ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
Chyba cos na "v". Valtec czy cos Chociaz pewny nie jestem. Wieczorem wezmę z auta książeczkę gwarancyjną to Ci wszystko napisze.
Btw, 5.30 już kosztuje 95'tka. Widziałem ostatnio gdzies na BP ale nie w zg.
Średnio idzie około 3gr/tygodniowo i to każde paliwo prócz gazu. U mnie na stacji 95'tka 5.08 – PKN ORLEN.
Btw, 5.30 już kosztuje 95'tka. Widziałem ostatnio gdzies na BP ale nie w zg.
Średnio idzie około 3gr/tygodniowo i to każde paliwo prócz gazu. U mnie na stacji 95'tka 5.08 – PKN ORLEN.
- Od: 29 sie 2010, 04:03
- Auto: Mazda BA 323f 1.8
Blumek napisał(a):Ja ogólnie jestem Anty GAZ, nie ważne czy to pierwszej czy 10-tej generacji. Jak wszyscy wiemy opinie są różne.
Jak bena podrożeje do 6 zł, to pomyślę, albo przesiądziemy się całą rodziną na rowery
To w sumie tak jak ja

Rowery, albo jakieś elektryczne maszyny
Pikselzg napisał(a):Średnio idzie około 3gr/tygodniowo i to każde paliwo prócz gazu. U mnie na stacji 95'tka 5.08 – PKN ORLEN.
A Ci powiem, że w Lubsku teraz był spadek o 4gr/l PB95 dzisiaj albo wczoraj staniała
Nigdy nie jedź szybciej niż lata twój anioł stróż :)
- Od: 5 wrz 2010, 11:53
- Auto: Alfa Romeo 147 2.0 TS '02r
była: Mazda 323 C BH Z5 '96r
Od kilku lat tankowałem razem z żonka na orlenie ( co pisałem już w BK), oczywiście czasami na innych stacjach, było to chyba sugestią Teścia który ma maszyny budowlane i żeby sobie kartę założyć. Ostatnio tankujemy na Shellu i na dzień dzisiejszy przy tankowaniu za 100 zł+20 zł (5.05+5.03) i przejechanych 185km wskazówka jeszcze nie przekroczyła ćwiartki, co nie jest normalne tym bardziej że ja użytkowałem auto ostatnio w 90%
, na orlenowskim do zapalenia rezerwy przy spokojnej jeździe to max 240 km, a teraz przeczuwam 260-280km. I na dodatek auto ostatnio użytkowane zimne na krótkich dystansach ul.Zagłoby---->ul.Chrobrego ZG.
Po za tym widzę i słyszę coraz więcej złych opinii na temat ORLENU
A co do cen paliw, to jest to po prostu wyzysk i zarobek Producentów spowodowany "NAIWNOŚCIĄ" nas europejczyków , we wiadomościach jakiś czas temu mówili że my i nasze paliwa nic nie mają do LIBII i JAPONII. Giełda giełdą, Barany ( takie te Kaczyńskie , Tuskowate) po prostu wykorzystują chwile, żeby dziursko w budżecie załatać.
Po za tym widzę i słyszę coraz więcej złych opinii na temat ORLENU
A co do cen paliw, to jest to po prostu wyzysk i zarobek Producentów spowodowany "NAIWNOŚCIĄ" nas europejczyków , we wiadomościach jakiś czas temu mówili że my i nasze paliwa nic nie mają do LIBII i JAPONII. Giełda giełdą, Barany ( takie te Kaczyńskie , Tuskowate) po prostu wykorzystują chwile, żeby dziursko w budżecie załatać.
Madzia Forever :)
- Od: 5 lut 2007, 23:44
- Auto: BYŁA M3 BK HB 1.6 Benzyna 2005/BYŁA 323 BG 1.3 Teraz nie ma nic :(
Jak by było jakieś spotkanie W Carrefour albo Makro to się chętnie piszę
Jakiś czas temu widziałem na parkingu parę Hond ale to tylko konkurencja
Jestem z okolic ZG i jeżdżę zieloną 323F BA w sumie to jakoś nie rzuca się zbytnio w oczy, ale mam xenon więc to taki znak rozpoznawczy ( no i złuszczony zderzak) To tak na przyszłość jak coś 
- Od: 30 mar 2010, 22:53
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V DOHC + Ulter Sport
piniu i co dzialo sie cos w zg bo widze ze lipa jest z tymi spotami
- Od: 10 sty 2011, 18:14
- Auto: Była Mazda 323 BA Z5 :)
Jest Golf IV ;pp
Kiedys bedzie KF :)))
To może tak na szybko jutro jakiś spot?
Jakos po 17, bo wcześniej wszyscy w pracy, a póżniej trzeba opić nie byle jaką okazję, bo pierwszy piątek tygodnia 
- Od: 4 sty 2007, 17:31
Blumek napisał(a):Po za tym widzę i słyszę coraz więcej złych opinii na temat ORLENU
To jest nic, ja ostatnio w radiu słyszałem, wypowiedz jakiegoś prezesa orlenu czy kogoś tam z góry i mówił, że paliwa od dystrybutorów są tak drogie, że oni nic na nich nie zarabiają

