GRUDZIĄDZ – spotkania regionalne
chciałem powiedzieć że nasz dzisiejszy debiut w rajdzie terenowym zakończył się niestety drobną usterką gallopera, strzelił jakiś wąż od płynu chłodniczego i postanowiliśmy zjechać do domu nie ryzykując poważniejszej awarii.
Start ukończyliśmy z bardzo sympatyczną załogą, która też debiutowała. Niestety ich KIA też zgubiła przedni napęd i nie obyło się bez ostrych zapasów w błocie. Teren przygotowany nie należał do turystycznych i naprawdę mieliśmy ostrą przeprawę tym bardziej że jechaliśmy na końcu za wszystkimi potworami, które porobiły potężne koleiny. Dotarliśmy na metę jako jedni z ostatnich, na perwno jako załoga najbardziej brudna i załoga z największymi przygodami.
Fotka naszej ekipy:
http://img819.imageshack.us/img819/6020/1009969z.jpg
Start ukończyliśmy z bardzo sympatyczną załogą, która też debiutowała. Niestety ich KIA też zgubiła przedni napęd i nie obyło się bez ostrych zapasów w błocie. Teren przygotowany nie należał do turystycznych i naprawdę mieliśmy ostrą przeprawę tym bardziej że jechaliśmy na końcu za wszystkimi potworami, które porobiły potężne koleiny. Dotarliśmy na metę jako jedni z ostatnich, na perwno jako załoga najbardziej brudna i załoga z największymi przygodami.
Fotka naszej ekipy:
http://img819.imageshack.us/img819/6020/1009969z.jpg
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
po pierwsze – to Ty mnie pierwszy zdradziłeś ,więc już nie patrze na Ciebie
ale nie martw sie, z Icemanem Cie nie zdradze 
po drugie – wiesz coś więcej czy dasz rade tego 12ego do mnie przyjechać?
po drugie – wiesz coś więcej czy dasz rade tego 12ego do mnie przyjechać?
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
Witam
Jako że na każdego przychodzi kolej tak i na mnie przyszła i zbliża się koniec mojej kawalerki chciałem Was Panowie i Panie zaprosić na mój ślub podczas którego opuszczę na stałe zaszczytne grono kawalerów któremu to gronu byłem wierny przez wiele miłych lat, tym samym dołączając do grona mężów a pewnie i w przyszłości ojców .
Zaszczytne grono kawalerów opuszczę w dniu 11.09.2010r. w Ciachcinie (okolice Płocka) o godzinie 18.00.
Serdecznie Zapraszam.
Kera
viewtopic.php?f=69&t=103878
Pozdrowienia dla grupy z Grudziądza.
Jako że na każdego przychodzi kolej tak i na mnie przyszła i zbliża się koniec mojej kawalerki chciałem Was Panowie i Panie zaprosić na mój ślub podczas którego opuszczę na stałe zaszczytne grono kawalerów któremu to gronu byłem wierny przez wiele miłych lat, tym samym dołączając do grona mężów a pewnie i w przyszłości ojców .
Zaszczytne grono kawalerów opuszczę w dniu 11.09.2010r. w Ciachcinie (okolice Płocka) o godzinie 18.00.
Serdecznie Zapraszam.
Kera
viewtopic.php?f=69&t=103878
Pozdrowienia dla grupy z Grudziądza.
Ostatnio edytowano 30 sie 2010, 11:00 przez kera, łącznie edytowano 1 raz
Kera
Dzieki wielkie za zaproszenie ale ja niestety w tym czasie będę przebywał w Olsztynie.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. No i nie daj się
P.S. I po chłopie
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. No i nie daj się
P.S. I po chłopie
Kto będzie w niedziele na spocie? bo w zeszłym tygodniu to mieliśmy spot mazdy bez mazdy więc teraz fajnie jakby się pojawiły jakieś mazdy.
Ja raczej będę o ile zdążymy wrócić z rajdu warszawskiego. Najprawdopodobniej uda nam się ta sztuka więc pewnie wszyscy moi kompani też zajadą na MC tj. break, huher, sikor alfa, paweł.
Ja raczej będę o ile zdążymy wrócić z rajdu warszawskiego. Najprawdopodobniej uda nam się ta sztuka więc pewnie wszyscy moi kompani też zajadą na MC tj. break, huher, sikor alfa, paweł.
to moze ustalcie w niedziele kto do mnie przyjedzie
żebym wiedział na ile osób mam sie przygotować
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
i co, ustaliliście coś? bo Ty Grzesiek i Bartek będziecie na stówę tak? a jak tam reszta ludzi? 
a może ktoś z Was by chciał się wybrać na hamownię do Torunia w piątek? bo jest nas 4ka ,a do grupy (by była zniżka) brakuje Nam jednej osoby
wtedy po 50 zł wychodzi hamowanie 
a może ktoś z Was by chciał się wybrać na hamownię do Torunia w piątek? bo jest nas 4ka ,a do grupy (by była zniżka) brakuje Nam jednej osoby
nic nie ustalaliśmy, bo to był rajdowy spot 
Akurat wróciliśmy z rajdu i do tego pokazali się ludzie z którymi startował poprzednio w rajdzie i trzeba było się wymienić fotkami i doświadczeniami.
a ten "ty" to kogo masz na myśli:?
Akurat wróciliśmy z rajdu i do tego pokazali się ludzie z którymi startował poprzednio w rajdzie i trzeba było się wymienić fotkami i doświadczeniami.
MRk napisał(a):bo Ty Grzesiek i Bartek będziecie na stówę tak
a ten "ty" to kogo masz na myśli:?
ten "Ty" to Grzesiek, jakbym miał na myśli kogoś innego to wstawiłbym przecinek, a raczej wymienił imię
kapiszi?
rajdowy kierowco
poza tym sam byś mógł powiedzieć czy będziesz czy nie
a nie jakieś bzdury mi wypisujesz heheh
a sorki nie załapałem interpunkcji
ja niestety nic obiecać nie mogę, ale raczej sobie odpuszczę.