W ta niedziele jade do poznania wiec mnie napewno nie bedzie , ale jak chcecie to moge dac dane do spota to sie spotkacie
ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
kuźwa a myślałem zeby nie zajechać pod sklep , ja bylem równo o 20 ale na magicznej prostej 
W ta niedziele jade do poznania wiec mnie napewno nie bedzie , ale jak chcecie to moge dac dane do spota to sie spotkacie
-
Pyton162
Pikselzg napisał(a):Bo pewnie pod sklepem stałeś a my nie tam sie spotykamy. Nastepnym razem sie ustawie z toba gdzies wczesniej i pojedziesz ze mna
Heheh oki to sie zgadamyyyy ;p
Pyton162 napisał(a):W ta niedziele jade do poznania wiec mnie napewno nie bedzie , ale jak chcecie to moge dac dane do spota to sie spotkacie
Ja jestem za
- Od: 10 sty 2011, 18:14
- Auto: Była Mazda 323 BA Z5 :)
Jest Golf IV ;pp
Kiedys bedzie KF :)))
jaka cisza ja jak by co to w niedziele sie pisze na spota jakiego hehe
- Od: 10 sty 2011, 18:14
- Auto: Była Mazda 323 BA Z5 :)
Jest Golf IV ;pp
Kiedys bedzie KF :)))
jacek ;) -->mazda 323F BA 1.5 96r.-->
- Od: 24 cze 2010, 11:31
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 96r.
jak pisalem mnie nie bedzie , jestem jutro w poznaniu i tam podjade na spota lokalnego
-
Pyton162
hej, jest na forum watek o zlocie we wrocku, ja mialem jechac na ten zlot ale w tym czasie bede na wakacjach w turcji. Mysle ze naprawdę warto sie tam wybrac, bylem w zeszlym roku i mozna sie wyszalec na torze a koszta tez nie sa duze bo 100 zl za pare dobrych godzin jeżdżenia po torze, pozdro
sorki ze ostatnio nie bylo zadnego spota, ale ja mialem taki mlyn w pracy ze masakra , w tygodniu ma byc pododa wiec mozna sie spotkac wieczorkiem na makro np w srode o 19
sorki ze ostatnio nie bylo zadnego spota, ale ja mialem taki mlyn w pracy ze masakra , w tygodniu ma byc pododa wiec mozna sie spotkac wieczorkiem na makro np w srode o 19
-
Pyton162
hejka, naklejki mam miec jutro lub w piatek, wiec mysle ze przełożymy spota na sobotę na godz 19
lista chetnych na spota
mam naklejki sa czarne, stan naklejek sredni ale da sie wybrac te lepsze zeby nakleic na auto
1 pyton
lista chetnych na spota
mam naklejki sa czarne, stan naklejek sredni ale da sie wybrac te lepsze zeby nakleic na auto
1 pyton
-
Pyton162
w przyszlym tygodniu powinienem mieć ulotki klubowe wiec czas cos pozostawić za szybkami innych mazd, moze sie cos ruszy.
-
Pyton162
to dawaj piskel do mnie pod blok, za auchanem , osiedle czarkowo na lezycy, nowy zielony blok przy ulicy zaraz za komisem
-
Pyton162
hejka, panowie jak bede mial ulotki to bede mogl liczyc na wasza pomoc zeby ulotki trafily do inych mazd z naszego regionu, sprawa jest prosta widzisz gdzies na paringu mazde to przy okazji dajesz wlepe za wycieraczke .
Co do spotow jakie wam pasuja terminy , w tygodniu cos czy tylko i wylacznie weekendy ?
Co do spotow jakie wam pasuja terminy , w tygodniu cos czy tylko i wylacznie weekendy ?
-
Pyton162