PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
To w takim razie pasuje wszystkim niedziela i wyjazd około 12:00 z Płocka ? Jesli tak to
Ja mam niedużego grilla, więc go wezmę, rozmawiałem z Marcinem i powinien tez wziąc swojego, dobrze by było jakby z Elą potwierdzili. Awaryjnie, jeśli ktoś jeszcze ma grillka, mógłby wziąć ze sobą
Przydałby się też jakiś stolik, nieduży nawet, tam są ławki z bali, więc z pewnością przyda się coś na czym cokolwiek można postawić
Na pewno zabiorę ze sobą worek brykietu lub węgla i jakąś rozpałkę, podejrzewam, że z jeszcze jeden by się przydał
Żarełko, wiadomo, każdy sobie coś tam ze sobą zabierze wedle własnego gustu 

Ja mam niedużego grilla, więc go wezmę, rozmawiałem z Marcinem i powinien tez wziąc swojego, dobrze by było jakby z Elą potwierdzili. Awaryjnie, jeśli ktoś jeszcze ma grillka, mógłby wziąć ze sobą
cegiello napisał(a):jeśli to nie przeszkadza to mam w dobrych rozmiarach niepotrzebną ławę a'la PRL, od której można odłączyć nóżki i już będzie na czym zjeść

cegiello napisał(a):
Tak na marginesie to gdzie jest ta miejscówka "Pod Żaglami"?
W połowie drogi między Płockiem, a Włocławkiem, za Duninowem niedaleko
Wyjeżdżamy około 12:00 znad Wisły, tam gdzie zawsze 
Wreszcie się zmusiłem i wrzucam kilka fotek z grilla
Dzięki za przyjemne popołudnie, szkoda, że było chłodnawo i później deszcz nas zmusił do zwinięcia dobytku, ale mimo to było warto 

Wszystkie tutaj: 01.05.2011 r. – Grill "Pod żaglami"

Wszystkie tutaj: 01.05.2011 r. – Grill "Pod żaglami"
Coś jutro robimy ? 
To samo co zawsze
Oby tylko pogoda dopisała.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Ok Krzychu.
Maciek, nie wiadomo jaka będzie pogoda więc galeryjka "Wisła" bedzie dobrym miejscem
Może wychaczymy w końcu kebabika jakiegoś, bo dawno go nie smakowałem 
Maciek, nie wiadomo jaka będzie pogoda więc galeryjka "Wisła" bedzie dobrym miejscem
To jutro w takim razie w galerii o 12:00 
kera napisał(a):widzę że nic się nie dzieje więc idę spać
Krzysiu za tydzień, za tydzień, ostatnio było nas 2, więc nie widzę sensu robić co tydzień
No więc może w tą niedzielę
Tylko niestety będę musiał użyć roweru w celu dostania się na spocik (o ile w ogóle coś będzie...), ponieważ moja Mazda stoi już któryś tydzień a mi brakuje czasu i chyba chęci żeby skończyć to co rozpocząłem...
DIESEL JEST DOBRY... ALE DO TRAKTORA... :-D !!!
- Od: 4 paź 2009, 13:56
- Auto: Mazda 626 GE 2.5 V6 DOHC KL