Może w pierwszej kolejności lepiej zweryfikować to co piszą u Marianka? Druga sprawa wpisz sobie drugi numer kontaktowy w google i wyjdzie, że to jakiś handlarz... google doprowadzi Cię także do tego tematu: viewtopic.php?f=78&t=179519
To że handlarz to widac po ogłoszeniach ale mimo wszystko auto w kraju zarejestrowane już jest. Po zdjęciach wygląda na prawdę dobrze. MPS to fajne auto i myśle, że ktoś sie skusi podjechać zobaczyć
Uwaga!!! Zapraszamy wszystkich w tą niedzielę tj.25.03 o godzinie 15:00 na spotkanie cykliczne, Galeria Plaza Kraków parking na zewnątrz o ile pogoda dopisze i będzie wolne miejsce
troszkę za późno zaglądałem ale może coś zorganizowac jak najbardziej za tydzien -2 w krk odnośnie mazdy jak chcesz wiedzieć czy handlarz zadzwon i powiedz że dzwonisz w sprawie samochodu jak nie zapyta którego to prywatny też oglądam tą mazdę na alledrogo
I to mi się podoba, szykują się dwa większe spotkanio-wyjazdy Myślę, że jutro napiszę jakichś dłuższy post Szykujcie sobie wolne 3 maja oraz 20 maja – będą wyjazdy, grille, kopanie w oponę i fajna atmosfera