Biorę się za zrzucenie fotek i podeśle niedługo link
I proszę bardzo:
http://s17.photobucket.com/albums/b59/Majkej/Spot%20MazdaSpeed/
Wybaczcie za jakość fotek
www.mazdaspeed.pl
Docent D napisał(a):Make children not war...
... to tak na dobry początek nowego wątku
Azaroth napisał(a):PS. Nie ma to jak zapiekana o 00.00 na BP w miłym towarzystwie język
Gryzzly napisał(a):Rozmawiałem z Andree, ma się osobiście wypowiedzieć na temat swojej kandydatury jako PR.
andree napisał(a):Gryzzly napisał(a):Rozmawiałem z Andree, ma się osobiście wypowiedzieć na temat swojej kandydatury jako PR.
Witam.
Gryzzly mnie poinformował że na wczorajszym spocie poruszyliście kwestie wyborów nowego PRa, a raczej dwóch, z tego jednym (podobno) miał bym byc ja, drugim(podobno) Spike72 . Nigdy nie byłem poważnie zainteresowany tym stanowiskiem..,
ale jeżeli opcja 2 PR ów w regionie łódzkim by była do zaakceptowania przez kierownictwo.. i większośc naszej grupy by mnie chciała na tym stanowisku, byłbym skłonny je przyjąśc, ale tylko pod warunkiem że drugim PRem by został Spike72.
Już pisze dlaczego..
Jak wszyscy (albo prawie wszyscy) wiedzą jestem już dorosły i mam rodzine.., a na dodatek prace dwuzmianową i na pewno nie mógł bym sprostac wszystkim obowiązkom PRa, np. obecnośc na każdym spocie ..,
na spocie typu "browarowo/kreglowy" jaki u nas czasem bywa, też raczej nie będe częstym bywalcem.., nie mój klimat.., żona..( na przeczesywanie forum mam troche więcej czasu
)
acha..,
słaby ze mnie " komputerowiec", nie umię za bardzo wklejac tych wszystkich linków.., mapek dojazdów itp.,
ale myślę że kolega Spike72 by temu podołał,
ze Sławkiem już sie znamy jakis czas , w miarę dobrze przez ten czas się dogadywaliśmyi myślę że współpraca pomiędzy nami powinna sie układac nie źle
to tyle ode mnie w tej sprawie..,
decyzja należy do Was i do Zarządu..., no i nie wiadomo co Spike72 na to![]()
może za wcześnie to wszystko napisałem, ale chciałem żeby wszyscy znali moje zdanie,
powinno to byc chyba w innym wątku , ale tu maja dostęp wszyscy..
oczywiscie na spocie w niedziele jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd