TORUŃ – spotkania regionalne
o to dobrze wiedzieć.
trzeba by najlepiej się zgadać w klika osób i powołać się na Marcina to może też dałoby rade za 50 plna
trzeba by najlepiej się zgadać w klika osób i powołać się na Marcina to może też dałoby rade za 50 plna
to tak jak napisałem, mi najbardziej by pasowało 10września
bo bym był w Toruniu wtedy i przy okazji mógłbym tam podskoczyć. jakby się nas z 5ciu uzbierało to już chyba grupa jest? 
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
grupa społeczna
co najmniej 2-3 osoby, pomiędzy którymi zachodzą bezpośrednie interakcje, posiadające wspólne cele, wartości, normy i wzorcowe zachowania.
to co już 3 osoby są
no to gitara
jak Wam się tak nie pali i do 10ego wytrzymacie to się ustawimy gdzieś i tam podskoczymy
pzdr!
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
to dopisywać się chetni. 
lista zwyczajowa:
1. MRk
2. PHM
3. Trzydziech
4. ..
1. MRk
2. PHM
3. Trzydziech
4. ..
Trzydziech zapytaj hondziarza czy nie będzie chciał 
sam mówi czy warto tyle płacić żeby się rozczarować :p ale może go przekonam 
edit.
jednak nie przekonam.
edit.
jednak nie przekonam.
ja też nie byłem pewny co to będzie jak byłem 1szy raz...auto było seria, walnięte wcześniej, w przebieg nie wierzyłem, więc spodziewałem się załamki, a tu wręcz odwrotnie
a teraz z ciekawości chce pojechać, po założeniu CAI i nowego tłumika( w sumie to już ponad rok temu to zakładane było)
Będzie dziś kto? Jaki mc czy pizza czy umk pod dachem?
jak będzie taka pogoda jak do tej pory to nie wiem czy podjadę.
jak przestanie padać to się pojawię
jak przestanie padać to się pojawię
Witam
Jako że na każdego przychodzi kolej tak i na mnie przyszła i zbliża się koniec mojej kawalerki chciałem Was Panowie i Panie zaprosić na mój ślub podczas którego opuszczę na stałe zaszczytne grono kawalerów któremu to gronu byłem wierny przez wiele miłych lat, tym samym dołączając do grona mężów a pewnie i w przyszłości ojców .
Zaszczytne grono kawalerów opuszczę w dniu 11.09.2010r. w Ciachcinie (okolice Płocka) o godzinie 18.00.
Serdecznie Zapraszam.
Kera
viewtopic.php?f=69&t=103878
Pozdrowienia dla grupy z Torunia.
Jako że na każdego przychodzi kolej tak i na mnie przyszła i zbliża się koniec mojej kawalerki chciałem Was Panowie i Panie zaprosić na mój ślub podczas którego opuszczę na stałe zaszczytne grono kawalerów któremu to gronu byłem wierny przez wiele miłych lat, tym samym dołączając do grona mężów a pewnie i w przyszłości ojców .
Zaszczytne grono kawalerów opuszczę w dniu 11.09.2010r. w Ciachcinie (okolice Płocka) o godzinie 18.00.
Serdecznie Zapraszam.
Kera
viewtopic.php?f=69&t=103878
Pozdrowienia dla grupy z Torunia.
Kera
mnie niestety wtedy nie bedzie w toruniu a szkoda 
jutro ktoś zajedzie pod umka??
ja będę na 99%.
Sorki trzydziech ze się nie zatrzymałem dziś, ale się do roboty spieszyłem xD
Sorki trzydziech ze się nie zatrzymałem dziś, ale się do roboty spieszyłem xD
nie no spoko
nawet nie pomyślałem o tym
też się spieszyłem, ale na uczelnie. a miejsc, ze jak na lekarstwo to sam widziałeś gdzie zaparkowałem xD
niestety koło mnie to zaje... dużo miejsc do parkowania jest
wiec sam wiesz 
Zawołajcie Jesusa na spot
Pewnie chętnie by się pojawił...
tego jegomościa można by poznać w końcu. Rx'a też bym chętnie zobaczył z bliska, może bym nawet wsiadł i posiedział chwilkę
PHM zagadasz?