WŁOCŁAWEK – spotkania regionalne
za późno żeby zmieniać
zostaje 22 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Green napisał(a):Krzyś
bardzo ładny motor, mam nadzieję że jak wpadnę kiedyś do Włocka to będzie mi dane go obejrzeć.
Fajny kultowy sweterem, prawie jak Kononowicz

Jacol napisał(a):grupy Kujawsko Pomorskiej
Jest możliwość dostania takiej naklejki?
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Cukierek 4-go kwietnia jedziemy do Soluksa na reanimację Xeda, więc wpadniemy na pizzę tym razem 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka zapraszam, ale pizza tylko u Bodzia chama bo to już klasyka!
Dajcie znać dzień wcześniej to umyję GTX'a
A co z Xedem? Kto będzie z Tobą?
Dajcie znać dzień wcześniej to umyję GTX'a
Olka napisał(a):jedziemy do Soluksa na reanimację Xeda
A co z Xedem? Kto będzie z Tobą?
www.gtrproject.pl
Cukierek spoko
pizza u Bodzia chama jak najbardziej
Jadę na wymianę rozrządu, sq2jul zostawia swojego Xeda, bo będzie miał wymieniane pierścienie i jedzie z nami jeszcze jeden kumpel. Także będzie święta trójca : sq2jul, nasz kumpel Igi, ja i mój Xed
Cukierek napisał(a):A co z Xedem? Kto będzie z Tobą?
Jadę na wymianę rozrządu, sq2jul zostawia swojego Xeda, bo będzie miał wymieniane pierścienie i jedzie z nami jeszcze jeden kumpel. Także będzie święta trójca : sq2jul, nasz kumpel Igi, ja i mój Xed
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Ja niestety wpadne nie mazdą
jeszcze nic nie skończone... a Konin coraz bliżej 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol a co ty tam znowu grzebierz. sprzegło zrób najpierw. szkoda ze nie bede mogł przyjechac do was. zasrana
robota
TORUŃ – miasto upadłych aniołów
www.mazda-torun.fotosik.pl
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
www.mazda-torun.fotosik.pl
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
- Od: 30 wrz 2007, 20:53
- Auto: mazda 323f z5/96-speedkosiara
peugeot 1.6 118KM+NITRO
luki88 napisał(a):popsułeś ?
mam rozmontowany kolektor dolotowy, układ wtrysków, Vrisy, przepustnice, dolot, do tego musze wymienic sprzeglo, podlączyć zegary na słupku, w miskę olejową wpiąć czujnik temp., skończyć CarPC.... Krótko mówiąc złooooooo....
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Płock na dzień dzisiejszy potwierdza przybycie 3 Mazdeczek wraz z kierownikami 
mX-MEN napisał(a):Jacol, czy na spocie pojawi sie pewien kamikadze z Lubienia na swojej szlifierce zeby pytajnik
Jeżeli nie będzie w szkole to na bank...
THOR napisał(a):Płock na dzień dzisiejszy potwierdza przybycie 3 Mazdeczek wraz z kierownikami język
super
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Siemka
Każdą Madzią warto 
Rox napisał(a):Siema usmiech
Mam pytanie czy warto pchać się starą Madzią w luksusowe auta? łoł
Jeszcze nigdy nie byłem na takim zlocie, więc się pytam.
Zapraszamy
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Rox napisał(a):Siema usmiech
Mam pytanie czy warto pchać się starą Madzią w luksusowe auta? łoł
Jeszcze nigdy nie byłem na takim zlocie, więc się pytam.
Zapraszamy
Udało mi się kolegę przekonać
Jacol napisał(a):luki88 napisał(a):popsułeś ?
mam rozmontowany kolektor dolotowy, układ wtrysków, Vrisy, przepustnice, dolot, do tego musze wymienic sprzeglo, podlączyć zegary na słupku, w miskę olejową wpiąć czujnik temp., skończyć CarPC.... Krótko mówiąc złooooooo....
Widze ze sie nie nudzisz
Panowie stara mazda nie jest zla
- Od: 7 sie 2008, 11:39
- Auto: Mazda 323F BA '96 1,5 STAG
luki88 napisał(a):Panowie stara mazda nie jest zla
Jaka stara, dopiero 15lat ma
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Dzięki za spocik, było naprawde śmiechowo
Szkoda że się ludzie pogubili w drodze do Ambrozji 
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)