WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Przepraszam że sie wtrącam w wasze rozmowy.. ale w piątek kolega przylatuje do Polski i prosił mnie żebym wpadł po niego na lotnisko. Jestem z białegostoku do warszawy to napewno trafie. znalazłby sie ktoś chętny/chętna żeby mnie pokierować na lotnisko?
Warszawa niestety jest mi obca:(((
Warszawa niestety jest mi obca:(((

- Od: 9 lis 2007, 00:26
- Auto: Mazda MX6
czejs napewno ktoś ci pomorze-ja niestety wyjezdzam w piątek rano na targi do Poznania...
arcziartur pamiętam-mam w bagażniku, tylko nie wiem którym autem dziś przyjechac
arcziartur pamiętam-mam w bagażniku, tylko nie wiem którym autem dziś przyjechac

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
czejs pewnie będziesz jechać od strony Radzymina, więc w Markach przed Makro (będzie po lewej stronie) wjeżdzasz na Trasę Toruńską i jedziesz nią ok 15km caaały czas prosto aż dojedziesz do skrzyżowania z ulicą Żwirki i Wigury gdzie gdzie będzie tylko w lewo albo w prawo – skręcasz w prawo i znowu jedziesz cały czas prosto, aż dojedziesz do Okęcia 
Czyli tak: w Markach skręcam na trase toruńską jade ciągle prosto potem Armii Krajowej,Prymasa Tysiąclecia,Aleje Jerozolimskie,Kopińska,Wawelska i Żwirki i Wigury – to byłaby najłatwiejsza trasa??
Sprzedam 323f BG na części!

- Od: 9 lis 2007, 00:26
- Auto: Mazda MX6
w Aleje Jerozolimskie nie skręcasz – przejeżdzasz prosto na Rondzie Zesłańców Syberyjskich – tutaj kończy sie trasa Toruńska i zaczyna ul. Bitwy Warszawskiej którą jedziesz dalej prosto (bodajże 2x światła po drodze ) i dojeżdzasz do skrzyżowania z Grójecką (duże skrzyżowanie z torami tramwajowymi poprzecznie) i to skrzyżowanie również przejeżdzasz prosto, dalej juz jakieś 500 metrów i skręcasz w prawo w Zwirki i Wigury która prowadzi prosto na Okęcie
Ps. przygotuj kilkanaście złotch na parkig na Okęciu (5zł za godzinę postoju:)
Ps. przygotuj kilkanaście złotch na parkig na Okęciu (5zł za godzinę postoju:)
hej dzieciaki
wróciłem
niestety dziś jeszcze nie dam rady być ma spocie
, lecz za tydzień na 90% jestem
Pozdrawiam was wszystkich
T
niestety dziś jeszcze nie dam rady być ma spocie
Pozdrawiam was wszystkich
T

- Od: 21 sty 2008, 15:11
- Auto: 323F BA 2.0 V6 DOHC 144KM
Mazdeczka wypucowana, gotowa do prezentacji 
-
Padre

- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
orzesz ty osesku i pompkę dmuchany kurcze o 14.00 sie dowiedzialem ze na 20.00 musze byc w mińsku
nie wiem jak mi sie uda to tylko na chwile podjade tak sie przywitać miłego spota życze 
nie wiem jak mi sie uda to tylko na chwile podjade tak sie przywitać miłego spota życze 

- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR 1200 2017r.
arcziartur napisał(a):nie wiem jak mi sie uda
a jednak się udało:)
No i mi się udało pierwszy raz pojawić na spotkaniu i was poznać
... że już nie wspomnę o zaprezentowanym/ch aucie/autach
... że już nie wspomnę o zaprezentowanym/ch aucie/autach

-
www.czelej.net

- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Ja rowniez byłem pierwszy raz , niestety wbrew moim oczekiwaniom nie pojawila sie zadna mx3 z którego to powodu wielce ubolewam
mimo wszystko wielkie podziekowania dla wszystkich ktorzy sie pojawili , no a w szczegolnosci dla arka_wgm ktory przywiózł moje zwloki no i oczywiscie dla Don Corleone za krótką acz pełna w zakręty przejażdżkę w jego przewypasionym aucie
zdjecia postaram sie zapodac najszybciej jak sie da
pozdr
mimo wszystko wielkie podziekowania dla wszystkich ktorzy sie pojawili , no a w szczegolnosci dla arka_wgm ktory przywiózł moje zwloki no i oczywiscie dla Don Corleone za krótką acz pełna w zakręty przejażdżkę w jego przewypasionym aucie
zdjecia postaram sie zapodac najszybciej jak sie da
pozdr

- Od: 7 kwi 2008, 09:07
- Auto: w trakcie szukania mx3
zapodaj fotki, zapodaj
kefiru napisał(a):aha, to Ty ten fotografmyślę, że znajdziesz sobie tą mx-3
-
www.czelej.net

- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
witam
jak i się uda, to będe na następnym zlocie/spocie (jak żona akurat nie zacznie rodzić ;> )
jak i się uda, to będe na następnym zlocie/spocie (jak żona akurat nie zacznie rodzić ;> )
-
dolotpl

- Od: 7 kwi 2008, 09:07
- Auto: w trakcie szukania mx3
Adaś napisał(a):arcziartur napisał(a):nie wiem jak mi sie uda
a jednak się udało:)
he he w 30minut z mińska do CH Wileński
ale tamtym autkiem mozna było sobie 180 km/h smignać i nikt nic nie mówił
i nawet się ich pytałem od której strony wjechac na parking 
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR 1200 2017r.
arcziartur przepraszam, ze nie dotarlam, ale mam takie jazdy w pracy (mega targi w Poznaniu) wszyscy lataja na wysokosci lamperii
po prostu juz nie dalam rady przyjechac

good girls go to heaven bad girls go everywhere...