SZCZECIN – spotkania regionalne
UWAGA na białą fabie kombi, z szkiełkiem w dupce...
https://www.facebook.com/SKMPOLAND/phot ... =1&theater
https://www.facebook.com/SKMPOLAND/phot ... =1&theater
Samochód widziany na trasie Stargard-Goleniów! Ale też często stoi na trasie Szczecin-Drawsko SKODA FABIA wynajęta przez Gminę – nr rej DOA37295 wcześniej na nr rej DJ50727... Lecz jutro może być niedaleko Ciebie! Udostępnij!
-funkcja fotoradaru kiedy stoi na poboczu!
Przypominamy o nierzucającej się w oczy przeważnie stojącej na poboczu BIAŁEJ Skodzie Fabii! Gdzie u dołu zderzaka ma zamontowaną głowicę do robienia zdjęć
ironhide dzięki bardzo i tak przy okazji też coś mam 
Sabat napisał(a):Kto to ostatnio pomyka po Pomorzanach zieloną MX-3 na blachach forumowych, rejestracja pyrzycka ?
taki gazownik jeden, warsztat ma tam w okolicy, kiedyś go na orlenie spotkałem i zagadałem, wspomniałem o forum ale jakoś się nie pokwapił do odwiedzenia forum, nawet ulotkę dostał
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Majk mial czarna kintaro ale z tego co pamietam mial inne blachy nie zs....
może jakiś spocik?
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Ja mam teraz troche czasu, wiec chetnie dolacze, jak sie znajdzie kilku chetnych. Moze sie ktos ze Stargardu znajdzie chetny, bo powstal nowy temat na forum.
Drodzy Koledzy i Koleżanki z pięknego miasta jakim jest Szczecin
potrzebuję kontakt z właścicielem tego autka: 
Przy okazji chciałbym powiedzieć, że będę 27-30.11w ZS także mógłbym wpaść na jakiś spocik

Przy okazji chciałbym powiedzieć, że będę 27-30.11w ZS także mógłbym wpaść na jakiś spocik
witam panowie,chciałbym prosić o namiary warsztatu polecanego gdzie mógłbym wymienić rozrząd do swojej mazdy 6 w szczecinie.Jestem posiadaczem tego auta od niedawna i nie wiem gdzie najlepiej.
- Od: 17 paź 2014, 11:57
- Auto: mazda6 diesel kombi 2L 136 koni 2004r.
Hejka wczoraj napisałem ale posty zniknęły – może moder przeniósł w inne miejsce
Jak coś to jeszcze raz – Hubert Hr-T Auto na Janickiego ( na forum jest jako shady )– mi polecił Sabat jakiś czas temu ale z powodu braku problemów i prostoty mego autka nie skorzystałem bo mój mechanior daje znakomicie rade ale ty masz nowszego dizla
Jak coś to jeszcze raz – Hubert Hr-T Auto na Janickiego ( na forum jest jako shady )– mi polecił Sabat jakiś czas temu ale z powodu braku problemów i prostoty mego autka nie skorzystałem bo mój mechanior daje znakomicie rade ale ty masz nowszego dizla

Dobre pytanie Maksiu. 
Chyba trzeba wrócić do cyklicznych spotkań.
Proponuję na początek środa 19 na parkingu Turzynu na dworze.
Chyba trzeba wrócić do cyklicznych spotkań.
Proponuję na początek środa 19 na parkingu Turzynu na dworze.
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
Z miłą chęcią ale ja jestem chory 
-
Patryk
- Od: 31 mar 2008, 00:17
- Auto: Mazda 626 GD FE3N 1989 r
Patryk przyjechać z wiśniową nalewką? 
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
Jak będziesz miał to jestem w środę 
-