ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez Ania_TM » 8 gru 2009, 16:54

Witajcie intruzy hehe ;)

przeczytałam wszystko i powiem tak- nocleg aktualny u mnie, jeśli będa chętni oczywiście. ( materac plus śpiwór, jaśka i misia przytulaka każdy we własnym zakresie zapewnia ;) )

odnośnie wigilii to chodziło o to, żebyśmy spotkali się w Łodzi w większym gronie i żeby każdy mazdowicz z grupy łódzkiej mógł zajrzeć na takie spotkanie, nawet na godzinkę.
Wydaje mi się, że weekend przed świętami byłby na to dobry- dokładnie 19-20 grudnia. :)

rok temu było fajne spotkanie, połączone z tańcami, jedzeniem i zabawą. Lokal Bazyliszek na Pabianickiej. w tym roku jeśli będziecie za – można zrobić podobnie :)

wracając do spotkania w ten weekend- my się stawimy. lokali i pubów nie brakuje :D
kilka sprawdzonych jest hihih :P

ale sie rozpisałam- pozdrawiam :)
Ania_TM

Postprzez Szalotka » 8 gru 2009, 16:57

Widzewianka_TM napisał(a):wracając do spotkania w ten weekend- my się stawimy. lokali i pubów nie brakuje
kilka sprawdzonych jest hihih

No i szafa gra a komoda tanczy. Wszystko jasne w takim razie :)
Szalotka

Postprzez Bartg » 8 gru 2009, 17:03

Poprawilem bo sie rozjechalo :P
Jesli to tutaj, to do najblizszych knajp bedzie w lewo do Piotrkowskiej jakies 500 metrow, jesli chcemy sie udac gdzies do klubu to trzeba by np w Pewexie byc tak miedzy 20 a 21, zeby jeszcze jakis stolik zastac ;)
Ostatnio edytowano 8 gru 2009, 20:22 przez Bartg, łącznie edytowano 2 razy
Moderator
CUP 2011 miejsce 3

Od: 23 sty 2008, 22:25
Auto: Volvo V50 2.4 '04
EX Premacy FS Sportive '02
EX 323 CBA Z5 '98

Postprzez pressgirl » 8 gru 2009, 17:07

Intruzy myślę zjadą na 14:00 – od wtedy mamy pokój, pójdą coś zjeść albo i nie, wyprowadzą psa, zmienią gatki (gromaciek i mazd max do Was mówię ;) ) i się gdzieś potem możemy ustawiać.

Bartg tak to ten.
wszystko jest iluzją, pływamy w mydlanych bańkach
Forumowicz

Od: 3 paź 2007, 09:30

Postprzez Szalotka » 8 gru 2009, 17:57

pressgirl napisał(a):zmienią gatki (gromaciek i mazd max do Was mówię )

Załozymy barchany :D
Szalotka

Postprzez Olka » 8 gru 2009, 18:32

Elo dzieci. Mama Ola i tata Gapcio przybędą z małą Mazdą, więc lokal dla niepalących :D
I co tu mi Uć fika, że nas nie chce, co? Ja Wam dam, zagramy mecz w nożną na Piotrkowskiej za karę.
Poważnie, miało wyjść inaczej, kobita z ośrodka w Borkach dała tyłka, także jest jak jest, jesteście na nas skazani :D

Do soboty zatem, mam nadzieję, że spotkamy się z Wami i zabalujemy :)
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Forumowicz

Od: 25 sie 2008, 22:20

Postprzez Ki_niunia » 8 gru 2009, 19:46

Olka napisał(a):I co tu mi Uć fika

Jakby Uć śmiała fikać Bydgoszczy ;)
Fajnie że sie zobaczymy i zabalujemy- się będzie działo :P
WOLNOŚĆ TO NIE CEL, LECZ SZANSA BY SPEŁNIĆ NAJSKRYTSZE MARZENIA :)
Forumowicz

Od: 26 paź 2008, 09:12
Auto: 323F BA 1.5 '98

Postprzez andree » 8 gru 2009, 20:01

pressgirl napisał(a):andree napisał:
kilka osób na ostatnim spocie stwierdziło że impreza IRC nie powinna być łączona z naszą łodzką wigilią, takie jest i moje zdanie,
proszę sie wypowiedzieć w temacie..,
ewentualne propozycje .., gdzie, kiedy

w związku powyższym moje pytanie jak w ogóle ma wyglądać weekend? Czy ktoś miałby zamiar się pojawić na piwo, które możemy wypić u siebie w sumie? Bo, że nie będzie to żaden zlot to już wiadomo...
Skoro nie było chęci na wspólną organizację wigilii to trzeba było dać takie głosy odpowiednio wcześniej, to nikt by się nie wygłupiał z organizowaniem imprezy na większą ilość osób.

