GRUDZIĄDZ – spotkania regionalne
może niebieska 323 F BA? Jeśli tak to swtgirl
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Witka! Rzućcie okiem w dziale ZLOTY na temat Meeting of Japanese Toys i kto by się pisał na to, niech udzieli głosu
Pzdr!
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
Grzegorz trochę rozreklamowuje to forum wśród ludzi z mazdami (nie ważne czy ich zna czy nie)
Jednak jak narazie nie widać żadnego ruchu
My tu też rzadziej zaglądamy, bo cierpimy na całkowity brak czasu
Madzia będzie nie długo (mamy nadzieję) trochę odświeżana. Narazie czekamy na środkowy tłumik, bo mamy dziurkę. Nie cierpię teraz jej dźwięku
Jednak jak narazie nie widać żadnego ruchu
My tu też rzadziej zaglądamy, bo cierpimy na całkowity brak czasu
Madzia będzie nie długo (mamy nadzieję) trochę odświeżana. Narazie czekamy na środkowy tłumik, bo mamy dziurkę. Nie cierpię teraz jej dźwięku
- Od: 2 sty 2009, 23:36
- Auto: MX-6 GE 2.5V6 '93
no witam po dłuższej przerwie niestety brak pracy zawodowej miałem a co za tym idzie to i brak kaski ale od sierpnia zacząłem pracę więc będzie lepiej na zlocik do Chełmna nie damy rady z Kaliope się wyrobić finansowo ale we wrześniu już będziemy stać lepiej to cosik się pomyśli a jeśli chodzi o spocik w Grudziądzu to czekam na wszelkie propozycje bo do końca miesiąca nie ma szans na wyjazd dalszy niż 10km od Grudziądza jak dla mnie
Oczywiście służymy z żoną aparatem i fotografowaniem.
Jedyny termin na chwilę obecną jaki nam nie pasuje to 15-16.08
pozdrawiam
brkr
Oczywiście służymy z żoną aparatem i fotografowaniem.
Jedyny termin na chwilę obecną jaki nam nie pasuje to 15-16.08
pozdrawiam
brkr
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 1 sty 2009, 18:33
- Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95
huher chyba dziś Cię widziałem na ulicach Grudziądza... jeżdżę Pandą na blachach LU 4102L, jak coś to niech wszystkie Mazdy trabią.
Jutro od rana kręcę się po Grudziądzu, zwłaszcza pod sklepami PSS Społem. Może jakiś dobry kebab w kręgu mazdowiczów? Ja zawsze chętny na jedzenie, planowo będę do ok.16 w Grudziądzu.
Jutro od rana kręcę się po Grudziądzu, zwłaszcza pod sklepami PSS Społem. Może jakiś dobry kebab w kręgu mazdowiczów? Ja zawsze chętny na jedzenie, planowo będę do ok.16 w Grudziądzu.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
kadzior widziałem Cię wczoraj jak śmigałeś Legionów w kierunku centrum i dziś jak śmigałeś Chełmińską w kierunku na Strzemięcin/Rządz. Jechałem Pandą, machałem ręką i nawet zatrąbiłem, ale jechałeś delektując się jazdą Mazdą. 
www.gtrproject.pl
LUDZIE co się dzieje lato się kończy a tu nic w planach?? dajcie jakiś znak życia przecież można jakiś spocik w Grudziądzu jeszcze strzelić jak coś to my z Kaliope jesteśmy skłonni grilla zorganizować albo i jakieś ognicho dałoby się wyczarować a jak coś to jakiś hotel by się znalazło. Jak jest ktoś chętny to proszę o podawanie terminów (preferowane weekendy) ewentualnych to byśmy coś zdziałali
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Witam.
Od roku jeżdżę po Grudziądzu Madzią MX-3 CGR 64GA czarną z dwoma srebrnymi paskami na zderzakach i napisem O'Neill na tylnej szybie (trochę zaniedbana i często brudna
ale już niedługo, właśnie jest powoli przywracana do odpowiedniego stanu).
W warsztacie obok "Swatek Serwis" przygotowany do poprawek lakierniczych na niemieckich blachach stał zielony mx-3,kogoś z forum?? było to 7.08.
Pozdrawiam.
Od roku jeżdżę po Grudziądzu Madzią MX-3 CGR 64GA czarną z dwoma srebrnymi paskami na zderzakach i napisem O'Neill na tylnej szybie (trochę zaniedbana i często brudna
W warsztacie obok "Swatek Serwis" przygotowany do poprawek lakierniczych na niemieckich blachach stał zielony mx-3,kogoś z forum?? było to 7.08.
Pozdrawiam.
- Od: 13 sie 2009, 15:03
- Auto: Mazda MX-3 1995 1.6 DOHC
jak Spotkanie było by w weekend to ja odpadam... w weekendy zjezdzam na Gdańsk a w tygodniu siedze i nudze sie w Lisewie, wiec mógłbym wpaść:) Internet mam tylko w weekend wiec jak byscie cos organizowali to prosze z tygodniowym wprzedzeniejm pisac:D
- Od: 21 cze 2009, 00:25
- Auto: Mazda 323F 1,5 1997r.
Undrak ja się kręcę po mieście 626 GD w Coupe CGR N957 też troszkę zaniedbana ale już ją doprowadzam powolutku do porządku (zaczynając od spraw mechanicznych) mrugnij albo zatrąb jak mnie gdzieś spotkasz bo ja zazwyczaj z żonką jeżdżę i często mnie zagada i nie widzę ludzi
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Wreszcie jutro Mazda do mnie wróci ładniejsza
więc jak zobaczę kogoś to na pewno zatrąbię/mrugnę, ale na niedługo, bo dam jeszcze rozrząd do wymiany i kurczę dostaje się na świece olej w nieznacznej ilości, więc pewnie uszczelka od pokrywy zaworów też do wymiany (oby tylko)(więc pewnie znowu będę bez auta przez parę dni) i jeszcze jutro w końcu usunę te gówniane naklejki ze zderzaków (nie wiem co za matoł tak oszpecił madzie).
Już parę razy w przeciągu 2 miesięcy mijałem przy rondzie w Tarpnie srebrnego, zadbanego MX-3, to pewnie huher był.
Czasem w Dragaczu i przed Lubieniem mijam MX-3, ale nie wiem co to za kolor, jakiś wiśniowy czy coś w ten deseń.
Już o 323 i e"F"kach nic nie mówię, bo trochę ich w Grudziądzu już jest.
Przeglądając temat widzę, że całkiem blisko mamy do siebie, Owczarki, Tarpno, a ja Nowa Wieś od strony Świerkocina, normalnie rzut beretem.
break3r to niebezpiecznie jest jeździć z taką żoną
Już parę razy w przeciągu 2 miesięcy mijałem przy rondzie w Tarpnie srebrnego, zadbanego MX-3, to pewnie huher był.
Czasem w Dragaczu i przed Lubieniem mijam MX-3, ale nie wiem co to za kolor, jakiś wiśniowy czy coś w ten deseń.
Już o 323 i e"F"kach nic nie mówię, bo trochę ich w Grudziądzu już jest.
Przeglądając temat widzę, że całkiem blisko mamy do siebie, Owczarki, Tarpno, a ja Nowa Wieś od strony Świerkocina, normalnie rzut beretem.
break3r napisał(a):bo ja zazwyczaj z żonką jeżdżę i często mnie zagada i nie widzę ludzi
break3r to niebezpiecznie jest jeździć z taką żoną
- Od: 13 sie 2009, 15:03
- Auto: Mazda MX-3 1995 1.6 DOHC