ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
Pyton162 napisał(a):no napewno cos zrobimy, jak tam ulotki schodzą
A masz jeszcze troche ulotek

. . . : : : < < < MAZDA 6 2.0 DIESEL 136 KM 2003r. > > > : : : . . .
- Od: 19 sie 2011, 10:51
- Auto: Mazda 6 Kombi 2.0 DIESEL 136 KM
Pyton162 napisał(a):cos ty ten turbo to kreci niskie 12 na 400m. Ten byl zwykly 1.6 135km czy cos w tym stylu
wydaje mi się, że bardziej godnym przeciwnikiem był byl jakiś vti – podobne osiągi do mojej, albo corolla Trolla
siemek55 napisał(a):No tak, ale pamiętaj że Misiak go masakrował już na pierwszych 20-30m.
tam chyba ktoś kręcił video, nie znacie może? Ciekawy jestem, jak to wyglądało z rzutu widza
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
siemek55 napisał(a):No w końcu autko po "Fasoli" zobowiązuje. Życzyć tylko dalszych sukcesów (i środków na dopieszczanie autka).
dzięki, napewno będzie ciekawie, to tylko kwestia czasu
Ostatnio edytowano 22 paź 2011, 17:29 przez misiak89-89, łącznie edytowano 1 raz
goryl25 napisał(a): Auta jeszcze niemam ale...
to już taki przekonany jesteś o swym wyborze?

...w sumie takich zapaleńców nam brakuje
powodzenia w dążeniach, pozdro
misiak89-89 napisał(a):goryl25 napisał(a): Auta jeszcze niemam ale...
to już taki przekonany jesteś o swym wyborze?![]()
...w sumie takich zapaleńców nam brakuje![]()
powodzenia w dążeniach, pozdro
No i w nareszcie będzie kolejna GY

bieski a Ty co? zapomniałeś o nas? 
zielony się zrobiłeś i nic się nie chwalisz
gratulacje 
zielony się zrobiłeś i nic się nie chwalisz
bieski napisał(a):siemek55 napisał(a):szkoda, że disel![]()
Masz cos do diesli?
Dużo by o tym pisać, każdy wybiera to co lubi, kierując się ekonomiką, przyjemnością z jazdy itd.
W naszym kraju się utarło, że disel to najlepsze rozwiązanie, bo benzyna wychodzi drogo. A tak nie jest....prawda?
P.S. od kilku dni jesteś "zielony". Gratulacje- no to chyba wypada wpaść na spota do makro? Będę miał okazję zobaczyć te jedne z niewielu w regionie oryginalnych podkładek
misiak89-89 napisał(a):gratulacje
siemek55 napisał(a):Gratulacje
Dziekuje bardzo

siemek55 napisał(a): A tak nie jest....prawda?
A to akurat zależy od wielu czynników.
siemek55 napisał(a):oryginalnych podkładek
Klubowych
misiak89-89 napisał(a):zapomniałeś o nas?
Nie zapomniałem. Postaram się, o ile czas pozwoli, pojawić na następnym spocie. Niestety u mnie ciężko z weekendami. Chciałbym zobaczyć wściekłą
bieski napisał(a):Chciałbym zobaczyć wściekłą
a co w niej takiego?
Pyton162 napisał(a):ja tam wczoraj ja widzialem na batorego, mijaliśmy sie
no bo jestem w zg
ale mam zejście

hm, ja obstawiam, że bedzie poniżej piątaka – to jest optymistyczna wersja dla tych co płacą bilonem na stacjach...ostatnio na BP Pani na mnie patrzyła jak na oszołoma, jak musiała liczyć 30 zeta w moniakach
moja eMka już w zimowych bucikach, a u was ? choć szlag trafił gdzieś na trasie Świebo-ZG jeden kołpak i jeżdże z trzema
no i na wiosnę fele do piaskowania, bo kiepski ich stan...
jeszcze jedna sprawa... wklejam posta umieszczonego w innym dziale – póki co bez odzewu, więc może tu coś się ruszy w tej sprawie
[Hej...
od 2 m-cy jeżdżę autem i na okresowej kontroli instalacji (stag 300) gazownik stwierdził brak zbiornika z plynem, który smaruje zawory. gość uważa, że taki zbiornik musi być, bo u mnie nie ma hydraulicznej regulacji zaworów i kwestią czasu bedzie, jak dojdzie do ich wypalenia.
auto na lpg smiga już 1,5 roku, wymiana filtrów obu faz była na czas (tak przynajmniej widać z książki serwisowej, którą mam od poprzedniego właściciela), pali ładnie, oszczędnie.
Instalacja jest jeszcze na gwarancji....więc wracać do tych, którzy ją montowali, żeby w ramach gwarancji domontowali zbiornik

no,,,, to piszcie
dużo 
moja eMka już w zimowych bucikach, a u was ? choć szlag trafił gdzieś na trasie Świebo-ZG jeden kołpak i jeżdże z trzema
jeszcze jedna sprawa... wklejam posta umieszczonego w innym dziale – póki co bez odzewu, więc może tu coś się ruszy w tej sprawie
[Hej...
od 2 m-cy jeżdżę autem i na okresowej kontroli instalacji (stag 300) gazownik stwierdził brak zbiornika z plynem, który smaruje zawory. gość uważa, że taki zbiornik musi być, bo u mnie nie ma hydraulicznej regulacji zaworów i kwestią czasu bedzie, jak dojdzie do ich wypalenia.
auto na lpg smiga już 1,5 roku, wymiana filtrów obu faz była na czas (tak przynajmniej widać z książki serwisowej, którą mam od poprzedniego właściciela), pali ładnie, oszczędnie.
Instalacja jest jeszcze na gwarancji....więc wracać do tych, którzy ją montowali, żeby w ramach gwarancji domontowali zbiornik
no,,,, to piszcie
- Od: 23 wrz 2011, 13:36
- Auto: Mazda 323F BJ z 2003r. 1.6, 16V (98KM)
Pyton162 napisał(a):hejka, co tam. jak myslicie po ile bedzie paliwo po nowym roku, ja stawiam na 5,5
dzisiaj na shellu za świebodzinem widziałem za 5,46 Pb95
chyba założę gaz

nie Ty jeden tak liczysz kasę enJoy
a to że słyszałeś że bena spadnie... to mit
na temat gazu nic nie wiem, a o kołpak zapytaj w dziale 'kupię część'

na temat gazu nic nie wiem, a o kołpak zapytaj w dziale 'kupię część'
enJoy gdzie byles na tym przegladzie gazu ? Swego czasu sie co nieco orientowalem w instalce do mojej bj i gosciu slowem mi o czyms takim nie wspomnial przy instalacji stage 300. Swoja droga to sam juz nie wiem gazowac to padlo czy sprzedawac i kupic cos nowszego oczywiscie w gre wchodzi mazda 3 lub mazda 6. No mógłbym zdradzic dla jakiejs dobrej hondy 
-
Pyton162