WROCŁAW – spot w sobota 26.08.2023 godz. 18:00 parking CH BOREK
ja bede 
masz GG
masz GG
- Od: 13 kwi 2008, 14:56
- Auto: Ford Mondeo MkII Kombi 1.9 TD Ghia 2000r.
ja się postaram zajrzeć 
jak bym się wyrobił w pracy to by przyjechał ale kurde nie zdążyłem
wejdź na GG 
Jeśli chodzi o posadę PRa to jak najbardziej można szukać mojego następcy. Jest to spowodowane tylko i wyłącznie brakiem czasu, przez co nie mogę wypełniać swoich obowiązków jak należy. Do momentu znalezienia nowego PRa postaram się wypełniać obowiązki przedstawiciela na tyle na ile czas pozwoli
Narazie tylko tyle, więcej o rezygnacji napiszę w odpowiednim dziale, w odpowiednim czasie. Ravo, ta informacja jest głównie dla ciebie, żebyś mógł spokojnie zajmować się castingiem, w którym z chęcią Ci pomogę 
- Od: 4 sty 2007, 17:31
Witam,
Ktoś ma w planie dzisiaj wizyte pod MM
? 
Ktoś ma w planie dzisiaj wizyte pod MM
Koledzy z Wrocławia!
Może ktoś mi powiedzieć gdzie znajdę warsztat, który prześwietli mi 626 w dieslu z 2000 roku? – Chodzi o bledy komputera – swieci sie kontrolka ABSu – ponoc padl czujnik.... ale jak to bywa przy kupnie auta
– .... nie wierzyc
Może ktoś mi powiedzieć gdzie znajdę warsztat, który prześwietli mi 626 w dieslu z 2000 roku? – Chodzi o bledy komputera – swieci sie kontrolka ABSu – ponoc padl czujnik.... ale jak to bywa przy kupnie auta
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
El_Chueco