pressgirl napisał(a):andree napisał:
kilka osób na ostatnim spocie stwierdziło że impreza IRC nie powinna być łączona z naszą łodzką wigilią, takie jest i moje zdanie,
proszę sie wypowiedzieć w temacie..,
ewentualne propozycje .., gdzie, kiedy
w związku powyższym moje pytanie jak w ogóle ma wyglądać weekend? Czy ktoś miałby zamiar się pojawić na piwo, które możemy wypić u siebie w sumie? Bo, że nie będzie to żaden zlot to już wiadomo...
Skoro nie było chęci na wspólną organizację wigilii to trzeba było dać takie głosy odpowiednio wcześniej, to nikt by się nie wygłupiał z organizowaniem imprezy na większą ilość osób.
Mazd Max napisał(a):dla mnie ta wypowiedź jest jasna – Łódź chce sobie zrobić wigilię w swoim gronie, przyjezdni nie są chyba mile widziani...
no , to zostałem chyba źle zrozumiany..

, ale Widzewianka sprostowała troche to wszystko
Widzewianka_TM napisał(a):odnośnie wigilii to chodziło o to, żebyśmy spotkali się w Łodzi w większym gronie i żeby każdy mazdowicz z grupy łódzkiej mógł zajrzeć na takie spotkanie, nawet na godzinkę.
Wydaje mi się, że weekend przed świętami byłby na to dobry- dokładnie 19-20 grudnia.
nie łódź sobie chciała sama wigilię zrobic, tylko większośc ludzi z łodzi chciała by byc na wigilii, a nie koniecznie w połączeniu z IRC (proszę znowu źle mnie nie zrozumiec), nie każdy akurat ma czas, kase czy też chec jehac nad zalew na 2 dni , dlaczego ludzie nie maja sie spotkac na wigilii w swoim gronie i na miejscu jak wyrażaja taką chęc. Tak samo jak by ludzie którzy mieli , czy bedą sie bawic wspólnie z IRC nie mieli by przyjsc na ewentualna wigilie w późniejszym terminie z pozostałymi co na imprezie nie byli, i jakby takowa wypaliła..
a co do przyjazdu intruzów, to zapraszamy ich jak najwiecej..

, tak jak ktoś napisał, łódź jest wielka, pomieścicie się.., ja kiedys pisałem, że jak bedziecie w łodzi , nie poza, to może nie na całonocną imprezę, ale na jakiegoś browarka wspólnego z Wami postaram się wpaśc..
i tak chyba pomgmatwałem.., ale jak mi sie spieszy, to lepiej gadam jak pisze..
nasmarowali dwie strony.., rozjechali ostatnią.., co tu sie dzieje
edit.
noo,
Bartg, może Ty masz 21 calowy monitor...
a gierki nie moge zaistalowac.., jakis error sie wyswietla w połowie instalacji..