Ale czekam także na wasze jakieś pomysły i propozycje
WŁOCŁAWEK – spotkania regionalne
Propo WOŚP... trzeba wymyślić coś co możemy jako klub zrobić dla akcji Owsiaka w tym dniu... Monique323 zajęła się już troszkę tym (kontakt z osobą która to prowadzi we Włocławku, może ona nam podpowie co możemy jako klub motoryzacyjny zdziałać
)
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Hmmm no jeśli chcemy zbierać kasę to musimy się zarejestrować w Sztabie, żeby dostać identyfikatory i puszki. No tak było kilka lat temu jak kwestowałam na rzecz WOŚP. Zresztą nie wiem – może Wy macie jakieś nowsze info?
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Jeden pomysł już smoku dał, cos na podobienstwo garbusów:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mH96a7CeyjU&hl=pl&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mH96a7CeyjU&hl=pl&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Co do rejestracji łatwi to nasza niezastąpiona Monia
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mH96a7CeyjU&hl=pl&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mH96a7CeyjU&hl=pl&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):
..latwi latwi..wekend byl ciezki...kamikaze...juz we wszystkich kolorach sie polewalo...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
...bo zamiast mozgu wata cukrowa ...

- Od: 19 lut 2008, 01:28
- Auto: MX-5
Święta tuż tuż, śniegu ani rusz...
Nadchodzi Noc Bożego Narodzenia.
Gdy zaświeci pierwsza gwiazdka ktoś prezencik podrzuci Ci znienacka. Co
to będzie nikt nic nie wie, może rózga, może prezent...
Zbieraj siły wypoczywaj bo Sylwester się już zbliża. Baluj hucznie,
szalej, baw się bo karnawał już się zacznie
Wesołych Świąt!
Nadchodzi Noc Bożego Narodzenia.
Gdy zaświeci pierwsza gwiazdka ktoś prezencik podrzuci Ci znienacka. Co
to będzie nikt nic nie wie, może rózga, może prezent...
Zbieraj siły wypoczywaj bo Sylwester się już zbliża. Baluj hucznie,
szalej, baw się bo karnawał już się zacznie
Wesołych Świąt!
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Monique323 napisał(a):..latwi latwi..
i jak tam, wiadomo już coś ?
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
..spotkanie w sprawie planu dzialania..na WOSP zaraz po nowym roku ,(do wekendu)....naklejki na auta zamowione
..naglosnienie w radiu zalatwone
....puszki na pieniazki dla Nas obiecane....jak sie zobaczymy to dogadamy szczegoly
...do zobaczenia w nowym roku..
..i DO SIEGO 2009
dla Wszyskich..buziale

Jestem do dyspozycji na WOSP
Co do WOŚP proponuje spotkanie osobom które chcą pojawić się na WOŚP dnia 3.01.2009r. o godzinie 12:00 pod Halą Mistrzów. Tam ustalimy już wszystko dokładnie i zapniemy wszystko na ostatni guziczek
A teraz wszystkim Mazdowiczom, mazdom i rodzinom mazdomaniaków życzę szalonego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku 2009
Oby spełniły się w nim wszystkie marzenia które pokładamy w nadejściu Nowego Roku
A teraz wszystkim Mazdowiczom, mazdom i rodzinom mazdomaniaków życzę szalonego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku 2009
Oby spełniły się w nim wszystkie marzenia które pokładamy w nadejściu Nowego Roku
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Co do WOŚP proponuje spotkanie osobom które chcą pojawić się na WOŚP dnia 3.01.2009r. o godzinie 12:00 pod Halą Mistrzów. Tam ustalimy już wszystko dokładnie i zapniemy wszystko na ostatni guziczek![]()
A teraz wszystkim Mazdowiczom, mazdom i rodzinom mazdomaniaków życzę szalonego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku 2009![]()
To jak już zapniecie to daj znać co i jak
Tobie i Wam wszystkim również udanej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku 2009
Jacol napisał(a):Co do WOŚP proponuje spotkanie osobom które chcą pojawić się na WOŚP dnia 3.01.2009r. o godzinie 12:00 pod Halą Mistrzów.
Ja też się pojawię, ale na zebranie nie podjadę bo kolokwium bedę pisał

Jacol zdaj później relację co i jak plizzzz.
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
Jacol napisał(a):Co do WOŚP proponuje spotkanie osobom które chcą pojawić się na WOŚP dnia 3.01.2009r. o godzinie 12:00 pod Halą Mistrzów. Tam ustalimy już wszystko dokładnie i zapniemy wszystko na ostatni guziczek
Będe obecny
Przyjemnego szumu w głowie
Wygodnego miejsca w rowie.
No i może jeszcze potem,
spokojnego snu pod płotem.
Żeby pies z kulawą nogą
Cię nie oblał idąc droga.
Dużo czadu i uroku
w nadchodzącym Nowym Roku 2009!
- Od: 17 gru 2007, 21:05
JAk tylko nie wymusza na mnie pojawienia sie w firmie to pojawie sie na 100%
..APELUJE O POZNIEJSZA GODZINE SPOTKANIA!!!!..niektorzy pracuja(tak jak ja)
o 14tej najwczesniej..sie moge urwac..i dobrze by bylo gdyby bylo wiecej glowek do wymyslenia czegos konkretnego...
pozdrawiam

Monique323 napisał(a):..APELUJE O POZNIEJSZA GODZINE SPOTKANIA!!!!..niektorzy pracuja(tak jak ja)o 14tej najwczesniej..sie moge urwac..i dobrze by bylo gdyby bylo wiecej glowek do wymyslenia czegos konkretnego...
![]()
pozdrawiam
JA mam tak samo
Moze 14.30 lub 15