KIELCE – spotkania regionalne
No to trzeba go rozkręcić, najlepiej zrobić listę kto byłby chętny na spot. Wpisywać się
ps. najlepiej pod koniec miesiąca

ps. najlepiej pod koniec miesiąca
- Od: 4 lip 2009, 19:15
- Auto: 626 GF 97' 2.0 16V
LPG->BRC<–
A ja bym proponował 23.

może w stolicy województwa...

No mnie też nie było ze względu na problemy z autem... Wiem że MatiCK coś ogarniał ale jak... na 323-klub też coś pisał...

no tak na 19 można się umówić. Zmierzchać już będzie ale cóż zrobić. Lepiej być w tym roku już nie będzie.
Edit.:
Miałem przyjechać z ukochaną jednak plany się jej zmieniły i będę musiał sam. Czas i miejsce trzeba omówić.
Edit.:
Miałem przyjechać z ukochaną jednak plany się jej zmieniły i będę musiał sam. Czas i miejsce trzeba omówić.

Ja mogę się wkręcić.
Szkoda tylko, że tak daleko ode mnie..
DamianSzatan666 napisał(a):może w stolicy województwa...
Szkoda tylko, że tak daleko ode mnie..
Ostatnio edytowano 13 wrz 2012, 21:30 przez kubsztyk, łącznie edytowano 1 raz
Jak cos wam uda sie zorganizować to wpadne. Ale uwierzcie ze to bedzie ciezkie zadanie.
Jak ustalicie konkrety to niech ktos napisze je na forum 323-klub bo tam bywam z Matim i Lukaszem, tutaj sporadycznie.
Jak ustalicie konkrety to niech ktos napisze je na forum 323-klub bo tam bywam z Matim i Lukaszem, tutaj sporadycznie.
- Od: 11 wrz 2011, 17:41
- Auto: Mazda 323F GT 2.0 V6 KF 95'
też jestem na 323 zarejestrowany...
ups... OT
ups... OT

Oskarck napisał(a):A no to by się przydało, żebyś i tu zaglądał
Nie przekonasz mnie do tego:) Bywalem tu spory czas, probowalem z Matim organizowac jakies spotkania, ale..kazdy mial jakies wymowki lub pretensje..

- Od: 11 wrz 2011, 17:41
- Auto: Mazda 323F GT 2.0 V6 KF 95'
Rozumiem Cię w 100%...

Słuchajcie, możemy się spotkać i pogadać, można się zrzucić i kupić jakiegoś jednorazowego grilla i kiełbaski (jeśli pogoda dopisze), można też później skoczyć na bilarda.. Jest też pewnie wiele innych możliwości na udany meeting.
Nie zapeszajcie już na etapie planowania..
Nie zapeszajcie już na etapie planowania..