ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
No właśnie. Dzisiaj jechałem do pracy wyjątkowo na 6. I co...? na wylocie na Żary k... radar w krzakach. Będzie chyba 10, bo więcej na szczęście być nie może.
Pozostaje czekać na fotkę.
Pozostaje czekać na fotkę.
Też to doczytałem na necie (oznakowanie dotyczy także radarów przenośnych). Pytanie. Czy oznakowanie może być przenośne i tymczasowe?
,
Telefon w inspekcji transportu drogowego milczy.
Jeśli nie fotoradar to co daje taki błysk. Wszyscy jadący w samochodzie go zauważyli.

Jeśli nie fotoradar to co daje taki błysk. Wszyscy jadący w samochodzie go zauważyli.
ta toyota to jest mega wyzwanie. zapowiada się na jutro ładna pogoda:)
1 pyton
2 misiak
3.jelson
4.mundiallll
2 misiak
3.jelson
4.mundiallll
- Od: 10 sty 2011, 18:14
- Auto: Była Mazda 323 BA Z5 :)
Jest Golf IV ;pp
Kiedys bedzie KF :)))
Ja się jednak nie pojawię przez swoje auto... Nowy akumulator i już padł... Gdzieś mi albo prąd ucieka na lewo, albo taki dobry akumulator kupiłem. Pozdrawiam 
Nigdy nie jedź szybciej niż lata twój anioł stróż :)
- Od: 5 wrz 2010, 11:53
- Auto: Alfa Romeo 147 2.0 TS '02r
była: Mazda 323 C BH Z5 '96r
AAAA zbieramy sie jakos na piatek?? Moze podjedziemy ekipa zeby nie bylo ;pp
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?70747-Zielona-G%F3ra-i-Okolice/page384
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?70747-Zielona-G%F3ra-i-Okolice/page384
Jest Golf IV ;pp
Mundiallll napisał(a):AAAA zbieramy sie jakos na piatek?? Moze podjedziemy ekipa zeby nie bylo ;pp
dziś będę bo muszę na podgórną, ale jutro spowrotem do roboty
Szkoda bo zapowiada sie grubo ja bede na 100%
Jest Golf IV ;pp
ja tez zajade na ten spot hondy i nie tylko
Do kakolewa niestety nie dam rady, w sobote musze do roboty a potem mam gosci w domku , pozdro
Do kakolewa niestety nie dam rady, w sobote musze do roboty a potem mam gosci w domku , pozdro
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):Do kakolewa niestety nie dam rady, w sobote musze do roboty a potem mam gosci w domku , pozdro
ee no, sam nie pojadę

szkoda, jednak zostanę na UZ'cie
bylem dzisiaj na tym spocie hondy, bylo pod 30 aut
Misiak powiem Ci ze mazda daje rady, ten cif co sie z nim cioles latal z wybebeszonym crx i raz wygral raz przegral ale ogolnie szli prawie rowno. A mazda zniszczyla honde
Misiak powiem Ci ze mazda daje rady, ten cif co sie z nim cioles latal z wybebeszonym crx i raz wygral raz przegral ale ogolnie szli prawie rowno. A mazda zniszczyla honde
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a): z wybebeszonym crx
który to? ten w turbo co wtedy tam był???
cos ty ten turbo to kreci niskie 12 na 400m. Ten byl zwykly 1.6 135km czy cos w tym stylu
-
Pyton162
No tak, ale pamiętaj że Misiak go masakrował już na pierwszych 20-30m.
No w końcu autko po "Fasoli" zobowiązuje. Życzyć tylko dalszych sukcesów (i środków na dopieszczanie autka).
Fajnie by było pooglądać to jeszcze raz. Pyton, może uda się jeszcze zorganizować coś przed zimą?
No w końcu autko po "Fasoli" zobowiązuje. Życzyć tylko dalszych sukcesów (i środków na dopieszczanie autka).
Fajnie by było pooglądać to jeszcze raz. Pyton, może uda się jeszcze zorganizować coś przed zimą?