ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
Będę na weekend w zielonej to mi też odpowiada 
chętnie też bym przyjechał ale niestety pracuje
nocka od 20-stej. Może następnym razem. 

- Od: 9 kwi 2011, 00:07
- Auto: Mazda MX-6 FS 2.0 16V 115 KM DOHC
Postaram sie byc 
- Od: 10 sty 2011, 18:14
- Auto: Była Mazda 323 BA Z5 :)
Jest Golf IV ;pp
Kiedys bedzie KF :)))
Panowie przykro mi ale jednak nie mam zajęć w niedzielę w ogóle i nie bardzo mi się widzi zostawać na noc w zielonej i dopiero pod wieczór z Wami się spotkac, no chyba że może w sobotę w godz 16/17 podpasowaloby Wam:–)?
jutro siemek ma urodziny dziecka z tego co pamietam. Mi to tam bez róznicy , ja jestem do dyspozycji 
-
Pyton162
Zgadza się, ale nic nie stoi na przeszkodzie aby się spotkać w dwóch terminach lub zupełnie innym. Misiak, kiedy masz zjazd? Jeżeli za 2 tygodnie to w zasadzie termin już mógłby być klepnięty.
jutro sie spotkamy tak czy siak o 18 . A jak misiak ma zjazd za 2 tyg to tez sie spotkamy
-
Pyton162
he no pewnie ze tak ja bede na 100 %
moge wpasc
misiak89-89 napisał(a):Panowie przykro mi ale jednak nie mam zajęć w niedzielę w ogóle i nie bardzo mi się widzi zostawać na noc w zielonej i dopiero pod wieczór z Wami się spotkac, no chyba że może w sobotę w godz 16/17 podpasowaloby Wam:–)?
moge wpasc
Jest Golf IV ;pp
Tylko nie chciałbym żeby jakoś specjalnie ktoś musiał sobie życie ułożyć pod wygodny mi termin:-P
A tak serio ja będę pod makro o 5 bo z Pikslem się umowiłem, kto by miał chwilke fajnie jak by podjechał:–)
A następny zjazd mam za tydzień i dopiero później co dwa tygodnie i jeśli plan mi się nie zmieni to w niedzielę nie będę miał zajęć
A tak serio ja będę pod makro o 5 bo z Pikslem się umowiłem, kto by miał chwilke fajnie jak by podjechał:–)
A następny zjazd mam za tydzień i dopiero później co dwa tygodnie i jeśli plan mi się nie zmieni to w niedzielę nie będę miał zajęć
misiak89-89 napisał(a):A tak serio ja będę pod makro o 5 bo z Pikslem się umowiłem, kto by miał chwilke fajnie jak by podjechał:–)
Podjade ;p ale na parking makro?
Jest Golf IV ;pp
Tak, stała miejscowka:–)
oki 
Jest Golf IV ;pp
Imprezka się udała. Jutro o 18 pod Cerffur'em. Jeśli misiak ma każdą niedzielę wolną to musimy pomyśleć o zmianie terminu na sobotę. Warto pomyśleć o spotkaniu na neutralnej ziemi, tak aby wszyscy z regionu mieli równe szanse (wilkowo
). Koniecznie z noclegiem no i "małym" ogniskiem. No ale na razie to musimy rozpocząć sezon. Do zobaczenia w niedzielę.

Moim zdaniem pomysł pierwsza klasa
ale to dopiero jak się ociepli, umówimy się na jakiś dogodny wszystkim termin, oczywiście w Wilkowie 
- Od: 9 kwi 2011, 00:07
- Auto: Mazda MX-6 FS 2.0 16V 115 KM DOHC
siemek55 napisał(a):Imprezka się udała.
no i fajno, a u nas ewidentnie brakowało Ciebie
a jeśli chodzi o spot w pod świebodzińskiej miejscowości jestem na tak