No to mam na oku kolejne GY tym razem niebieskie. Postaram się zagadać z właścicielem
Do zobaczenia na spocie
www.mazdaspeed.pl
Pyton162 napisał(a):witam, juz w tym sezonie raczje nie damy rady choc moze by sie udalo w jakis ladny jesienny weekend zebrac 10osob i poszaleć na torze
http://www.wallravracecenter.com/?page_id=125
cały czas wydawało mi się że paweł mówił o torze ogólnym dla aut
będzie). Dla mnie ma znaczenie temp. przy gruncie o 7 i o 16. Jeżeli będzie powyżej 7 st. to przy tych przebiegach szybciej wykończę oponki.
siemek55 napisał(a):...byle nie do pierwszych śniegów misiak bo to jużbędzie...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pyton162 napisał(a):na lakiernika czyli tradycyjnie leca tylne nadkola w bj pewnie
szczerze, jeszcze nie widziałem zrudowaciałej mazdy 
Pyton162 napisał(a):na lakiernika czyli tradycyjnie leca tylne nadkola w bj pewnie

enJoy napisał(a):a że się jeszcze zapytam...u was też rdza siada na kielichy? czy to tylko u mnie

enio napisał(a):enJoy napisał(a):a że się jeszcze zapytam...u was też rdza siada na kielichy? czy to tylko u mnie
Kiedys rozmawialem ze znajomym, który siedzi w mazdach od lat i parę już zjeździł. Pytałem go na co zwrócić uwagę przy kupnie "efki" i wymienił w pierwszej kolejności tylne kielichy

póki co czekają mnie inne zakupy… lewy przedni halogen, filtr powietrza silnikowy, filtr powietrza kabinowy, okablowanie + zmieniarka… a no i apteczkę muszę sobie konkretną kupić... 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd