glowasiek napisał(a):my tez zimujemy tutajbylismy 2 lata temu na swieta samochodem i powiedzialem, ze juz nigdy wiecej
Ja dwa lata temu spędziłem 42 godziny w aucie, w drodze do polski.
www.mazdaspeed.pl
glowasiek napisał(a):my tez zimujemy tutajbylismy 2 lata temu na swieta samochodem i powiedzialem, ze juz nigdy wiecej
67igor1 napisał(a):Zapraszamy wszystkich na najblizszy spot, ktory odbedzie sie... w:
27.11.2011 – niedziela – Xscape Milton Keynes – kregle
zielony110 napisał(a):DokladnieA co do gwaru i innych takich to mozna plynac P&O lub Sea France bo tam mniejszy ruch jest.
Raz plynalem i zadnego klopotu z miejscami do siedzenia lub spania.
W Norfolk Line jest roznie. Zalezy kiedy i o ktorej sie plynie
ja zawsze płynę Norfolkline w nocy albo tak ok. 4 rano-ostatnio nawet dzieci spały, a my kocyk, jasiek i kima!
bury84 napisał(a):ja zawsze płynę Norfolkline
RULES napisał(a):Doradzicie mi jak dojechac z leicester do "o2 arena" 15stego we wtorek w srodku tygodnia?
RULES napisał(a):Mam pytanie do chlopakow z londynu. Doradzicie mi jak dojechac z leicester do "o2 arena" 15stego we wtorek w srodku tygodnia?
Oczywiscie jest kilka opcji
Samochodem do samego celu
Autobusem na victorie potem metro?
Czy lepiej samochodem na parking i tam metro do celu?
Moze znacie jakies lepsze polaczenia?
67igor1 napisał(a):RULES napisał(a):Doradzicie mi jak dojechac z leicester do "o2 arena" 15stego we wtorek w srodku tygodnia?
jutro odpowiem
musze sie corki zapytac
67igor1 napisał(a):ps1. mandzynek, jak tam poszukiwania autka?
67igor1 napisał(a):67igor1 napisał(a):RULES napisał(a):Doradzicie mi jak dojechac z leicester do "o2 arena" 15stego we wtorek w srodku tygodnia?
jutro odpowiem
musze sie corki zapytac
no to juz mam odpowiedz...
najlepiej podjechac autem na obrzeza Londynu i tam zaparkowac auto...
dalsza droge proponuje juz metrem... a stacja jest przy samej Hali O2...
najtansza opcja
pozdrawiam
ps1. mandzynek, jak tam poszukiwania autka?
ps2. ktos zmienia wlasnie autko![]()
ale nie moge powiedziec kto
maciej79 napisał(a):panowie i panie (jesli sa ) czy serwisujecie swoje samochody w salonach mazdy czy u niezaleznych mechanikow.czy jest sens przeplacac i oddawac do serwisu ,i ile placicie za serwisowanie?
pozdr
piotrekkk1985 napisał(a):To po co wogole piszesz ze ktos zmienia auto. Niech ta osoba sie wypowie jesli chce.
Czyzby krystiano![]()
adamb napisał(a):Wojtek dopisz nas na kregle, sztuk 2 graczy![]()
adamb napisał(a):maciej79 napisał(a):panowie i panie (jesli sa ) czy serwisujecie swoje samochody w salonach mazdy czy u niezaleznych mechanikow.czy jest sens przeplacac i oddawac do serwisu ,i ile placicie za serwisowanie?
pozdr
za wymiane oleju (serwis)200£ to mi szkoda, olej i filtr za 25£ do 40£ kupisz i za wymiane samego oleju 15-20 place, a reszte (swiece, plyny) samemu zmieniam bo proste i wiem co mam
radar88 napisał(a):Ja dzisiaj byłem na kręglachTrochę się zapoznaliśmy z tą dyscypliną
zielony110 napisał(a):radar88 napisał(a):Ja dzisiaj byłem na kręglachTrochę się zapoznaliśmy z tą dyscypliną
i jak?? Udalo sie cos zbic![]()
Tak sie pytam bo moj 4-letni syn ma lepsze wyniki niz ja
radar88 napisał(a):rzucałem kulami 13 & 7
radar88 napisał(a):max speed 32,4KM/H
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd