ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
Pikselzg – daj spokój masakra nie da się jeździć po mieście i tak do końca roku 
Ludzie dzielą się nie na wykształconych i niewykształconych, a po prostu na mądrych i głupich :)
- Od: 26 lis 2010, 22:29
- Auto: Mazda 626 V '97, motor 1,8 FP DOHC KME Diego, Zavoli, Tomasetto oraz
Mazda 6 polift '06 motor 1,8 (121 KM)
jutro wieczorem , 20 na makro , kto chetny ? lub niedziela tak jak sie spotyka klub hondy, jak pamietam to o godz 18 lub 20 na makro to bedzie nieco wiecej autek, pozdro
-
Pyton162
Piniu wpadni bo bym sie z tobia przejechal , wtedy mi cos auto przymulało, teraz po pewnych korektach powino byc lepiej
Moze przywiozę naklejki z logo mazda speed grupa lubuska ale to dzis sie dowiem, pozdro
Moze przywiozę naklejki z logo mazda speed grupa lubuska ale to dzis sie dowiem, pozdro
-
Pyton162
Moze w koncu i ja sie pojawie 
- Od: 10 sty 2011, 18:14
- Auto: Była Mazda 323 BA Z5 :)
Jest Golf IV ;pp
Kiedys bedzie KF :)))
Witam serdecznie!
Adidom (Dominik), czyli ja
i kolega Majki88 (Mikołaj)

Serdecznie zapraszamy na III piknik rodzinny do Barkowic Mokrych nad Zalewem Sulejowskim!!!
Termin pikniku 8-10 lipiec
Pole Namiotowe u Bosmana
"U Bosmana" to duża, zaciszna przystań jachtowa położona w atrakcyjnym, zalesionym miejscu wewnątrz lądu, do której można wpłynąć kanałem. W porcie możemy skorzystać z kilku kei, a także podciągnąć prąd do jachtu. W pobliżu portu znajduje się duże pole namiotowe i kempingowe z miejscem na grilla lub ognisko, placem zabaw dla dzieci, letnim ogródkiem z punktem gastronomicznym i sanitariatami.
Pole biwakowe:
• Pole namiotowe.
• Pole kampingowe
• Możliwość podłączenia się do prądu.
• Plac zabaw dla dzieci
• Miejsce na ognisko, grill
• Toalety
• Plaża
• Mała gastronomia.
• Parking
Ceny:
Wjazd autem na teren 5zł
Namiot 20zł/ dobę
Rowerek wodny 4os. 20zł na godzinę
Plany na imprezę:
wspólna integracja,
grillowanie,
zabawa do białego rana,
spacery po okolicy,
odpoczynek nad zalewem,
gry zespołowe: siatkówka, piłka nożna
Informacje:
Prowiant oraz trunki przywozimy we własnym zakresie.
Obowiązkowo trzeba zabrać namiot i ekwipunek do noclegu (można też spać w aucie)
Auta stoją obok namiotów albo przed polem namiotowym ( wszystko w zależności od ilości chętnych na zlot)
Link do wątku o zlocie http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=266&t=119469
Adidom (Dominik), czyli ja

Serdecznie zapraszamy na III piknik rodzinny do Barkowic Mokrych nad Zalewem Sulejowskim!!!
Termin pikniku 8-10 lipiec
Pole Namiotowe u Bosmana
"U Bosmana" to duża, zaciszna przystań jachtowa położona w atrakcyjnym, zalesionym miejscu wewnątrz lądu, do której można wpłynąć kanałem. W porcie możemy skorzystać z kilku kei, a także podciągnąć prąd do jachtu. W pobliżu portu znajduje się duże pole namiotowe i kempingowe z miejscem na grilla lub ognisko, placem zabaw dla dzieci, letnim ogródkiem z punktem gastronomicznym i sanitariatami.
Pole biwakowe:
• Pole namiotowe.
• Pole kampingowe
• Możliwość podłączenia się do prądu.
• Plac zabaw dla dzieci
• Miejsce na ognisko, grill
• Toalety
• Plaża
• Mała gastronomia.
• Parking
Ceny:
Wjazd autem na teren 5zł
Namiot 20zł/ dobę
Rowerek wodny 4os. 20zł na godzinę
Plany na imprezę:
wspólna integracja,
grillowanie,
zabawa do białego rana,
spacery po okolicy,
odpoczynek nad zalewem,
gry zespołowe: siatkówka, piłka nożna
Informacje:
Prowiant oraz trunki przywozimy we własnym zakresie.
Obowiązkowo trzeba zabrać namiot i ekwipunek do noclegu (można też spać w aucie)
Auta stoją obok namiotów albo przed polem namiotowym ( wszystko w zależności od ilości chętnych na zlot)
Link do wątku o zlocie http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=266&t=119469
Sprzedam po taniosci wkładke sportowa Pierrcrossa, pasuje do 323f bj, BA z silnikami 1.5 , 1.8
cena 40 zl , stan bardzo dobry
cena 40 zl , stan bardzo dobry
-
Pyton162
hej, panowie, w niedziele w zg honda robi 3 lubuski zlot hondy, juz jest zapisane 30 aut, wiec szykuje sie gruby spot, zaczynaja w niedziele o 13 na makro
Ja na 100 procent podjade zobaczyc , pozdro
Ja na 100 procent podjade zobaczyc , pozdro
-
Pyton162