TORUŃ – spotkania regionalne
I jak tam Patrzyk z tymi hamulcami twoimi byśmy się dogadali jak coś ale to ewentualnie i dopiero po niedzieli byśmy mogli się ugadac bo ja jestem w Suwałkach do niedzieli.
- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
wachers napisał(a):I jak tam Patrzyk z tymi hamulcami twoimi byśmy się dogadali jak coś ale to ewentualnie i dopiero po niedzieli byśmy mogli się ugadac bo ja jestem w Suwałkach do niedzieli.
sluchaj wachers ja nie wiem jak narazie wyrobie finansowo. bo wyjezdzam nad morze w srode i wracam w nastepna niedziele. wiec nie wiem co i jak dokladnie. na razie tylko sobie olej sam wymienie. a jak mi cos kasy zostanie to umowie sie z Toba za 2 tygodnie jakos co ?
a czemu miałbym potrzebować transportu ?
bede bede 
przyjadę na ReXie 

Jadym, ktoś transport potrzebuje?
Tylko na sharpa nie jadę jak coś:P
To jak aktualne wszystko? bo pogoda dziś nie rozpieszcza (mi tam w sumie to nie przeszkadza i mogę podjechać)

- Od: 11 kwi 2010, 17:59
Spokojnie dopiero 14:D do 19 jeszcze duużo czasu:D Mi ogólnie też pasuje.
Jedziecie mam nadzieję??:D
Usprawiedliwiam swoja nieobecność
opowiadać jak było wczoraj, PHM kręcił ten film ?
Byliście na tym parkingu podziemnym ? kto był ?
opowiadać jak było wczoraj, PHM kręcił ten film ?
Byliście na tym parkingu podziemnym ? kto był ?

- Od: 11 kwi 2010, 17:59
parking to byl moj pomysl gdyby padalo, akurat od 19-22:30 nie padalo i nie bylo potrzeby mowienia o tym pomysle. co Ty sie tak uparles na ten film?
z ciekawszych rzeczy to fajna zielona stungowana honda civic prawie zostawila zderzak pod UMK ^^
z ciekawszych rzeczy to fajna zielona stungowana honda civic prawie zostawila zderzak pod UMK ^^