Mazd Max napisał(a):dla mnie ta wypowiedź jest jasna – Łódź chce sobie zrobić wigilię w swoim gronie, przyjezdni nie są chyba mile widziani...

no , to zostałem chyba źle zrozumiany.. :| , ale Widzewianka sprostowała troche to wszystko :)
Widzewianka_TM napisał(a):odnośnie wigilii to chodziło o to, żebyśmy spotkali się w Łodzi w większym gronie i żeby każdy mazdowicz z grupy łódzkiej mógł zajrzeć na takie spotkanie, nawet na godzinkę.
Wydaje mi się, że weekend przed świętami byłby na to dobry- dokładnie 19-20 grudnia.

nie łódź sobie chciała sama wigilię zrobic, tylko większośc ludzi z łodzi chciała by byc na wigilii, a nie koniecznie w połączeniu z IRC (proszę znowu źle mnie nie zrozumiec), nie każdy akurat ma czas, kase czy też chec jehac nad zalew na 2 dni , dlaczego ludzie nie maja sie spotkac na wigilii w swoim gronie i na miejscu jak wyrażaja taką chęc. Tak samo jak by ludzie którzy mieli , czy bedą sie bawic wspólnie z IRC nie mieli by przyjsc na ewentualna wigilie w późniejszym terminie z pozostałymi co na imprezie nie byli, i jakby takowa wypaliła..

a co do przyjazdu intruzów, to zapraszamy ich jak najwiecej.. :) , tak jak ktoś napisał, łódź jest wielka, pomieścicie się.., ja kiedys pisałem, że jak bedziecie w łodzi , nie poza, to może nie na całonocną imprezę, ale na jakiegoś browarka wspólnego z Wami postaram się wpaśc..
i tak chyba pomgmatwałem.., ale jak mi sie spieszy, to lepiej gadam jak pisze.. :)

nasmarowali dwie strony.., rozjechali ostatnią.., co tu sie dzieje hahaha

edit.

noo, Bartg, może Ty masz 21 calowy monitor... :)
a gierki nie moge zaistalowac.., jakis error sie wyswietla w połowie instalacji.. :(
Moja (była) Obrazek >>> K l i c k
Pozdrawiam. Obrazekndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...Obrazek

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Forumowicz

Od: 26 mar 2008, 16:09
Auto: Suzuki Ignis 4x4 ;)
CZ 350, CZ 175 Sport

Postprzez Ania_TM » 8 gru 2009, 21:17

andree

mam nadzieje,ze w miarę to wytłumaczyłam :)
Łódź to się bawi prawie co tydzień na mieście= to w większym gronie mazdowiczów jeszcze lepiej :D
znów będzie o nas głośno... hahaha

pozdrawiam wszystkich intruzów :D hihih.

do soboty :):):)

ps. a ja trochę chora po łyżwach :(
Ania_TM

Postprzez Bartg » 8 gru 2009, 21:41

a gierki nie moge zaistalowac.., jakis error sie wyswietla w połowie instalacji..

Hmm z rok czasu nie odpalalem, moze plyta porysowana czy cos :/
Moderator
CUP 2011 miejsce 3

EX 323 CBA Z5 '98

Postprzez Mazd Max » 8 gru 2009, 23:04

Widzewianka_TM a ile masz wolnych miejsc noclegowych? :D
Czy to jeden pokój zbiorczy ze spaniem a'la STUDENT czy bardziej na luzie?...Tylko nie zrozum mnie źle <ganja> ja tylko sobie żartuję....chcę po prostu wiedzieć ile luda możesz pomieścić? :D
No i jedna BARDZO WAŻNA RZECZ, czy jest bezpieczne miejsce na zaparkowanie naszych Madzi?
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

Od: 10 sty 2008, 11:47
Auto: Biała Dama GH
wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Szalotka » 9 gru 2009, 00:38

Mazd Max napisał(a):czy jest bezpieczne miejsce na zaparkowanie naszych Madzi?

Zaparkujemy od razu pod dziuplą :) Nie zap....ą bo pomyslą ze wystawka jest :D
Szalotka

Postprzez Ania_TM » 9 gru 2009, 14:26

Mazd Max napisał(a):Widzewianka_TM a ile masz wolnych miejsc noclegowych? :D
Czy to jeden pokój zbiorczy ze spaniem a'la STUDENT czy bardziej na luzie?...Tylko nie zrozum mnie źle <ganja> ja tylko sobie żartuję....chcę po prostu wiedzieć ile luda możesz pomieścić? :D
No i jedna BARDZO WAŻNA RZECZ, czy jest bezpieczne miejsce na zaparkowanie naszych Madzi?

mieszkanie, kawalerka. kuchnia do dyspozycji, łazienka z prysznicem :)
i duży pokój na nocleg :)
zmieści sie tam 6 osób na pewno, ale musicie mieć materace, śpiwory itp :D

całe mieszkanie dla was- intruzów- by było, bo mamy drugie :)

a parking na mazdy? można pod blokiem stanąć :)
zrobić wystawkę :P
jak ktoś chce, to sie strzeżony też znajdzie :P
ja w sobotę jestem wolna od 15-16 bo pracuje :)

pozdrawiam :)

jak coś to PW, to ustalimy :):)
Ania_TM

Postprzez pressgirl » 9 gru 2009, 16:13

Życzę udanej zabawy. Mnie nie będzie :| :(
wszystko jest iluzją, pływamy w mydlanych bańkach
Forumowicz

Od: 3 paź 2007, 09:30

Postprzez andree » 9 gru 2009, 19:21

pressgirl napisał(a):Życzę udanej zabawy. Mnie nie będzie

to ostatecznie ile osób sie deklaruje na przyjazd w sobotę ??

Forumowicz

CZ 350, CZ 175 Sport

Postprzez Bartg » 9 gru 2009, 20:01

Dzis spotkalem w centrum – kosmiczne wrazenie na zywo robi ( Mercedes SL 65 AMG Black Series ), podobno jedyny w Polsce.

Obrazek
Obrazek
cena ? 309.000€
Obrazek
Moderator
CUP 2011 miejsce 3

EX 323 CBA Z5 '98

Postprzez Ania_TM » 9 gru 2009, 20:04

Bartg

niezły :D
przód ma kosmiczny :P

a odnośnie fajnych furek- po Łodzi śmiga śliczna rx-8 :D <faja> taka srebrna, ale cud- miód – malina.
Ania_TM

Postprzez spike72 » 9 gru 2009, 20:06

Bartg napisał(a):Dzis spotkalem w centrum – kosmiczne wrazenie na zywo robi ( Mercedes SL 65 AMG Black Series ), podobno jedyny w Polsce.

Kurna Olek, a mówiłem swojemu lokajowi aby nie zabierał go z garażu. Oddałem mu do dyspozycji rowera, a on takie numery mi robi !! :P <lol>
Każdy ma prawo do szczęścia, nie każdy ma szczęście do prawa. Obrazek
Forumowicz

Od: 1 wrz 2007, 00:55

Postprzez Majki88 » 9 gru 2009, 23:58

Witojcie intruzy chętnie poimprezujemy

Dzięki za wczorajsze życzenia

PS: Andrzeju jeszcze raz daje Ci schemacik Obrazek
Widzę, że będzie trzeba cały drążek ściągnąć i obejrzeć bo może być rozwalona guma na końcu tego drążka 46-020A lub jakiś gumowy krążek, który neutralizuje te drgania46-154A lub któraś z gum na drążku 46-086B, 46-087C
Nie wiem czy ten 46-110B element jest jako całość czy nie
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Cierpliwy
Klubowicz

Od: 25 kwi 2008, 18:29
Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'

Postprzez andree » 10 gru 2009, 07:14

Majki88 napisał(a):Widzę, że będzie trzeba cały drążek ściągnąć i obejrzeć bo może być rozwalona guma na końcu tego drążka 46-020A lub jakiś gumowy krążek, który neutralizuje te drgania46-154A lub któraś z gum na drążku 46-086B, 46-087C
Nie wiem czy ten 46-110B element jest jako całość czy nie

no i teraz człowieku główkuj które ustrojstwo dokupic.. <co?> ,
najlepszym rozwiazaniem by było chyba, najpierw rozebrac, oblukać, a później robić ewentualny zakup.., a czym jeździć.. :),
trzeba bedzie chyba do wiosny poczekać..

Forumowicz

CZ 350, CZ 175 Sport