BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Fiveopac nie otwieram i zamykam magazyn, pilnuję chłopaków i dostaw!
Mój kieras miał wczoraj wypadek samochodowy jak wracał z roboty ok. 18., koleś nie zatrzymał się na stopie i dostał strzał!!
Wypadek losowy, pocieszenie takie że to nie ostatni zlot!!
Mój kieras miał wczoraj wypadek samochodowy jak wracał z roboty ok. 18., koleś nie zatrzymał się na stopie i dostał strzał!!
Wypadek losowy, pocieszenie takie że to nie ostatni zlot!!
BF3
odliczaj odliczaj tak sobiemysle ze umowimy sie na parkingu kolo bydgoskiej fabryki mebli w fordonie tam dojade sobie madzia i bede na was czekal az dojedziecie chyba ze mnie walnie i zrobie sam jutro ten rozdzad alczkolwiek nie planuje 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
piotr_szp napisał(a):Co z tą cytryną mam w aucie, mogę podjechać, może do Piotrusia gdzieś niedaleko mnie mieszka ( Powstańców )?!
Tak, zgadza sie, dogadaj sie z Piotrusiem, dzis jest na nocce w pracy wiec jutro caly dzien bedzie pewnie w chacie
odliczaj odliczaj tak sobiemysle ze umowimy sie na parkingu kolo bydgoskiej fabryki mebli w fordonie tam dojade sobie madzia i bede na was czekal az dojedziecie chyba ze mnie walnie i zrobie sam jutro ten rozdzad alczkolwiek nie planuje język
Ok, dam ci sygnal jak bedziemy wyjezdzali, w sumie beda dwa auta, wiec jak zaladujemy u mnie sprzet rtv to od razu walimy na fordon.
piotr_szp napisał(a):Pytanie z innej beczki, co z fotkami, będą jakieś zamieszczone?
Pozdrawiam.
Oj, fotek to bedziesz mial dosyc, zawsze jest tego gigabajty plus filmiki
Less roof, more fun

kto mieszka na powstańców
ja mieszkam na chodkiewicza/lelewela i nie wiedział bym o klubowiczu z powstańców
halo chłopaki mam nadzieje że będziecie godnie reprezentowac nasz region
pozdrawiam i życze szerokiej drogi
halo chłopaki mam nadzieje że będziecie godnie reprezentowac nasz region
mily200 napisał(a):kto mieszka na powstańców
piortuś
no chlopaki ja przed chwila wrocilem od fryzjera pakuje manatki i klade sie w kime do jutra
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
no chlopaki ja przed chwila wrocilem od fryzjera pakuje manatki i klade sie w kime do jutra
A fakt, trzeba spac, wiedzialem, ze o czyms zapomnialem! Ide nadrobic zaleglosci bo o 3.30 przyjda kradzieje i zabiorą mi telewizor
ale macie fajnie. Ja od tygodnia ugotowany siedze i Wam zazdroszcze tej imprezy.
I tak będzie nudno język język język
Trzeba bylo nie wracac do uk
Less roof, more fun

mily200,pamietasz naszą rozmowę w Bydgoszczy
?Miałam pierwsze próby,Xedos to nie na drifting ale mieliśmy "nasz pierwszy raz".Było zajefajnie
.Mi adrenalina podskoczyła na max
a i Xedosikowi też bo aż wszystkie kontrolki z radości zapaliła i oponki dały zapach
.Po szaleństwach wrócił jej stan spokojności,kontrolki zgasły a ja chcialam "powtórki z imprezy"
. <br> Pozdrowionka dla Bydgoszczy
.

- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
mily200 napisał(a):kto mieszka na powstańcówja mieszkam na chodkiewicza/lelewela i nie wiedział bym o klubowiczu z powstańców
Ostatnio pod Tesco srebrna 323f!
Mam sprawę, spotkanko na Chodkiewicza albo Powstańców!?
Chodzi mi o koła, chciałbym się przyjrzeć twoim 16', daj znać.
Pozdrawiam.
BF3
Reprezentacja Bydgoszczy wrocila do miasta. Kac trwal jakies 4 godziny, wiec bylo calkiem zacnie. Mam chwilowy wstret do cytryn ale pewnie przejdzie
faraonka30 dziekujemy za pozdrowienia i z niecierpliwoscia czekamy na maj
faraonka30 dziekujemy za pozdrowienia i z niecierpliwoscia czekamy na maj
Less roof, more fun