GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
Jeśli chcecie naklejki lub podkładki to jedynie możemy zrobić zamówienie grupowe, jeśli chodzi o ulotki to możecie je dostać ode mnie, na następnym spocie wam przekażę.
Jeśli chodzi o tabliczkę klubowicza, tu macie temat do przeczytania i zapoznania się, wszystko jest tu dokładnie opisane, a na spocie mogę powiedzieć więcej.
viewtopic.php?f=84&t=283
btw: pieski sio!
Jeśli chodzi o tabliczkę klubowicza, tu macie temat do przeczytania i zapoznania się, wszystko jest tu dokładnie opisane, a na spocie mogę powiedzieć więcej.
viewtopic.php?f=84&t=283

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Crenshaw napisał(a):Jeśli chcecie naklejki lub podkładki to jedynie możemy zrobić zamówienie grupowe, jeśli chodzi o ulotki to możecie je dostać ode mnie, na następnym spocie wam przekażę.
viewtopic.php?f=84&t=283
Piszę się na ulotki!
Trzeba go odnaleźć i wciągnąć w nasze szeregi.
Troszkę temat ucichl wiec nie wiem czy planujemy jakieś spotkanie na weekend? Ja mam wolną i sobotę i niedzielę w razie czego.
Troszkę temat ucichl wiec nie wiem czy planujemy jakieś spotkanie na weekend? Ja mam wolną i sobotę i niedzielę w razie czego.
Nightfallówna
Koledzy, trochę odbiegliśmy od tematu, proszę o wypowiedzi tylko na temat spotkań.

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Zobacze jak będę stał z czasem to może cię odwiedzę. W razie czego dam znać 
Dopisano 24 paź 2014, 19:56:
Szkoda ze naszej czaterii juz nie ma
O tu taka cisza nastała
Dopisano 24 paź 2014, 19:56:
Crenshaw napisał(a):Koledzy, trochę odbiegliśmy od tematu, proszę o wypowiedzi tylko na temat spotkań.
Szkoda ze naszej czaterii juz nie ma
O tu taka cisza nastała
Nightfallówna