było oblukac kultowe mx6:)