GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
Maks, Adam dzięki za pomoc i udany dzień. Trzeba obmyslic troszkę inne rozwiązanie i będzie git majonez 

Nightfallówna
Pewka, w razie co jesteśmy na łączach 
Dopisano 2 lis 2014, o 23:55:
Panowie którzy nie mają tematów ze swoimi autkami ( Jasiu) lub nie mają aktualnych zdjęć!
Proszę dodać, ponieważ chciałbym zrobić wydruk kolaży z wszystkimi naszymi autami !
PS. Zdjęcia są rozmazane tylko tutaj, na papierze są mega !
Dopisano 2 lis 2014, o 23:55:
Panowie którzy nie mają tematów ze swoimi autkami ( Jasiu) lub nie mają aktualnych zdjęć!
Proszę dodać, ponieważ chciałbym zrobić wydruk kolaży z wszystkimi naszymi autami !
PS. Zdjęcia są rozmazane tylko tutaj, na papierze są mega !
Ruszył konkurs mazda i grupa regionalna.Moze byśmy się zebrali i coś wspólnie stworzyli na konkurs 
Ostatnio edytowano 3 lis 2014, 21:34 przez Nightfall, łącznie edytowano 1 raz
Nightfallówna
To się trzeba zmobilizować, zebrać i cyknac fotę. Ale to już muszę mieć autko 
Dopisano 3 lis 2014, 21:37:
Widzialem jak przejezdzales kolo maca ok 17.30 w stronę centrum
Dopisano 3 lis 2014, 21:37:
Widzialem jak przejezdzales kolo maca ok 17.30 w stronę centrum
Nightfallówna
MAYKI napisał(a):To może beze mnie bo widzicie co się dzieje we wątku o mojej Madzi jak zobaczą ją na zdjęciu naszej grupy to na bank nie wygramy
buahahaha

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Ja jestem za sroda na 19 albo niedziela o 18 
Dopisano 3 lis 2014, o 23:34:
Ludzie, jak czytam temat Maykiego, to zaczynam zalowac ze zalozylem konto na tym forum (was poznac to zaszczyt) ale pozostali i to w dodatku Mody za duzo sobie pozwalaja.... Cisna po Maykim a tak naprawde nikt nie ma prawa narzucac komus co ma zrobić w aucie, jakbym chcial nasrac na dach to moglbym i to zrobic....
Dopisano 3 lis 2014, o 23:34:
Ludzie, jak czytam temat Maykiego, to zaczynam zalowac ze zalozylem konto na tym forum (was poznac to zaszczyt) ale pozostali i to w dodatku Mody za duzo sobie pozwalaja.... Cisna po Maykim a tak naprawde nikt nie ma prawa narzucac komus co ma zrobić w aucie, jakbym chcial nasrac na dach to moglbym i to zrobic....
ja raczej też bym obstawiał za niedzielą.

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Maksiu921 napisał(a):Panowie którzy nie mają tematów ze swoimi autkami ( Jasiu) lub nie mają aktualnych zdjęć!
Majster zerknij do poczekalni w dziale "nasze mazdy"