TARNÓW – spotkania regionalne
ZeroCool_m1 cały tarnów ściga się na kryształowej .Nie ma lepszego odcinka , Wg Mnie w Wojniczu miejscówka jest beznadziejna między domami itp zaraz ktoś na psy zadzwoni a na kryształowej jest w miare spokojnie i nie ma kto zadzwonić .
Więc mówię spotkać sie gdzieś na mieście kolo 22 i jechać się tam pościgać chwile .
Więc mówię spotkać sie gdzieś na mieście kolo 22 i jechać się tam pościgać chwile .
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
są tam domy niedaleko tej ulicy tak że pały mogą byc hihi ale na kryształową też mogą przyjechać
zawsze można sie pościgać w tym Wojniczu i zobaczymy jak na to ludzie
z tego co wiem to czasem sie tam ścigają i nie słyszałem o jakimś najeździe pał chodz ryzyko jest wszędzie 
- Od: 23 paź 2008, 18:26
- Auto: Mx3 v6 94r,Hornet 600 2002r :)
No nie wiem, postaram sie tam przejechac w tygodniu i zerknac. Bo z tego co widze na zdjeciach satelitarnych, to domy sa moze trzy na krzyz i nie sa przy samej drodze.
Moznaby sie tam spotkac raz na probe w waskim skladzie ochotnikow i stestowac miejscowke. Jak bedzie cienko, to zawsze zostaje ta nieszczesna krysztalowa.
Moznaby sie tam spotkac raz na probe w waskim skladzie ochotnikow i stestowac miejscowke. Jak bedzie cienko, to zawsze zostaje ta nieszczesna krysztalowa.
BeJotka napisał(a):Panowie, poszło zapytanie do ludzi z tej ulicy – jak odpowiedzą to napisze co powiedzieli.
Serio ?
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
Cingular napisał(a):hihi jeśli chodzi o niebieskich to moja Magda<czytaj moja dziewczyna>kilku zna i mówiła że jak ich spodka gdzieś to pogada z nimi zeby za szybko nie przyjeżdzali i nie było mandatów
DOBRZE POWIEDZINE;)
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
Nie kminie chcecie się ścigać i martwicie się o ludzi policje i Bóg wie co jeszcze. Jedziemy na Kryształową – każdy z każdym na szybkości ( ze mną może być akurat ciężko sprzęgło niedomaga) i zwijka.
Chyba każdy liczy się z tym, że przy takiej "zabawie" niebiescy mogą przyjechać i wlepić "pozdrowienia". A może być i tak, że przyjadą spiszą i pojadą dalej. Nie ma co się zastawiać robić zbędnych rozkmin. Pajko dobrze prawi. Cały Tarnów się tam ściga i jest ok a my będziemy jeździć i ciul wie gdzie
Kojak – oświetlone czy nie światła Magda ma
Ale kryształowa jest oświetlona.
Chyba każdy liczy się z tym, że przy takiej "zabawie" niebiescy mogą przyjechać i wlepić "pozdrowienia". A może być i tak, że przyjadą spiszą i pojadą dalej. Nie ma co się zastawiać robić zbędnych rozkmin. Pajko dobrze prawi. Cały Tarnów się tam ściga i jest ok a my będziemy jeździć i ciul wie gdzie
Kojak – oświetlone czy nie światła Magda ma
Ale kryształowa jest oświetlona.
- Od: 11 sty 2009, 10:12
- Auto: Mazda 323F BA 1.5