PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Coś jutro robimy?
Najczęściej jest to godz. 12:00 i w zależności od pogody zaczynamy albo w galerii Wisła albo nad Wisłą przy plaży. Z pewnością coś uskrobiemy w niedzielę.
Wytaczamy się jutro ?
i jak z jutrzejszym dniem jakies spotkanie ustalone
Dopisano 29 mar 2014, 18:57:
Dopisano 29 mar 2014, 18:57:
-
marcin.mazda323f
Spotykamy się jutro o 12:00 nad Wisłą na parkingu przy plaży za amfiteatrem.
Jutro coś robimy larwy ? :-D
Witam Koledzy,
nie chce wam zaśmiecać Wasz dział na forum, ale jestem w trakcie poszukiwań wymarzonej Mazdy i chciałbym się was zapytać czy słyszeliście, żeby ktoś chciał sprzedać Mazdę 3 albo możecie mi kogoś polecić kto sprowadza samochody do Polski kogoś z okolicy Płocka?
Piszę do Was gdyż jestem z Płocka a konkretnie spod Płocka
W razie gdybyście mogli mi pomóc proszę o PW.
Dzięki, pozdrawiam.
nie chce wam zaśmiecać Wasz dział na forum, ale jestem w trakcie poszukiwań wymarzonej Mazdy i chciałbym się was zapytać czy słyszeliście, żeby ktoś chciał sprzedać Mazdę 3 albo możecie mi kogoś polecić kto sprowadza samochody do Polski kogoś z okolicy Płocka?
Piszę do Was gdyż jestem z Płocka a konkretnie spod Płocka
W razie gdybyście mogli mi pomóc proszę o PW.
Dzięki, pozdrawiam.
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Napiszę, że szukam Mazdę 3 wersja po liftingu rocznik 2006-2007 benzynka 1,6 z pewną historia serwisową(DSR) bezwypadkowy, a nie ulepek z dwóch jakich nie mało, wymarzony kolor czarny
A budżet hmm.. z tego co się orientuję za takie autko trzeba dać min. 25 tyś, a ile mogę dać, to zależy czy auto warte swej ceny
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
powiedzcie mi co o tym sądzicie https://www.facebook.com/lipno2014?fref=ts ? Wiem, że wiele klubów planuje wyjazd na to rozpoczęcie, więc pomyślałem, że najlepszej marki nie może zabraknąć
Ja z moją M najprawdopodobniej się pokażę i byłoby dobrze, jakby przedstawicieli naszego forum było więcej
czekam na Wasze opinie 
Wczoraj wróciłem z Czaplinka, który mnie dość sporo kosztował, nie wiem też czy akurat 1-go będę miał czas, to się okaże dopiero ostatniego kwietnia, więc pomyślę nad tym.
zaproponowałem, bo może ktoś będzie miał ochotę, ale nie wiedział że coś takiego będzie (sam dowiedziałem się od kolegów) 
Ja mogę jutro jechać, więc decyduj czy jedziesz czy nie.
jutro jadę
jedziemy w 4 samochody (ale z Mazd, tylko moja) i ruszamy o 8 spod teatru
no chyba, że sam chcesz jechać, to widzimy się na miejscu