Co do jakości paliwa to nie wiem choć następnym razem też chyba na shellu zaleje. Na orlenie tankowałeś verve czy 95 ?
Przed chwila widziałem na BP kolo MacDonalda 98' Ultimate – 5.45 zlotówek
BTw. Piniu90 czy ja Cie czasem nie znam ?
Pikselzg napisał(a):Na orlenie tankowałeś verve czy 95 ?
Chyba chciałeś zapytać 95 czy V-Power, Verva to Ropa
Blumek napisał(a):Pikselzg napisał(a):Na orlenie tankowałeś verve czy 95 ?
Chyba chciałeś zapytać 95 czy V-Power, Verva to Ropa. Tankowałem już wszystko V-powery itp
A i tu sie mylisz. Verva jest ropa i 98, czyli verva98 lub vervaON.
Na shellu jest zamiast vervy v-power. To są specjalne paliwa robione przez dany koncern z jakimiś tam dodatkami.
Co do zbieżności to ja robię w polmozbycie na wojska polskiego. Wlasnie zaraz sie wybieram.
Robilem w tamtym roku w innym aucie to płaciłem cos koło 50zl.
Zwracam honor pomyliłem z shellem
pomieszało mi sie. Na Orlenie tankowałem zwykłą 95 czasami 98
Ostatnio edytowano 1 kwi 2011, 12:50 przez Blumek, łącznie edytowano 1 raz
Pikselzg napisał(a):Co do zbieżności to ja robię w polmozbycie na wojska polskiego
Też tam robię zbieżność, ale czasami można się wbić na lewo i wtedy w łapę 20 zł
ee tam paliwa, lepiej spota trzeba ogarnac, na sobote i niedziele zapowieadaja fajna pogode wiec jak pasuje mi to bez roznicy czy sobota czy niedziela ja sie dostosuje narazie robie liste chetnych wiec
1. pyton
1. pyton
-
Pyton162
Ja odpadam w niedziele, chyba że dzisiaj coś sensownego wymyślimy po południu, od razu mówię, że na spot z 3 autami już się chyba nie wybiorę. Mówię tu oczywiście o "Ja" Piksel i Pyton. Jest nas więcej
kimson się po ostatnim spocie coś nie odzywa. itd/itp, liczę jeszcze na odzew jednego kolesia
Ja chyba mam pecha co do 'Klubów"
Ja chyba mam pecha co do 'Klubów"
Blumek napisał(a):, liczę jeszcze na odzew jednego kolesia
Więc się odzywam Blumek

- Od: 23 cze 2006, 23:53
- Auto: 323F BA 1.5 16V DOHC Z5
dzis o 18 jest spot na makro , ma byc pare samochodow roznych marek, ja sobie szybko podjade bo potem trzeba ogladac falubaz, pozdro
-
Pyton162
Dzieje sie cos na week??
- Od: 10 sty 2011, 18:14
- Auto: Była Mazda 323 BA Z5 :)
Jest Golf IV ;pp
Kiedys bedzie KF :)))