TARNÓW – spotkania regionalne
Mam, dzięki.
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
uu, w czwartek mnie nie będzie, ale udanego zlotu życzę! 
- Od: 3 gru 2008, 22:16
- Auto: MX-5 NA 1.8 '94
Kojak napisał(a):Okej to do zobaczenia o 20:00
coś nie wypaliło ?
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
ja przyjechalem prosto z krakowa, zobaczylem jakies obce samochody zamiast mazd to sie zmylem do domu 
została może komuś jedna, czarna naklejka małopolski ?
sorry, że tak post pod postem, ale inaczej to nikt tutaj chyba nie zaglądnie...
nie pasuję mi trochę sytuacja w tym dziale i temacie, rok temu potrafiliśmy zrobić całkiem spore spoty na 15+ aut. Fajne z was chłopaki, doświadczyłem tego już w najbardziej ekstremalnej sytuacji, a tu taka lipa.
może zaproponujemy jakąś datę na spot, do tych, którzy już o nas zapomnieli się przedzwoni/napisze, zrobi się ulotki i może znowu coś ruszy.
proponuje datę spota większego w przedziale 26-31 października, dokładniejszy termin do ugadania.
Kto jest za takim rozwiązaniem ?
nie pasuję mi trochę sytuacja w tym dziale i temacie, rok temu potrafiliśmy zrobić całkiem spore spoty na 15+ aut. Fajne z was chłopaki, doświadczyłem tego już w najbardziej ekstremalnej sytuacji, a tu taka lipa.
może zaproponujemy jakąś datę na spot, do tych, którzy już o nas zapomnieli się przedzwoni/napisze, zrobi się ulotki i może znowu coś ruszy.
proponuje datę spota większego w przedziale 26-31 października, dokładniejszy termin do ugadania.
Kto jest za takim rozwiązaniem ?
" rok temu potrafiliśmy zrobić całkiem spore spoty na 15+ aut"
...no właśnie... coraz więcej "Mazd" w mieście a ciężko się zgadać i umówić. Przecież i tak się nie spotykamy często, wiec chyba raz na jakiś czas tą godzinkę każdy wykombinuje.
ReeD jestem za!!!
zorganizujmy spota jakiegoś wiekszego niż ostatnio 
...no właśnie... coraz więcej "Mazd" w mieście a ciężko się zgadać i umówić. Przecież i tak się nie spotykamy często, wiec chyba raz na jakiś czas tą godzinkę każdy wykombinuje.
ReeD jestem za!!!

Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
Ja chętnie przyjadę .. tylko ustawkę zróbmy ~ 30 / 31 .. aby każdy kto będzie chciał zrobił sobie wolnego czasu trochę.
Zimy jeszcze nie ma.. ale i tak najwięcej osób było w zimie z tego co pamiętam .. jeszcze pod Carrefourem
Zimy jeszcze nie ma.. ale i tak najwięcej osób było w zimie z tego co pamiętam .. jeszcze pod Carrefourem
- Od: 18 gru 2008, 00:24
Tomalosik moim zdaniem na sam koniec pazdziernika-tzn na ostatnie dwa dni to tez nie ma co liczyc- kazdy bedzie chcial umyc auto, a pewnie nie jeden bedzie wyjezdzal gdzies na 1 listopada- ale to tylko takie moje zdanie... ja sie dostosuje 
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
z tego co widzę, to nie ma chętnych, sensu też raczej nie