GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
jak ktoś ma ochotę to zapraszam dzisiaj do garażu, będę tam od około 16
a jutro niestety pracuję więc znowu odpadam ;/

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
No to się widzimy w niedzielę 
Dopisano 20 gru 2014, 16:38:
Tylko ustalmy dokładna godzinę i miejsce
Dopisano 20 gru 2014, 21:22:
Jeśli chodzi o WOŚP to ja też się piszę. Trzeba się gdzieś zapisywać czy wystarczy się pojawić
Dopisano 20 gru 2014, 16:38:
Tylko ustalmy dokładna godzinę i miejsce
Dopisano 20 gru 2014, 21:22:
Jeśli chodzi o WOŚP to ja też się piszę. Trzeba się gdzieś zapisywać czy wystarczy się pojawić
Nightfallówna
Dzięki Adaś za pogaduchy :p
Łukasz teraz wiem kiedy pracujesz to Cię będę na wiedział :p Miło było się spotkać i pogadać :p
Ps. I tak Twoja 6 tylko na złom się nadaje xD
Łukasz teraz wiem kiedy pracujesz to Cię będę na wiedział :p Miło było się spotkać i pogadać :p
Ps. I tak Twoja 6 tylko na złom się nadaje xD
Wybaczcie, ale ja dzisiaj nie dam rady przyjechac. Cos mnie zaczyna rozkladac a swieta tuz tuz, sobota/ poniedzialek po swietach zaczynam rozbierac mazde takze mooooze bede w stanie spotkac sie w niedziele za tydzien. Jesli nie to madzia pojawi sie dopiero po nowym rpku na naszych ulicach, z nowym serduszkiem i byc moooooze nowym podwojnym wydechem 
Co moje oczy widzą?! http://olx.pl/oferta/mazda-6-2003-CID5- ... c5c92f6563
Ostatnie przedświąteczne spotkanie w grupie lubuskiej.
W składzie Maksiu Mayki Maku( gościnnie Eos) i Nightfall

Dzięki chłopaki są Spota
Milo było znów się pośmiać i pogadać.
Manius nie byliśmy wcale w Nova Parku bo wjechać i wyjechać do galerii graniczyło z cudem
Finał spotkania odbył się w Mc Donald's na Manhattanie
W składzie Maksiu Mayki Maku( gościnnie Eos) i Nightfall

Dzięki chłopaki są Spota
Manius nie byliśmy wcale w Nova Parku bo wjechać i wyjechać do galerii graniczyło z cudem
Finał spotkania odbył się w Mc Donald's na Manhattanie
Nightfallówna
Ale wy macie wysokie kozy
!
Dopisano 21 gru 2014, o 23:30:
Panowie również dziękuję za miłe spotkanie i pogaduszki !
Chciałbym przy okazji życzyć zdrowych, spokojnych i wesołych świąt Bożego Narodzenia, oraz żeby każdy bezpiecznie dojechał do celu i wrócił do domu !
Dopisano 21 gru 2014, o 23:30:
Panowie również dziękuję za miłe spotkanie i pogaduszki !
Chciałbym przy okazji życzyć zdrowych, spokojnych i wesołych świąt Bożego Narodzenia, oraz żeby każdy bezpiecznie dojechał do celu i wrócił do domu !
Manius sorki ze tak wyszło. Nova była celem zamierzonym ale jak dojechaliśmy do ronda to nam pomysł przeszedł.
Żeby nie było na drugi raz tak ze się nie możemy zgadać to wyślij przyjacielu mi i Maksiowi swój numer telefonu na Pw.Bo inaczej to zawsze się będziemy mijac
Żeby nie było na drugi raz tak ze się nie możemy zgadać to wyślij przyjacielu mi i Maksiowi swój numer telefonu na Pw.Bo inaczej to zawsze się będziemy mijac
Nightfallówna