WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Melduje że niedawno wróciłem do domu (zajechałem jeszcze do garażu popatrzeć jak idzie reanimacja wspominanego Cronosa kolegi)
Bardzo dziękuje wszystkim za przybycie, było bardzo miło, bardzo przyjemnie sie rozmawiało i fajnie że mozna sie było nieco lepiej poznać. Czas zleciał bardzo szybko (zdecydowanie za szybko) i bede czekać na kolejnego spota
Mam nadzieje, że wam podobało sie tak jak mi a wszyscy Ci ktorzy nie przybyli będą bardzo żałować 

A będziemy będziemy
niestety autko którym miałem przyjechać jest jeszcze w trasie ( syn wyjechał i miał rano wrócić ale zeszło mu się niestety ) next time na pewno się pokażę i mam nadzieję że już swoim Croniem. Ech jak ja nie lubię być zależny od kogoś. Czekamy na foty 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
szadol1 napisał(a):Czekamy na foty
Teraz jak to przeczytałem to sobie uświadomiłem, ze nie było ani jednej zrobionej

No wiecie co
nieładnie
widać że mnie zabrakło 

szadol1 napisał(a):widać że mnie zabrakło
Zdecydowanie
[LUM@K napisał(a):ahhh szkoda że nie macie żadnych zdjęci, ale może ktoś zrobił tylko ty nie widziałeś:D .
Nie wydaje mi sie, ale okaże sie jak inni sie odezwą

heheheh i tak nie są tak ładne jak moje
no ale czekamy na fotki jak się prezentóją
szadol1 napisał(a):heheheh i tak nie są tak ładne jak mojeno ale czekamy na fotki jak się prezentóją
W sobote bede robić polerke to założe przy okazji i cykne specjalnie

Wszyscy dotarli cali i zdrowi bez problemów do domów?

Dotarli, dotarli
Było miło bliżej poznać i pogadać, mam nadzieję że szybko ustalimy kolejne spotkanie i że będzie nas jeszcze więcej bo naprawdę fajnie było.
Adrian- jeszcze jedna nieobecność na spotkaniu regionalnym i dostajesz ostrzeżenie
przy okazji sprawdziłem spalanie mojej mazdzi, niestety wyszło więcej niż chciałem 5,1
a miało być 5,0
ale to chyba przez korki przed Olsztynem 
Adrian- jeszcze jedna nieobecność na spotkaniu regionalnym i dostajesz ostrzeżenie
przy okazji sprawdziłem spalanie mojej mazdzi, niestety wyszło więcej niż chciałem 5,1

Cześć, dziękujemy za milutkie spotkanie,cieszę się że mogłam Was poznać
.
My w związku z imprezami rodzinnymi , które mieliśmy w sobotę – niezbyt się przygotowaliśmy.
No takkk zero fotek,aparat chciałam wziąść ale zapomniałam.
My w związku z imprezami rodzinnymi , które mieliśmy w sobotę – niezbyt się przygotowaliśmy.
No takkk zero fotek,aparat chciałam wziąść ale zapomniałam.
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Łobuziaki, przegapię tylko jeden spot a od razu nikt fot nie robi
<faraonka30> miałaś mi dać admina na hmm już zapomnianej stronie MS WM
co by ją nieco odświeżyć
no i foty powrzucać 
Neonixos666 napisał(a):Dotarli, dotarliByło miło bliżej poznać i pogadać, mam nadzieję że szybko ustalimy kolejne spotkanie i że będzie nas jeszcze więcej bo naprawdę fajnie było.
Ciesze sie, że sie podobało w Ostródzie i zapraszam ponownie

Neonixos666 napisał(a):ale to chyba przez korki przed Olsztynem
Jednak przez Olsztyn jechaliście?
faraonka30 napisał(a):niezbyt się przygotowaliśmy.No takkk zero fotek,aparat chciałam wziąść ale zapomniałam.
Najwazniejsze że byliście

szadol1 napisał(a):miałaś mi dać admina na hmm już zapomnianej stronie MS WMco by ją nieco odświeżyć
no i foty powrzucać
A no fajnie by było to wszystko tam poodświeżać i prowadzić dalej

Co do wyciągu narciarskiego to wczoraj nie znalem dokładnych cen i chyba trochę was oszukałem:
http://hotelpromenada.pl/strony/tor/index.html
Za ową pianke jednak się coś dopłacało ale nie wiedzieć czemu cennik na stronie maja z sezonu 2009 wiec moze w tym rzeczywiscie była za free...
A ja was troche zaszantażuje...
Jak przyjedziecie w lato do Ostródy na narty to obiecuje że spróbuje wystartować
Choćbym miał startować tak:
http://www.youtube.com/watch?v=GAI28rRsilw&feature=related

http://hotelpromenada.pl/strony/tor/index.html
Za ową pianke jednak się coś dopłacało ale nie wiedzieć czemu cennik na stronie maja z sezonu 2009 wiec moze w tym rzeczywiscie była za free...
A ja was troche zaszantażuje...
http://www.youtube.com/watch?v=GAI28rRsilw&feature=related

pawcio1017 napisał(a):Jednak przez Olsztyn jechaliście?
przegapiłem zjazd w lewo i pojechałem niechcący przez Olsztyn ale chyba to lepsza droga jest bo jakoś szybciej dojechaliśmy, dzięki za odprowadzenie

Neonixos666 napisał(a):pawcio1017 napisał(a):Jednak przez Olsztyn jechaliście?
przegapiłem zjazd w lewo i pojechałem niechcący przez Olsztyn ale chyba to lepsza droga jest bo jakoś szybciej dojechaliśmy, dzięki za odprowadzenie
A no wlasnie sie zastanwialem czy nie przegapisz ale jak bym wyjechal z Wami na Warszawe to potem cieżko zawrócić. A tak jak mówiłem przez Olsztyn w sumie też zła droga nie jest

Szadol1 , PW poszło.
Czekam na odp czy " wskazane instrukcje w PW " nie zakłócą poprawienia przez Ciebie gaalerii .
Opiekę na galerią teraz mam ja i szadol1, jeśli macie jakieś fajne fotki ze spotów " mowa o całym regionie " to proponuje przesyłać do kolegi z info : kiedy spot był,ile osób,miejsce a on doda do galerii.
Pozdrawiam
Czekam na odp czy " wskazane instrukcje w PW " nie zakłócą poprawienia przez Ciebie gaalerii .
Opiekę na galerią teraz mam ja i szadol1, jeśli macie jakieś fajne fotki ze spotów " mowa o całym regionie " to proponuje przesyłać do kolegi z info : kiedy spot był,ile osób,miejsce a on doda do galerii.
Pozdrawiam
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Ok popołudniu postaram się zerknąć i nieco ogarnąć, bo spotów odbyło się spoooro a i fotek też sporo posiadam także powrzucam