RZESZÓW – spotkania regionalne
Mi chodzi o te pierwsze naklejki które swego czasu MTS dawał bo nastepne były juz tego co pamietam po trzy zety=]. tylko ze ja potrzebuje tej starszej jak by ktos miał w wersji Wektorowej to prosiłbym o kontakt=] z góry dzziekuje
- Od: 10 cze 2009, 17:39
- Auto: Mazda 3.2.3L
Mazda 323F Z5
Mazda MX3 1.6
obawiam się, że takich naklejek regionalnych już nie ma i raczej nie będzie, a w wersji wektorowej raczej nie dostaniesz...
Ja mam jedną dużą 40cm i dwie małe, chyba 11 cm. Jakby ktoś chciał to przy okazji na najbliższym spocie oddam w dobre ręce
Ktoś reflektuje jakiegoś spota w niedzielę 10.08? godziny wieczorne np.19.00?
P.S Jak widzicie forum obecnie przechodzi przez pewne zmiany. Czaterie regionalne będą usunięte, a wątki spotkań regionalnych zostały przesunięte do działu: "Spotkania naszej społeczności".
Więcej info co do zmian:
viewtopic.php?f=84&t=165733&p=2898339#p2898339
Ja mam jedną dużą 40cm i dwie małe, chyba 11 cm. Jakby ktoś chciał to przy okazji na najbliższym spocie oddam w dobre ręce
Ktoś reflektuje jakiegoś spota w niedzielę 10.08? godziny wieczorne np.19.00?
P.S Jak widzicie forum obecnie przechodzi przez pewne zmiany. Czaterie regionalne będą usunięte, a wątki spotkań regionalnych zostały przesunięte do działu: "Spotkania naszej społeczności".
Więcej info co do zmian:
viewtopic.php?f=84&t=165733&p=2898339#p2898339
poszukam jak wrócę z wakacji, powinienem znaleźć starą w krzywych 
jak ktoś ma jakieś wlepy klubowe zbędne ktore można przykleić na auto to bardzo bym prosił o pw i jaka cena takich naklejek i jak wygladaja a chetnie odkupie bo w rzeszowie na spotach jeszcze nie byelem ale napewno się zjawie 
w rzeszowie na spotach jeszcze nie byelem ale napewno się zjawie
Najbliższa okazja w niedziele

mrraven ja mogę oddać za free (ewentualnie zimne piwko
). Jak pisałem wcześniej mam jedną dużą niebiesko-czarną i 3 małe czarne.
Takie jak tutaj: http://www.mazdaspeed.pl/sklep/gadzety- ... lejki.html
To jak z tym spotem? Ktoś chętny na niedzielę?
Ja mam nadzieję, że na tygodniu dotrą mi "nowe" oponki bo po ostatniej trasie jedna nie dała rady i mocno oberwała

Takie jak tutaj: http://www.mazdaspeed.pl/sklep/gadzety- ... lejki.html
To jak z tym spotem? Ktoś chętny na niedzielę?
Ja mam nadzieję, że na tygodniu dotrą mi "nowe" oponki bo po ostatniej trasie jedna nie dała rady i mocno oberwała

Kurde to mówicie pany ze nie ma szans na ta stara naklejke
? Buczos znowu opony heheh . w nastepna niedziele jezeli byłby pewniak to wpdłbym moja Trojka bo raz ze mnie wieki nie było dwa ze jeszcze jej wam nie pokazywałme
P. co do naklejek byłbym chetny =]
- Od: 10 cze 2009, 17:39
- Auto: Mazda 3.2.3L
Mazda 323F Z5
Mazda MX3 1.6
phoenx napisał(a):Ouuu... Po czym Ty jeździłeś?
autostrada A4 okolice brzeska..
Co do niedzieli to ustalmy godz. 19.00 na podpromiu. Kto będzie miał ochotę ten przyjedzie, kto nie to trudno.
Mały&Magda_13 napisał(a):w nastepna niedziele jezeli byłby pewniak to wpdłbym moja Trojka bo raz ze mnie wieki nie było dwa ze jeszcze jej wam nie
Jak wyżej. Zapraszamy w niedzielę
@tomek@ napisał(a):Jeśli nic mi nie wypadanie to się pojawię
Wpadnij F-ką bo bym sobie zobaczył podciśnienia u Ciebie

hmm powiem tak no że może wpadnę bo planów jakis takich nie mam więc może może nie mówie ze nie a te naklejeczki to od Ciebie Panie wezmę
takze zatrzymaj jak byś mógł a piwa to Ci nawet i 2 postawie 
jadę jutro na godzinę 12.30-13 do Lubeni na OS2 Rajdu Rzeszowskiego a później pod Nowy Świat. Wybiera się ktoś? mogę kogoś zabrać jutro koło 11.40-12.00 z Rzeszowa.
jak coś to tel.668019115
jak coś to tel.668019115
buczos napisał(a):Co do niedzieli to ustalmy godz. 19.00 na podpromiu. Kto będzie miał ochotę ten przyjedzie, kto nie to trudno.
Jutro 19.00 czy przekładamy ?
buczos napisał(a):buczos napisał(a):Co do niedzieli to ustalmy godz. 19.00 na podpromiu. Kto będzie miał ochotę ten przyjedzie, kto nie to trudno.
Jutro 19.00 czy przekładamy ?
A czemu chcesz przekładać?