67igor1 napisał(a):chyba przerzuce sie na diesle...
no mam nadzieje, bo moj w kolejce bedzie czekal
no ale mimo wszystko gratulacje

www.mazdaspeed.pl
67igor1 napisał(a):chyba przerzuce sie na diesle...
bury84 napisał(a):amig1980 napisał(a):Witam, mazdowiczówszkoda że najbliższy spot jest tak daleko od Blackpool bo też bym pośmigał na gokartach. Aktualnie jestem przed zakupem opon do mojej madzi, myślę o Barum Bravuris 2 bo cena dosyć przystępna 355f za komplet z montażem w rozmiarze 225/45/18. Jeździł może ktoś z forumowiczów na takich oponkach? Jeżeli tak byłbym wdzięczny za podzielenie się opiniami na ich temat. A jeżeli nie Barum to jakie polecacie? Pozdrawiam
A witam kolegę z Blackpool, mamy do siebie rzut beretem....przy dobrym wietrze
aga08025 napisał(a):za tydzien wielkie wydarzenie pewnie dlatego tutaj taka cisza, bo wszyscy ostro trenuja
aga08025 napisał(a):Wreszcie udalo mi sie zebrac i kandyduje na pelnoprawnego czlonka klubu Oby sie udalo
aga08025 napisał(a):Witam kolezanki i kolegowza tydzien wielkie wydarzenie pewnie dlatego tutaj taka cisza, bo wszyscy ostro trenuja
Wreszcie udalo mi sie zebrac i kandyduje na pelnoprawnego czlonka klubu
Oby sie udalo
aga08025 napisał(a):Wykaz siejuz zaczynam
studiuje w dzien wolny cale forum by wykazac sie, ze warto mnie przyjac do zacnego grona
aga08025 napisał(a):radar88 napisał(a):Jak będę widział że coś się dziejeto będę za członkostwem
![]()
aga08025 napisał(a):Wykaz siejuz zaczynam
studiuje w dzien wolny cale forum by wykazac sie, ze warto mnie przyjac do zacnego grona
67igor1 napisał(a):... ze niech kazdy robi to w czym jest dobry
zielony110 napisał(a):Z tego miejsca pragne serdecznie podziekowac Prezesowi za rade i pomoc przy moim klekocie
zielony110 napisał(a):przepraszam za tyle opasek na kablach
67igor1 napisał(a):spokonie ma sprawy...
67igor napisał(a): dobrze uchwycone kable nie musza byc spiete opaskami co 8cm![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd