WROCŁAW – spot w sobota 26.08.2023 godz. 18:00 parking CH BOREK
to jak juz do klodzka to lepiej do radkowa:):) tu jest super babka ktora robi cuda i za strasznie male pieniadze:)
- Od: 1 lut 2009, 21:49
- Auto: mazda mx-3 v 6:)byla
jest honda civic 1.6 vti
ravo napisał(a):chce mnie ktoś zatrudnić?
sam szukam pracy
- Od: 13 kwi 2008, 14:56
- Auto: Ford Mondeo MkII Kombi 1.9 TD Ghia 2000r.
mundek84 napisał(a):sam szukam pracy
ja też
tak w ogóle mam sprawę, dysponuje ktoś jakimś skanerem na jakieś 2-3 dni ?
mam małą książkę do zeskanowania, także jakość skanów nie musi być porażająca, byle by tylko dało się normalnie czytać potem
myślałem nad ksero ale mi się nie opłaca
mnie nie będzie
- Od: 13 kwi 2008, 14:56
- Auto: Ford Mondeo MkII Kombi 1.9 TD Ghia 2000r.
marakus napisał(a):Mogę wziąć skaner na spota, to mi za tydzień oddasz.
hej,
sorry, ale dałem ciała i nie zajrzałem na forum wcześniej, nie planowałem przychodzić na spota bo miałem dzisiaj dzień dość zajęty,
mam nadzieję że nie zrobiłem Ci problemu i go niepotrzebnie nie zabrałeś
– zmówimy się jakoś przez pw
Witam ponownie i serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamiętacie ... mam pytanko co do weekendów ... co powiecie na grilla na wsi u mnie
:D
-
grzala1989
ravo napisał(a):No niebyłem i nikogo nie było
o 1855 i 1915
jak nie jak tak, o 19.15 byłem i przejeżdżałeś obok, machałem Ci ale chyba nie zauważyłeś i pojechałeś
...
- Od: 4 maja 2008, 22:17
- Auto: CC700 --> 323f BA 1.5 16V `95 + LPG BRC --> Honda Accord 1.8 CE7 --> wóz teściowej --> VW Passat B5 1.9 AFN --> Opel VC --> powrót do korzeni??:)
Witam. Poszukuję uczciwego, kompetentnego człowieka lubiącego grzebać w samochodach. Mam Xeda6, a w nim parę pierdółek, które strasznie kują mnie w oczy ( są problemy z opuszczaniem przednich szyb, kabelki do polutowania itp.). Z racji tego, że nie mam pojęcia o mechanice i elektryce we własnym aucie nie biorę się za to, bo wiem, że zepsuje jeszcze bardziej. Może znajdzie się ktoś kto pomoże mi w takich sprawach, doradzi i przy okazji dorobi sobie do pensji. Chętnie poznam. Pozdrawiam
Be Quick Or Be Dead
- Od: 7 maja 2008, 20:33
- Auto: Xedos 2.0V6 92.